So sad...


Wohoo!

Läste precis på aftonbladet.se att Tim Burton ska göra "Alice i Underlandet". Johnny Depp och Helena Bonham Carter är såklart med. Älskar Tim Burtons filmer, Sweeney Todd var ju grym.

Synd bara att den har premiär 2010... Blir ett tag till att vänta så att säga...

Waarm!

God damn it! Tror Sverige har flyttat till sydligare breddgrader.. Det är varmt, varmt, varmt!

Har solat och badat med Johanna, eller ja, bada var väl och ta i.. Fröken Fransson är inte den där badande typen.. Fick henne att doppa sig en gång.. Men helvete vad vi brände oss.. Att sola med Hawaiian Tropic i 4 timmar var kanske att ta i.. :P Anyways, nu är jag brun iaf!

Idag var jag på stranden med Mamma, Hanna och Jesper. Sjukt varmt i vattnet! Helt super gött.. Ska dit imorgon också på dan, innan jag börjar jobba 16.30. Var även i Kinnarp idag och inhandlade ett par asnice shorts Har letat efter ett par länge nu, så det var nice att hitta ett par, finally!

På torsdag ska jag och Johanna till Husaren iaf... Ska bli sjukt kul! Inträde 20 kr och öl/cider för 20 kr... Ka-Ka-Karatefylla!

Ramalama Bang Bang


Michael Jackson 1958-2009

Ja, helt galet att Michael Jackson är död. En av världens absolut största stjärnor. Säga vad man vill om alla skandaler kring hans liv, vad som är sant, vad som är falskt. Ingen vet, förutom han. Vad alla vet är att han var en fantastisk artist och showman. Det är så jag kommer minnas honom iaf.

Jag hade äran att se honom live 1992. Jag spelade hans skiva flitigt på stereon hemma och pappa som jpbbade på Warner Music var snäll och tog hem konsertbiljetter till mig. Så jag gick på konserten med Sandra  och Josefine Axell och deras mamma minns jag. Jag var ju bara 11 år, men jag minns att jag var helt lyrisk efteråt. Synd att man inte var äldre, så man kunde uppskatta det mer och verkligen förstå hur stor han var.



Fanns inga grymma hightech prylar 1992, men så är det.
Vila i frid, Michael.

Metaltown 2009

Igår blev det efter mycket stress och jäktande. äntligen Metaltown!

Dagen började med att jag jobbade 8-10.30. Åkte hem, ut med hundarna, duscha, fixa mig i ordning, tåget gick 11.50, lite panik, slänger mig i bilen till banken för att ta ut lönen, som jag får på utbetalningsavi. Kommer in på posten där det är säkert 30 pers i kö, helvete! Springer till bilen, ringer Jenny och kollar om det är ok att låna pengar av henne om jag inte har tillräckligt med pengar. Det var ok, men jag åker till Ica för att hämta ut mitt nya bankomatkort, tar ut pengar till tåget, phew!

Kastar mit i bilen igen, kör som en dåre till tågstation, kör längst fram på parkeringen, fullt! Fan! Vänder och lyckas göra en grym parkering inkluderad slirning i gruset så dammet rök. Springer som en dåre genm station, eftersom tåget står inne på station. 11.49 sitter jag på tåget. Något andfådd.. Men, men! Metaltown, Here I Come!!

Jenny kliver på i Floby och när vi kommer fram till göteborg så blev det burger king, eftersom jag inte ätit sen kl 7 på morgonen.. Lite hungrig. Sen hällde jag ut colan och fyllde på med medsmugglad öl.. Hihi.. Busigt... :) Kände mig som 14.. Efter mycket om och men så får vi veta att vi ska hämta armband för att slippa köa i flera timmar vid ingången. Sagt och gjort så gick vi till Schock och fick armband. När vi kommer till Frihamnen så går vi längst fram och frågar vart vi med armband ska ta vägen.

- Längst bak i kön! Säger en något grinig och otrevlig vakt. - Men sug min röv!

Det var inte en liten kö om man säger så.. Efter nån timme ungefär så ser vi äntligen entrén. Då påpekar någon att vi har armband och säger att vi ska gå till en annan kö.. Helvetes jävla as! Det var inte ens en kö, det var bara folk som gick in! Härligt härligt när man stått och köat i onödan...

In kom vi iaf och mötte upp Per och Robban. Sen var det öl, rock och vattenkrig typ.. Så jävla kul!
Mötte även upp Valle, Ludde och Hallberg. Höjdpunkten var helt klart Volbeats spelning.. Jag fick sitta på Pers axlar så jag kunde se nåt.. De var sååå jävla bra!

Ser redan fram emot nästa år!


Hundpromenad

Idag har jag varit på en långpromenad i skogen med Johanna och alla hundarna. Riktigt gött väder! Hade tänkt att vi skulle bada först, men riktigt så varmt var det inte, så vi doppade fötterna lite, typ...

Efter det så åkte vi till Willy's och handlade lite käk. Så nu blir det chips och slökoll på tv heeela kvällen!





Midsommar och skitsnack

Midsommaren var helt underbar! Bra folk, bra dricka, bra mat, bra musik. Bra allt!

Kan inte klaga på nåt.

På väg hem får jag ett sms från nån i falköping. Yadda yadda, den har sagt det, bla bla, skitsnack skitsnack. Den har legat med den, den sa det om dig. SKITSNACK! Blir så jävla less på erat skitsnack så jag spyr snart.

Vad spelar det för roll om vem som legat med vem? Mind your own god damn business! Alla ligger med alla, vänj er, eller se till att själva få nåt så ni slipper klaga på alla andra som får ligga. SUCK! Ni är patetiska.

Får ett jävla utbrott på allt skitsnack som går runt om skitsaker som ingen har nåt med att göra. Jag skiter fullständigt i vem ni ligger med, era konversationer verkar enbart bestå av skitsnack, skvaller och inget annat. Och ni ska skita fullständigt i vem jag ligger eller inte ligger med.

Ta upp det med mig istället för att springa runt som några jävla mödisfjortisar som inte vågar säga det till mitt ansikte.

Töntar.

Uuuuääääääh!!

Fredrik ringde idag och berättade att han inte kunde komma ner över midsommar.. :( Snyft!
Så nu blir det jag och 3 par... :) Men det kommer bli bra ändå. Hade bara varit skönt att ha med nån partner in crime som inte har en partner... :)

Så nån frivillig som känner för total fylla på landet i gislaveds skogar får gärna höra av sig!

Jönköping

Idag, äntligen, blir det jönköping för min del! Lyckades få med mig Jenny. Just nu tvättar jag och vi ska väl åka runt 15-16 nån gång tror jag. Ska ringa och kolla så att hon på House of Pain har tid med mig idag bara.. Men det tar ju typ bara 10 min kanske att byta piercingarna, så det ska nog gå vägen. I hope.

Ska även spendera pengarna på mitt presentkort som jag fick i julas av pappa! Behöver ny foundation, så jag hoppas de har nån bra.  :)

Så jag kan spackla min feja igen!

Seg kväll

Mhm.. Aha... Blev lite uttråkad runt kl 18 där, så jag gick ut med hundarna i en timme ungefär. Kastade lite pinnar till Melvin och han springer och dregglar och gör det mesta på sitt eget lilla vis.. :) Riktigt roligt att se på honom busa runt.. Lola, den lilla fisförnäma saken gör inte såna där lågstatus grejer som att jaga pinnar. Vad är grejen liksom? *Fnys*

Så när jag kom hem sen så var kl 19. Jaha. Vad göra nu? Så nu har jag målat naglarna, noppat ögonbrynen och sminkat mig.. Such a chick.. Sen ska det duschas och jobbas i stallet imorgon bitti, så det var väldigt värt att sminka sig nu.. :P

Men, men.. Alltid kul att testa lite nya sminkningar. :)

Försökte rita lite förut, men nä, det blev inte alls bra. Har lite oflyt i tecknandet nu.. Sucks..


Mr Melvin


Fisförnäm dam

Happy face

En dag närmare...

Tjo!

Idag har jag varit hos frisören! Söta Jonna fixade mitt hår och det blev jättebra! Har inte tagit nåt kort på det, men det kommer nog snart.

Efter frissan så ville jag åka till Jönköping och byta mina piercings, men det fanns ingen som kunde följa med. Alla är väääldigt upptagna. Trist trist. Kunde väl åkt själv, men det är inte riktigt lika kul. Ska kanske åka dit imorgon med Jenny. Jag har ju även ett presentkort på Bodyshop som måste spenderas! :) 
 
Blä! Det känns som om klockan är 22 på kvällen och så är den bara 18! :( Vill bara lägga mig och sova. Eller mysa till det med en film... Någon frivillig?

Snart midsommar...

Jahopp...

Tisdag idag. Imorgon ska jag till frisören och bli vacker i håret! Var ett bra tag sen jag klippte mitt ogräs till hår, så det ska bli riktigt skönt att bli av med lite barr. Ser verkligen fram emot det! Yay! :)
Det är ju lite saker som måste fixas innan midsommar... Inköp av alkohol, vilket jag tänkte göra imorgon typ, för att slippa stå och välja bland de få rester som finns kvar på systemet på själva midsommarafton, som hänt så många gånger förr. Lite vuxenpoäng på det eller?! Jag känner mig stolt och blev nästan tårögd när jag insåg att man blir visare med åren.. ;)

Tänkte att jag skulle försöka hinna ta mig till House of Pain Tattoo & Piercing ì Jönköping och byta till kortare stavar i mina kinder också. De sticker ju ut nu när all svullnad gått ner. Ser ut som tvä känselspröt.. Och det är ju inte riktigt meningen...

Sen ska det tvättas! Jag har mer kläder i min smutstvätt än vad jag har i garderoben. *Suck*

Hoppas nu bara att Fredrik kan komma ner från Östersund över midsommar! Vore så himla kul att fira midsommar med mina två absolut äldsta vänner. Tror det kommer bli riktigt kul med midsommar i Gislaved. Ska bli spännande att se Maria och Pers nya hus! Har en känsla av att det kommer bli en väldigt blöt helg. Och då menar jag inte av regn.. Men som sagt; Fredrik bör vara där!

Vi får säkert roligt ändå, eller det vet jag att vi får. Där jag och Maria är är det alltid fest.. :)


Så det så


Yadda yadda

I lördags var det fest hos Jörgen från Volvo. Jag åkte dit med Pierre, Per och Jenny. Riktigt roligt faktiskt! Det var lite beachparty-tema. Jag hade bikini under min tröja, men den togs aldrig av, så det blev inte så mycket beachparty för mig. De andra på festen hade lite bättre inlevelse med badshorts och såna där hawaiikransar runt halsarna. :)

Hade väldigt roligt iaf! Synd att folk ville åka hem så "tidigt", men men.. Jäkligt skönt att Pierre var nykter och körde iaf.

På söndagen mådde jag inte så himla bra... Och så skulle jag jobba 15.45-21.15. Inte så motiverande direkt. Var sjukt trött hela kvällen, tur att jag jobbade med Sofia som hade lite förståelse och hon var också väldigt trött.. Idag har jag också jobbat 7-15. Dagen gick så himla fort, riktigt skoj idag!

När jag kom hem gick jag ut med hundarna, åkte till PA:s och handlade mat. Sen har jag bara degat i soffan heeeela dagen. Ritade lite och nu slökollar jag på Mean Girls.

Slänger upp lite bilder från i lördags.. :)


Jörgen ♥ Strohrom


Per & Jag






I don't remember



What did I say...to him last night
I can't feel my face, trynna focus but my mind ain't right
I remember the party, the DJ, my homies, my man and me
But the rest of it's blurry,
Something I did made my baby go away

Got the same clothes on today
That I had on yesterday
What did I do, what I say
Man I don't remember
Guess I had to much to drink
'Cause I don't remember

Aww, my car ain't outside
How the hell did I get home
Damn, did he drive me, drop me off
Got his stuff and got gone
Can't call my homies, 'cause I'm lookin'...
And I just can't find my phone
I need to talk to somebody
Something I did made my baby go away

Got the same clothes on today
That I had on yesterday
What did I do, what I say
I don't remember
Guess I had to much to drink
'Cause I don't remember
Is he gone forever, man I don't know
I just don't remember

Ohh Ooh Uhh
Wish I could playback, from beginning to the end
I think we started dancing, I kinda remember a kiss there
What a cute bartender...
For the Remy, the Henney, of Coke, and Gin
'Cause I'm not a drinker
Caught in the moment, my baby got away

Got the same clothes on today
That I had on yesterday
What did I do, what I say
I don't remember
Guess I had to much to drink
'Cause I don't remember
Is he gone forever, man I don't know
I just don't remember

Ooh baby, so intoxicated, had enough
Ohh, conversations, to much drinking
Having fun...What was I thinking
Just celebrating, Ohh...please forgive me
Baby I just don't remember

Fredag

Idag är det fredag och idag kommer Sture ner med min säng! Han är snäll han som ställer upp och hämtar mina saker.. :) Det är ju ett bra tag kvar tills jag kan använda den, men det ska bli himla kul att se den!

Idag har jag haft en sprängande huvudvärk, trodde jag skulle svimma av på jobbet förut, men det gjorde jag inte. Jag brukar aldrig ha huvudvärk, om jag inte är bakis då.. On top of that så var typ alla hästar helt cp i stallet idag. Stegrade sig när jag skulle ta in dom från hagen, blev skrämda för allt, gnäggade hysteriskt så jag trodde mitt huvud skulle gå i tusen bitar. *suck*

Trodde jag skulle somna som en stock när jag kom hem, men jag tog ett varmt bad och kollade på Pulp Fiction sen och tecknade lite. Blir nog en filmkväll ikväll, får se om jag får med mig nån, annars får jag kolla själv..



Gällstad

Idag blev det Gällstad med Alexandra. Jag mötte henne vid Vero Moda efter jobbet och tittade runt på deras otroligt tråkiga kläder.. Modet är så himla konstigt nu, så man undrar vad "modeskaparna" tagit för syra för att komma på det. Anyways, när jag stod i omklädningsrummet så sa jag till Alexandra

- Ska vi inte dra till Gällstad?
 
De stänger ju kl 20 och klockan var 17 när vi åkte. Vi var där runt 18, halvt döva efter allt poppande i bilen... :) Blev några fynd! Efter detta så blev det Mc Donalds i Falköping, herre gud.. Både jag och Alexandra var nog extremt övertrötta, men vi hade iaf skitkul! Vi satt mest och skrattade på donken, vet inte riktigt åt vad, men så kan det va.. :)

Jag gjorde iaf världens snyggaste parkering i Gällstad!





Behöver jag säga att det var torrt på min sida av bilen?

Man har inte roligare än man gör sig...



Just plain silly...

Fotogénique?



Tog världens roligaste bild på mig idag... Jag bjuder på den!
;)


:P


Fika med Helén

Idag ringde min hyresvärd och berättade att killen som kollade på min lägenhet igår ville ha den! Så han flyttar in den 1 augusti, så jag får en hel månad som är hyresfri. Wohoo! Big thumbs up på den!

Jag fick gå till Din Bostad´s kontor och skriva på ett kontrakt, efter det gick jag till Alexandra och vi satt o tjöta lite skit, jag somnade till lite på hennes soffa.. :) Sen hörde Helén av sig, vi skulle fika idag hade vi bestämt. Mötte henne vid Lilla Blå och drack en stor latte med en grillad vegetarisk macka.. Åh, den är såå himla god!

Efter det sprang vi en del i affärer och hade det jättetrevligt! Vi bestämde att vi skulle åka och shoppa nånstans när jag har lite mer pengar.. Vi funderade på Jönköping, finns mycket bra affärer där, jag skulle vilja shoppa loss på Make Up Store.. :)

På kvällen blev det film hos Valle igen med Alexandra. Vi kollade på A walk to remember.. *Snyft*


Så den här dagen får tummen upp!

....

In case you failed to notice
In case you failed to see
This is my heart, bleeding before you
This is me down on my knees
These foolish games are tearing me
You are tearing me, you're tearing me apart
And your thoughtless words are breaking my heart

Well, excuse me,
Guess I've mistaken you for somebody else
Somebody who gave a damn
Somebody more like myself

These foolish games are tearing me apart
And your thoughtless words are breaking my heart
You're breaking my heart.


Ny säng!

Jag har mailat på en annons på blocket om den här sängen och idag fick jag svar. I veckan blir den min! Den kommer bli så fin i den nya lägenheten... Den är 180 och min nuvarande är 120, så jag kommer kunna ligga på alla håll och kanter i den nya. :)

Åh! Är så nöjd att jag fick den!  Nu ska allt bara lösa sig så att Sture kan åka och hämta den på fredag..

Klicka för att se nästa bild


Volvofest & bakisshopping

Igår var det fest med gamla Volvogänget. Riktigt kul med fotbollsgolf, buffé och massa alkohol.. :P Efter Wrågården så drog vi vidare till Puben på Terrassen och där träffade jag Jennie som är hemma från Linköping, så det var kul att se henne igen!

Idag vaknade jag första gången 06.41 av nån anledning, jag gick och la mig vid 03, så jag vet inte varför. Kroppen var väl inställd på att gå upp och jobba som vanligt 06.45. Lyckades dock somna om och vakna vid 08.40. Lite bättre. Ringde mamma som skulle åka med mig idag till antikaffären, vi hade tänkt mötas där, men hon fick komma och plocka upp mig då jag kände att jag inte var kapabel att köra, eftersom jag fortfarande kände mig full.

Lyckades köpa en gammal skrivmaskin för 150 kr, och en fotoram för 50 kr. Jag skulle köpa kaffekvarnen också, men jag fick den på köpet, så det var ju snällt! :) I fotoramen sitter nu ett kort på Chila, min första egna hund, blev jättefint. När jag kom hem sen åkte jag till Johanna och drack lite kaffe. Tittade längtande mot min nya lägenhet, ska bli så himla gött att få större utrymme! Och få plats med alla second hand-fynd jag gjort.. :P

Nu har jag precis städat. På måndag kommer det någon som ska titta på min lägenhet, så med lite tur kan jag flytta ut tidigare och spara en månadshyra.. :)

Ikväll sa jag kolla på True Romance som jag lånade av Johanna. En film av Quentin Tarantino, så det kan ju inte vara annat än bra. Karln är ett geni.








En av världens vackraste kvinnor.


Världens vackraste låt.



Inte många som kan sjunga med så mycket inlevelse och knappt se ansträngd ut. En av mina absoluta favoritlåtar.

Nettoshopping i ösregn

Kände mig lite hurtig och tänkte att jag skulle slå två flugor i en smäll genom att ta med hundarna på en promenad och handla samtidigt. Solen sken när jag gick ut och knöt fast hundarna utanför Netto. När jag sedan kommer ut så öser det ner, blåser och är allmänt skitkallt. Jippie Ki-Yay M*****F*****

Men de hade kärnlösa vindruvor för 10 kr, så det vägde upp det hela.. :)

Nu blir det tv, mackor, té och ett halvt kilo vindruvor. Gött mos!

Just the lyrics...


Trött...

Ibland blir jag bara så trött på allt. Undrar om det ska vara så här livet ska se ut?
När man var barn och hade alla möjliga visioner och drömmar. Sen blir man vuxen och inser att livet handlar om att jobba, tjäna pengar för att överleva. Tidigare sa jag alltid; Jag kan jobba med skitlön, så länge jag trivs på jobbet!

Nu kan jag ta vilket jävla skitjobb som helst, bara jag får mer pengar över.

Vet inte vart min energi och positivitet tagit vägen, men om ni ser den så kan ni väl säga till mig?

Är i en svacka nu, har lust att be alla fara åt helvete. Var på god väg att göra det idag, men höll det inne, igen. Vill bara krypa iväg som ett sårat djur och gömma mig ett tag. Låta allt läka ut och få nya krafter. Ny energi.

Ska inte deppa ner er. Jag kommer snart ur det här och är mitt gamla glada jag igen, promise!

Rubrik?

Ja, på fredag är det ju som sagt volovfest med de gamla kollegorna. :) Ska bli himla kul! Dessvärre är ju inte vädergudarna på vår sida... Ska bli mulet och regn på fredag.. Nåja, med lite alkohol i blodomloppet så fixar sig det mesta.. :) Tänkte dock försöka med mästerverket att inte bli för full. Tror ni jag lyckas?

Vore ju dumt att göra bort sig för mycket.. Värre än vanligt liksom..

På lördagen ska jag och mamma åka till en antikaffär i Floby, vi var där och spanade en dag när det var stängt och de hade en massa fina grejer.. Och jag som inte har några pengar! Fanns bland annat en jättefin antik skrivmaskin som jag bara måste ha! Hur fin som helst, bara som prydnad. Ska lyckas ta mig upp i någorlunda tid på morgonen, därav tar jag det lite lugnare med spriten, så jag kan köra på morgonen. Affären har bara öppet den första helgen i varje månad, så det är säkert massa folk där. Gäller att jag är först och haffar skrivmaskinen. Vill ju inte behöva slå ner nån stackars försvarslös tant...







Söndagen och måndagen

I söndags var det ju mors dag. Jag var inte bakis när jag vaknade, så det var ju skönt. Mamma blev lite förvånad när hon ringde vid halv 9 och jag var vaken. Hon berättade att Gittans häst hade fölat under natten. Jag spelade med lite och sa att vi kunde höras sen.

Gjorde mig i ordning, tog med hundarna och åkte till Willy's och köpte blommor och ett kort. Åkte ut till mamma, som inte var hemma. Hon var hos Gittan och tittade på fölet. När hon kom hem sen så såg hon inte blommorna på en gång, men när hon gjorde det blev hon jätteglad. När hon läste kortet så började hon gråta.. Hon är så känslig min lilla mamma.. :) Och jag började gråta bara för att hon grät, även om det var lyckotårar.. :)

Hon trodde väl att jag glömt att det var mors dag, men tji fick hon! :)

Igår åkte jag med en kompis till Gällstad. Gick till Strand först och lånade hans ena hjälm, eftersom det skulle åkas mc. :) Och helvete vad det gick.. 240 km/tim tror jag det gick som snabbast.. Läskigt när man åker i 150 och tycker att det känns långsamt... :P Varhelt död efteråt, man sitter ju och spänner alla muskler i hela kroppen när det går så fort.

Anyways.. Idag har jag bara jobbat. Försökte kolla på Nimh's Hemlighet, men somnade som en stock. Var precis ute med hundarna och det var inte alls varmt och skönt. :( Så nu blir det väl en film och lite té.. Börjar känna mig lite halvkrasslig, ont i halsen och nyser för jämnan. Inte bra, det är ju volvofest på fredag!!


Nyaste tillskottet i Gittans stall, en liten quarterhingst, 1 dag gammal.


Nimh's Hemlighet, en klassiker.





 


RSS 2.0