Because she's smart. That's why.


Filmdag

Slutade jobba 7.30 imorse och har ingen lust att hitta på nåt. Däremot har jag hittat två grymma filmer som jag tänkte kolla på.
.
Att man inte hört talas om dom tidigare?
Min dag är räddad.

Jorå så att de....

Jag har mot alla odds fått ragg!
Don't wait up!

Gör inte lika ont idag.

Det stack till två gånger igår. Sen var mitt öra väldigt varmt och att sova på höger sida var inte att tänka på... Men idag känns den inte alls! Det gillar jag.

Why don't you love me when i make me so damn easy to love?


Close but no cigar.

 

Bull vs Matador 1-0.

Min hund må vara ful...

.. Men hon får ligga!
.
I tisdags förra veckan fick hon träffa sin andra stora kärlek i livet. Ljuv musik uppstod mellan dom, så vi får se om det kommer några valpar framöver.. Jag och Niklas håller tummarna för att vi ska bli stolta föräldrar.
.

Back in 4 days

Nu ska mitt förkylda, uppsvullna, snoriga och svettiga ansikte och jag bege oss till jobbet. Tror inte det är nån idé att ens ta på sig nåt smink, för det kliar i ögonen, näsan, halsen, så jag skulle se ut som en tvättbjörn in no time.
.
Hostar upp lungorna gör jag också. Det är skönt. När man hostar så där så att man inte får nån luft och det känns som man ska spy, ni vet. Love it.
.
Sitter och svettas nu också. Känner mig fräsch som en sommardag. Kanske två.
.
Min käre pojkvän ligger kvar i sängen, har hört honom hosta några gånger... Oopsi... Får hoppas att han inte drabbas av mina fina baciller.
.
Nåja, jag kommer hem på söndag igen iaf. Vill inte alls åka bort från Niklas, men han ska ändå åka ner till gbg och jobba på Way out West, så jag kan lika gärna jobba. Med eller utan lungor.
Tänker inte förstöra er dag med en bild på eländet, så ni får en gammal bild.
Ni behöver inte tacka mig.

Go Green?

Det är nog inte försvarbart längre att äta kött...

Ett liv som gris from Djurrättsalliansen on Vimeo.


Äntligen!

Nu har den svenska sommaren kommit på riktigt.

Tomt

Miss my babyboo...

RSS 2.0