Nyårsafton

Imorgon är det nyår och som vanligt är man helt fantastiskt oplanerad när det gäller fester och allt vad man ska göra. Har inte ens kläder.. Eller ja, kläder har jag. Har bara inte köpt nåt nytt som jag brukar göra varje år..

W H A T E V E R !

Det blir bara ett nytt år. Dagen efter är ju allting precis som vanligt igen. Förutom att man skriver 10 istället för 09 när man skriver årtal och hur ofta gör man det liksom?


Uttråkad & Sjuk

Finns inget värre än att vara hemma och sjuk. Man blir så jäkla uttråkad och man vill göra nåt, fast det inte går. Jag blir så där att när man nu är hemma och sjuk från jobbet så kan man passa på att göra sånt som man hade gjort om man var ledig. Typ städa, tvätta osv. Ingen bra kombination... Man är ju hemma från jobbet av en anledning och det är ju just det att man är sjuk.

Men det är ju så jääääkla tråkigt!


Efterfestlåten no.1


Den här spelades flitigt lördag morgon mellan 03-04.. Varvat med Plan Three's - Brush it off. Mys på det!


Rysningar


Se det från den ljusa sidan


Billigare möjligtvis


Jo, helt klart billigare än att byta taket, men säkerhetsnivån känns sådär...


Julen tvåtusennio

Julen i år var mys som alltid. Fina klappar fick jag och jag kände att jag hade prickat rätt när det gäller julklapparna till familjen i år.

Pappa fick ett par "Fighting Grandads". Han blir ju snart farfar. Så istället för en spådom i en kristallkula fick han sin framtid i en bit plast från Kina.



Bror fick ett roligt spel. Vi har ju en del rara smeknamn på varandra, han och jag, men när jag hittade ett spel döpt efter honom så var ju min lycka gjord! S H I T H E A D !



Alla andra fick också julklappar, har dock inga bilder på dom. Har bilder på dom som fick julklappar iaf. Inte fy skam det heller.

Jag lär min lillebror allt jag kan.

Farmor ♥

Jenny & Micke (a.k.a Shithead)

Micke fick en oväntad julklapp av pappa. (Vrider mig av skratt).

Tomten kikade förbi.








I'll Sleep when i'm dead



Until I'm six feet under, honey
I don't need a bed
Gonna live while I'm alive
I'll sleep when I'm dead


Utgång på juldagen

Igår var det en kaosartad dag. Vi åkte från farmor ner till Sthlm vid 10.30. Vid 12 åkte jag från sthlm till falköping. Väglaget var ju inte det bästa.. Först åkte jag fel väg hem, E20 istället för E4.. Smart.. Sen var det snökaos och skyltarna var översnöade, och jag hittar inte den vägen. Skulle komma till Skövde, men hamnade i Skara. Fick sladd så jag höll på att hamna i vägräcket på vänster sida och sen i diket på höger sida.. Riktigt vidrigt. Jag hade lust att bara stanna bilen och sova i den över natten.

Men jag hade ju en fest som väntade.

Var hemma vid 17, bara börja städa och hoppa in i duschen.. vid 19.30 dräller Chrille och Alex in först av alla. Sen kom Per, Jenny, Pierre, Ludde och Hallberg. Rosvall den svikaren stannade hemma. Det kommer han få ångra bittert en dag...

Efter lite förfest så blev det taxi till Parken. och där var det MASSOR med folk.. Hörde att det var närmare 2000 pers. Inte så lyckat på den lilla ytan. Gick knappt att röra sig, sen kunde folk inte hänga in jackan, för att det inte fanns plats. Det kallar jag bra planering.

Anyways så blev det en lyckad kväll och efterfesten hamnade hos mig med Fia, David, Robert och Hallberg. Har en del bildbevis på det iaf.. Kommer inte ihåg så där överdrivet mycket av den.. Men det är tur att man har kameran.






Sofia skulle till fyllecellen.. Tur att David var där och lovade att ta hand om henne..





Jag åkte på en snowboard av papp igår...

Det gick sådär.


Förra julen hos Farmor













A big ad


Plan 3



Riktigt bra.

Tänkvärda ord

Uppriktighet är inte att säga allt man tänker, utan att mena allt man säger.

So cool


Faster kill pussycat



En favorit som gick varm i min ipod..

De bästa går alltid först

Fick precis en chock och satte i halsen när jag läste att Brittany Murphy gått bort i hjärtstillestånd imorse. Fan, man har ju knappt fattat att Heath Ledger var borta och nu hon? Har alltid gillat hennes filmer och såg henne i ett program filmat hemma hos henne. Hon verkade så supergullig och jordnära.


R.I.P.


Beauty



Soshy är h a w t !



Timbaland är ju alltid grym, men h e l v e t e vad jag gillar Soshy! Hon kommer bli grym.. Grymt snygg dessutom.

go hard or go home


Sveriges roligaste efternamn?

Såg en på facebook som hette GIMMEHED i efternamn.

Mohaha.. Blev inte den personen mobbad så.. ja.. Då har väl helvetet frusit till is.

Och vi människor kallar djur dumma



Ett tips är att kolla på hela filmen, det är bara hemskt i början.


My life's a movie, call me martin scorscese


Ibland är det svårt

Var med Johanna på Filmstallet igår när hon skulle hyra film. Fan vad svårt det är att välja ibland!



me no wanna go in there



S K Ö N !

Waterdrinking for dummies


You gotta love it

Jag älskar verkligen folk som inte kan ta ett endaste uns av ironi. Allt som skrivs här är på dödligt allvar. Bara så ni vet det. Här skojas det ingenting. Hela mitt liv är en ironi-fantasi- och humorbefriad tråkzon.

Och det bästa är folk som abslut inte kan driva med sig själva. De som är så där att de tar riktigt illa upp om man råkar driva med deras oerhört fragila ego. Som dessvärre är uppblåst till omöjliga proportioner.

Så gott folk, gör oss alla en tjänst och stick hål på egobubblan och börja leva. Ni dör inte av att le. Allt jag skriver eller säger är inte riktat till just dig.

viktig är du inte.

4 år sen

Tiden går så fort..

Imorgon är det 4 år sen världens snällaste, klokaste och vackraste Athos tog sina sista steg och sitt sista andetag på den här jorden.

Alltid saknad, alltid älskad, aldrig glömd.
1982-2005






Now your pictures that you left behind
Are just memories of a different life
Some that made us laugh
Some that made us cry
One that made you have to say good bye.



Tråkiga besökare

Tänkte ta upp en sak med er.. Kära besökare.

Jag kan ju liksom se hur många som läser min blogg varje dag. Och ni är ju ett litet gäng.. Men ni är jäkligt kassa på att kommentera!

Jag startar upp min dator, som kan ta mer än en liten stund vill jag lova. Min dator är nämligen besatt. Eller åtminstone smittad med någon mindre trevlig, och säkert obotlig könssjukdom. Den har ett eget liv och det tycker jag den har rätt till, så jag lägger inte mig i alltför mycket vad den sysslar med. Den är trots allt vuxen. 

Sen, om datorn tillåter, öppnar jag explorer, skriver in blogg.se i sökfältet, loggar in och försöker klura ut vad jag ska skriva för att NI, mina kära läsare, ska ha något att läsa. Det behöver inte vara roligt, inte ens intressant, men eftersom ni gör er besväret att kolla in min blogg så känner jag en liten skyldighet att skriva nånting, med någorlunda jämna mellanrum. Funkar väl sådär.

Som ni ser här ovan så går jag igenom en massa etapper, sliter mitt hår och jobbar asset av mig (och det är ett ass som är ganska fint, som jag gärna vill behålla). Och ni kan inte ens ge mig en futtig liten kommentar. Vad ska JAG läsa? Jag får läsa mina egna inlägg, om och om igen. Hur kul tror ni det är? rolig är jag inte. Eller jo.. Jag är fan ganska rolig. Jag har alltid roligt när jag umgås med mig. Aldrig en tråkig stund liksom.

Men tills vidare...

Skäms på er, läsare!
K O M M E N T E R A !

(
Hytter med fingret för att visa att jag menar allvar )

Sorg

Hur bemöter man sorg?

När det drabbar en själv så är det nästan lättare, missförstå mig rätt. Jag vill inte drabbas av nånting hemskt och behöva känna sorg, men alla råkar ut för det och alla hanterar det olika. Och om det drabbar mig, så drabbar det mig, drabbar det en vän och man får se den personen ledsen, nere och må dåligt. Det är nästan värre.

Om man har en bekant, eller en nära vän som drabbas, vad säger man?

- Hur är det?

Om nån i ens närhet har dött så kan man ju bara föreställa sig hur jävligt det känns. Man vill säga och visa att man finns där, att man lyssnar, att man finns där om han/hon behöver prata. Sen när man säger det, så känns det så fjuttigt, inte ens i närheten av tillräckligt, eller ens i närheten av det man vill få fram.

Vet inte om man är rädd för att röra upp känslorna mer för den personen eller vad det handlar om. Man kanske inte vill dra upp det som hänt, av rädsla för att göra personen ledsen igen.

Vet att min kusin sa, efter att hennes son gick bort:

- Var inte rädda för att prata om vårat barn, ni påminner oss inte om våran sorg, den finns med oss hela tiden.

Och det är nog jävligt sant. Det blir säkert inte lättare eller mindre sorgligt med tiden, men man lär sig väl att leva med det och det blir nog en del av ens liv till slut.


Julgransslakt

Idag åkte jag och Johanna ut till min mamma för att leta upp en julgran till mig. Johanna tänkte inte ta nån själv eftersom hon flyttar från sin lägenhet den sista dec. MEN så blev det inte, eftersom vi åkte hem med bilen inklusive två inpressade julgranar plus två hundar som fick dela säte med Johanna.

Vi hittade två praktexemplar till granar, men jag får alltid lite ångest när jag ska kapa ner trädet. Samma förra året. Vad har jag för rätt att klampa in i skogen för att såga ner ett träd som jag ska pynta? Det går över ganska snabbt, för det är ju ändå jättemysigt med jul och julgran.. Klä granen och allt det där mysiga. Men det är samma sak varje gång jag sätter sågen mot trädet.. Ångest..

Larvigt kanske.. Det är ju bara en gång per år som man gör så.


Papi och Jackie spanar efter Johanna - Granjägaren.

Pajas och katt

Johanna, nöjd med jakten.

Jackie och Papi börjar lessna.

Pajas smakar katt.


new moon x2

Idag har jag varit i Skövde med Ludde för lite julshopping. Han stod för shoppandet och jag stod för smakråd och sällskap. Jag har ju inga pengar liksom. Hade totalt glömt bort att jag fått en biocheck från sommarjobbet, den hängde snällt kvar på mitt kylskåp och eftersom Ludde inte sett New Moon och ville se den, så var inte jag svårövertalad att se den igen, gratis. :)

Lika bra den här gången också.. *suck*

Skönt att Ludde dreglade lika mycket över Jacob som jag gjorde.






Folsom Prison Blues


My empire of dirt


Majlo får leva!



Läste på aftonbladet att amstaffen Majlo får leva. Ett svenskt par flyttade till Norge med honom och visste inte att det var olagligt med amstaff i Norge. Polisen beslagtog hunden när ägarna inte var hemma och lämnade en lapp där det stod att hunden skulle avlivas inom 2 veckor.

9 månader har gått och nu har domen kommit. Majlo får leva, men ska utvisas ur Norge.


Awareness

En vän på facebook hade en länk på sin status till http://savetheblue.org En sida som handlar om slakten av hajar för deras fenor. Ända sedan jag var liten har jag varit fascinerad av marinbiologi. Läste massor om delfiner och hajar. Har en bok av Ron och Valerie Taylor som jag läst flera gånger och fortfarande bläddrar mycket i. Massa underbara bilder på hajar.

Som liten satt jag ofta klistrad framför Discovery när de hade hajprogram och jag minns när de hade Sharkweek special, I was in heaven.. Har en drös vhs:er med inspelade hajprogram. Hajar har alltid legat mig varmt om hjärtat. Tigerhajen är favoriten.. Vackra skapelse. Så att se bilder när de är lemlästade efter att fått fenorna avskurna medans de fortfarande lever och sedan kastas tillbaka i havet för att sjunka till botten och sedan kvävas till döds, gör så att det gör ont i hela mig. Förstår inte hur man kan göra så mot någon levande varelse.

Jag vet att hajar inte har samma status som delfiner, som är söta, glada och lätta att gilla. Tror inte hajfensslakten skulle fått pågå så här länge om det handlade om söta, lättälskade djur. Det kommer en film på bio snart som handlar om delfinslakt. Kan tänka mig vilket ramaskri det kommer bli när den har premiär. Men när det handlar om "mördarhajar", då är det inte lika farligt.

Tur att det finns folk som kämpar för att stoppa den menlösa slakten av dessa vackra djur, hajar som delfiner. Ville bara sprida lite ljus på en situation som kanske inte så många vet om.

Rotman


Rotman


Rotman

Bilder från savetheblue.org



Helt klart bättre bilder än de övre...

Hammerhead




Haha


35-års fest

I lördags blev det fest med Johanna. Hennes kompis Pierre fyllde 35. Jag hade tänkt försöka få med mig nån och dra till Sövde, men lyckades sådär med det.. Så det blev fest med Johanna istället, inte helt fel det heller.

Hade faktiskt skitkul! Lite spontanfest utan några höga förväntningar brukar alltid bli bäst. Fick till och med se ett luciatåg, vilket jag inte sett nån annanstans i år. Vi var väl hemma vid 4 nån gång när vi ragglade ut med hundarna på en tidig morgonpromenad.

Kort sagt; skitkul!







Retards





Beauty, eh?




söt reklam


R U U U M P A A A


Partysuget är på g...


Det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig


That's your girlfriend, yeah whatever


Goa & blandade bilder

De säger att en bild säger mer än 1000 ord, så here we go...



Hämtning av bilkaross med truck i Floby...





WTF?!



Biltema = Porr



El Woody?
Willy's = Porr


 
Johanna på Willy's = Porr



Chefens gamla regskylt = Porr



Min bil = Porr


To the window! To the wall!



Ja.. Det här klippet är såklart mycket roligare om man hört Lil' Jon och Ying Yang Twins låt "Get Low"... Slänger upp den med...


Nästa på listan

Detta kommer bli nästa bok jag ska läsa. Ska bli intressant. Man har ju sett filmen Walk the Line, men det är väl
tyvärr känt att filmer som baseras på böcker sällan lever upp till förväntningarna. Jag är inte den typen som läser krminalromaner och annat skit, jag läser i pincip enbart självbiografier. Finner det mer intressant och givande att läsa om något som hänt, om någon som levt ett intressant liv, att lära känna personen bakom musiken tex, och vad musiken betyder för dom, meningen bakom vissa låtar och så.

Har läst Lemmys självbiografi "White Line Fever". Och det, mina damer och herrar, är en komplett galen man, med en jävligt skön humor och livssyn. Garvade högt flera gånger när jag läste boken. Han är killen (gubben) som tycker att en flaska Jack Daniel's, är en perfekt dryck att nyktra till på.

Sen läste jag Mötley Crües "The Dirt", också intressant läsning om ett av världens största band. Hade nog gärna läst en biografi om varenda bandmedlem, för det blir lite ihoptryckt när det ska handla om allas livserfarenheter i boken. Kommer läsa Nikki Sixx's "Heroin Diaries" när jag får tillbaka den från Kata.. :P

Jenna Jamesons "Att älska som en porrstjärna - En sedelärande berättelse", är ju också en berättelse i sitt eget slag. Att komma under huden på en porrstjärna, som visar allt på film utom personlighet. Tragiskt livsöde, givetvis. Vilken ung tjej vaknar och tänker "Jag vill göra mina föräldrar stolta... Jag blir porrstjärna!"?   

Traci Lords "Nattens barn", var också bra. Tragisk givetvis. Ändå intressant läsning till varför man börjar strippa och spela in porrfilmer som minderårig.

Slash biografi har jag precis börjat läsa, men glömde boken hos en kompis, så måste hämta tillbaka den nån gång så jag kan läsa färdigt om kleptomanen Slash som lyckades sno en gummibåt från en affär. Uppblåst... :P

Näst på tur står även Keith Richards, alla som älskar Jack Sparrow i "Pirates of the Caribbean" vet väl att Johnny Depp inspirerades av just Keith Richards? Keith spelar även Jacks pappa i trean. :) Även Anthony Kiedis från Red Hot Chili Peppers och Marilyn Manson... Mumma!

Johnny Cash : självbiografin  The dirt : bekännelser från världens mest ökända rockband / Mötley Crüe med Neil Strauss
 White line fever : självbiografin Att älska som en porrstjärna - en sedelärande berättelse
  The Heroin diaries : spillror ur ett rockstjärneliv Nattens barn
 Slash Keith Richards : biografin
SCAR TISSUE Marilyn Manson : den långa vägen ut ur Helvetet


 


Bra läsning

Läser Eric Claptons självbiografi nu. Riktigt bra faktiskt. Eric Clapton är väl en sån där person som alla hört nån låt ifrån, vem har inte hört "Tears in Heaven"? Den fina låten som handlar om hans 5-årige son Conor som ramlade ut genom fönstret från 53:e våningen och dog.

Clapton : självbiografinDet intressanta är att man inte vet så mycket mer om honom. Han har levt ett väldigt intressant liv, väldigt mycket droger och alkohol. Han har alltid sett ut som en "snäll gubbe" i mina ögon, sen när man läser boken så blir man lite förvånad. Det är en väldigt öppen berättelse om hans liv, utan att dölja det hemska och fula som många kanske skulle skämmas över. Och allt som han gjort, alla han träffat och spelat med. Helt galet! Beatles, Rolling Stones, Bob Dylan, Jimi Hendrix osv.

I början var den lite seg att läsa, för det är mycket beskrivande och mycket namn att hålla reda på. Tror han nämner varenda person han träffat i livet vid namn, typ. Alla små band han började spela i, alla bandmedlemmar som kommit och gått, alla roddare, alla artister han har spelat med och deras bandmedlemmar. Jeez.. Det blir lite mycket namn till en början, men sen är det en jäkligt intressant musik och livshistoria han berättar. Kan rekommenderas, trots att jag inte läst ut den än.




Sick Pop locker



S J U K T !

Crazy Booty Shake



That's crazy!!!

Cryin'



Många filmer nu.. Men va fan.. Hon är ju grym!

SMooth



En gammal favorit...

Ms Kelly Clarkson

I just loooove det här uppträdandet..


Your phone must be broken.. It has to be broken.


Bra planering

Halv fyra idag så tänkte jag åka till jobbet. Satte nyckeln i låset på bilen, tvärstopp. Får inte ens in nyckeln i låset.

Ringde jobbet: Ehm, hej! Jag kommer inte in i min bil!
Det var lugnt, för jag börjar inte jobba förrän 17.30 påminde de mig, så ingen panik. Jag kommer nog in i bilen tills dess. Sen var det bara den där lilla detaljen att det är minusgrader ute. Och jag har sommardäck. det var ju regn igår liksom. Isgata idag.

Jag vet att jag är kass på att planera, förutseende är inte mitt andra namn liksom.

Jag lever i nuet, är impulsiv, gör först, tänker sen. Vilket ofta leder till huvudvärk och det är ofta som jag förbannar mig själv att jag aldrig lär mig. Det är ofta som andra förbannar mig också. Speciellt min bror. Han är duktig på det, rent utsagt expert. Han har nog en högskoleutbildning när det gäller att tala mig till rätta.

Men lär jag mig nåt?

Nä.

Får se om jag kommer fram till jobbet. Vet precis vad Micke hade sagt. Hör hans röst i mitt huvud.



- Vad fan tänker du med Syrran?


RSS 2.0