Falskspel

Igår fick jag veta sanningen om min "umgängeskrets". Det var väldigt trevligt att få veta vad alla egentligen tycker och tänker bakom ryggen på en. Synd bara att det är EN som vågar säga det till en, straight up. All respekt i världen till den personen. Ska ni sticka kniven i nån så gör det framifrån, inte i ryggen.

Gillade det nån sagt om att jag inte lyssnade. Det värsta jag vet är folk som tycker synd om sig själva, som ska prata om det och söka medömkan. Jag är inte rätt person att prata med då. Jag vrider mig i obekvämlighet och vill helst försvinna från jordens yta. Lyssnar gör jag, men jag gillar det inte. Hur dåligt man själv än har det, så finns det alltid nån som har det värre. Så är det bara.  

Sedan var det utgång med dessa personer.. Jag ville inte alls ut efter jag hört allt, men blev övertalad. Visst, hade väl kul, men det var inte samma sak. Så ni kan vara lugna, ni slipper mig framöver. Ska inte förpesta er tillvaro. Jag är den jag är, tänker inte ändra mig för nån. Jag kanske tar stor plats trots min storlek, men hey, hellre det än att inte synas. Är det nåt ni inte gillar, säg det till mitt ansikte! Sen om jag bryr mig, det är en annan sak.

Hatar folk som snackar skit, ljuger och sprider rykten. Och det där ryktet, hah! Scheisse. Fick bekräftat igår att en sak var ren lögn tex. Om ni ska ljuga, kan ni inte komma på nåt bra då?

Så kan det va. Tänk bara på att den personen som snackar skit med dig, snackar förmodligen skit om dig.

Har sagt det förr, jag vet vilka mina riktiga vänner är och det är dom som räknas. Finns en anledning till att jag inte vill ha 100 "vänner". Man kan inte lita på dom.

Contemporary



Jag gillar i vanliga fall inte modern dans, men den här är sjukt bra.

Gyrate


Make it work


Grym koreografi, grymma dansare.. Love.

Bad update..

Har inte haft nån inspiration till att skriva nåt i bloggen på ett tag.. Tyvärr är det likadant idag.. :P

Jag var på förfest och sen på Puben i lördags, det var ju skoj iaf! :) Var där med Hallberg, Daniel och ett gäng okända.. Billigt och bra med gratis inträde och öl, cider och shots för 20 kr st.. :) Hade på mina nya skor, som inte var de lättaste att gå i, men det funkade. Trots att Esrael propsade på att vi skulle dansa en salsa.. I 13 cm klackar?! Jag kan inte ens dansa sån där pardans, kan inte följa för fem öre..  Men, men.. Kul var det iaf!

På vägen hem mötte vi Robert och David tror jag han hette.. Jag lyckades göra nån slags vurpa och gled lite snyggt ner på trottoaren, så då tog David av sig skorna och jag fick låna dom. Strl 41 tror jag det var, så de var "lite" stora, men grymt sköna efter min tortyr av mina fötter tidigare under kvällen...

Söndagen bestod mest av bakisältande och jobb på kvällen. Idag har jag varit ute hos mamma, avmaskat hästar och rotat runt lite på vinden. Håller på och kikar lite efter möbler och saker jag kan ha i min nya, större lägenhet, så imorgon ska jag och mamma åka till en second hand affär och kolla lite. :)


Robert, David och Hallberg


Snyggt


På Puben, Maria (tror jag hon hette) och Yours truly..





Ny lägenhet

Idag var jag och tittade på tvåan i huset där Johanna bor. Den var stor och fin! Så jag tackade ja till den och skrev på kontrakt och allt. Så den 1 september är det inflyttning, om det inte blir tidigare. Så vill ni inte hjälpa till att flytta så kan ni ju passa på att resa bort då.. ;)

Ska bli så skönt att få en större lägenhet, min nuvarande är på 56 kvadrat och den nya är på 72. Då får ju till och med Melvin plats! Synd att det inte fanns en balkong bara... Har varit himla bekvämt att kunna ställa ut mat -och vattenskålar där och slippa ha en simbassäng i köket.

I den nya fanns det massa garderober, stor hall, stort sovrum, stort vardagsrum, en större garderob eller vad man ska kalla det, ett bra "rum" att slänga in saker man inte behöver. :) Det största pluset var att det fanns källarförråd! Något jag saknat väldigt mycket i min lägenhet. Det jag inte skulle ha i lägenheten har ju åkt ut på balkongen här...

Ska säga upp min lägenhet på måndag. Så är det nån som är sugen på den så är det bara att höra av er! :)



13 cm himmelrike från Gojane.com

Dessa kom med posten idag.. Can you say hookerheels?


Jag ser ljuset Jonatan!


Bryter jag inget i sommar, då är jag grym.





Less is less

Är så otroligt less på vänner, som kallar sig vänner, när man själv hör av sig så är allt toppen. - Åh, vad kul att du ringde! Sen när man själv inte hör av sig, då försvinner den "vännen" från jordens yta. Upphör att existera. Att vara vänner är inte en envägskommunikation. Det krävs två för att konvercera och hålla en vänskap levande. Det krävs inte mycket mer än ett sms, ett samtal, hell, till och med ett mail! Whatever!

Det enda som krävs av en vän är att på nåt sätt visa att man bryr sig, tänker på en eller bara visa att man lever. Att skriva ett sms tar några sekunder av ditt liv. Ett samtal tar några minuter. En fika tar nån timme. Så att säga att man inte har tid är ren jävla bullshit. Ingen människa är så upptagen. Bara en ren idiot tror att man är så upptagen.

Har ett flertal "vänner", som blir skitglada när man hör av sig, "åh, vad längesen!", "Vi måste träffas och fika!"; "Vi måste ut och festa nån dag! Det var så längesen!"

Vet du vad? "Vi" måste ingenting. Hade du velat träffas, då hade DU hört av dig.

Jag har hellre få riktiga vänner än en drös "vänner" som hör av sig när det passar dom, eller inte alls. Jag vet vilka jag kan lita på och vara mig själv fullt ut med. Vilka man kan berätta vad som helst för, utan att dömas. Det är mina riktiga vänner. De är inte många, men de är mina. Och de värderas högt och sviks inte.

Känner du dig träffad så finns det säkert en anledning till det.

I won't waste myself on you.

Annoying?


Hihihi...

Qué?

Vad håller jag på med?


Pushing me away

Jag skulle se Linkin Park 1996, när de skulle komma till Sverige och spela, men ställde in. Stor besvikelse, huge! Sen 2007 när jag var i Stockholm och hälsade på hemma hos Micke (äldre bror), så ringde det på hans telefon, han babblade nåt om att han inte orkade det ikväll osv. När jag frågade vem det var, så sa Micke - Äh, det var Farsan som ville att jag skulle gå på Linkin Park med Simon, (vår lillebror).

- VA?!

Jag slängde mig på telefonen och ringde pappa. - JAG KAN GÅ MED SIMON!!!

Pappa hade köpt biljetterna, men han är inget större LP fan.. Hehe.. Så jag fick gå med min underbara lillebror och jag har aldrig sett någon rocka så hårt som han gjorde då! Han kunde alla texterna, Stog med näven i vädret och headbangade, stampade fötterna, vrålade och bara rockade! 11 bast var han då!

Vi hade sjukt kul och båda var helt lyriska efter konserten. Jag blev lite förvånad över hur många hits de har haft. Man har ju inte tänkt på det, men det är klart.. Det blir väl några stycken på lite drygt 11 år. Hela introt av konserten var bara en lång nostalgitripp och man sjöng med i alla låtar.



"Numb" och "Pushing me away". Fattar inte hur hans röst håller under en hel konsert. Så mycket vrål, så mycket sjungande och rösten spricker aldrig! Just de här låtarna är ju ganska lugna, men det var inte de andra.. :)



"Lying from you" Kolla vid 0.36.. Awesome! Så himla bra stämning på hela konserten, lätt den bästa jag varit på, ever!



Introt, det var här jag förstod att det skulle bli en grym konsert...



"Breaking the habit". Grymt intro på låten. Kolla vid 0.56.

Inte jag som har filmat, jag hade fullt upp med att rocka loss med lillebrorsan!

Memories

2007 var jag i Globen med min lillebror Simon och skulle se LInkin Park. Förbandet var 30 seconds to Mars, med otroligt snygge Jared Leto som sångare. Jag hade bara hört deras singel "From yesterday" när de började spela. Sen skulle de spela "A modern myth", men då fick Jareds bror, om jag fattade det hela rätt, stötar av sin gitarr, så han fick kliva av scenen och Jared fick spela låten akustiskt med sin gitarr. Låten fastnade direkt, så himla bra, och när han ber publiken hålla upp sina mobiler, då var det magiskt. 14000 personer som håller upp mobilerna. Ni kan höra han säga i klippet nedan - I'll never forget this day for as long as I live.

Det kommer inte jag heller göra.



Magi

Gammal kärlek rostar aldrig...



Aaah.. Gorgeous Gerard.. :) Var ett tag sen jag lyssnade på My Chemical Romance, hade en väldigt intensiv period med dom efter jag hörde dom för första gången 2006. Var på två spelningar, släpade med stackars Maria (som inte ens hört dom) till malmö för att se dom för första gången live.

Blev inte besviken, halvt döv bara.. ;)
Gerard (sångaren) är en av de snyggaste killarna ever. Punkt slut.

Hundmat

Det kostar att ha hund kan jag säga.. Iaf en stor hund. Lola äter ju skit och ingenting, men Melvin.. Äter desto mer. Köpte 15 kg idag för 569 kr och på förpackningen står det att den ska räcka i 21 dagar, om man följer deras anvisningar. *suck* Hundarna äter fan bättre mat än vad jag gör!


Miss Ciara


Oväntad gravsättning

När jag åkte ut till mamma idag så var det ingen hemma, så jag åkte upp till hästarna på sommarbetet. På vägen dit mötte jag Sture och mamma, de stannade och vevade ner rutan och berättade att Mysan, mammas katt, var död. De hade hittat henne död imorse på vägen utanför huset. Överkörd. Så jävla tråkigt, dessutom var hon med ungar och skulle föda nästa vecka. Hon var så där fint grå som katten i whiskas-reklamen. Jag hade planerat att ta en av hennes ungar om det blev nån grå.. Men icke.. Usch.

Mamma hade köpt två krukor med rosor som hon satte på Mysans grav och den andra på Baloos grav. Det är ganska exakt ett år sen han gick bort också. Bam-Bam.

På sommarbetet mådde alla hästarna bra iaf. Jag gosade en massa med lilla Smulan, tror jag hon heter, men jag kallar henne Bebis. Hon är 6 år men ser ut som en unghäst. Inget bra betyg.. Men så är det. Brukar borsta och pyssla om henne när jag är där, så hon tappar vinterpälsen nån gång.


Mysan


Vila i frid Mysan


Baloo's grav


Fina Bam-Bam


Jag och Bebis


What's up with the name?

En del kanske undrar varför jag kallar min blogg för Lilla Räkan? Det är inte som många tror, att det är för att jag luktar räka. Nä, det är faktiskt så att ända sen jag var en liten parvel som kröp omkring så har min pappa alltid kallat mig för "din lilla räka".. Oftast sades detta när jag gjort nånting som räknades som lite busigt..

Och det händer att jag fortfarande kallas det.

So there you have it. Nu slipper ni ligga sömnlösa och undra. Ni kan tacka mig senare.  




Mannen som myntade uttrycket. Skyll på honom.

Fynda

Var på second hand affären idag igen och fyndade lite... Allt kostade 10 kr st. Me like! Imorse var jag även ute med hundarna och gick förbi systemet kl 10 när de öppnade. Jag och bänksittar-alkisarna gjorde sällskap..


Ett grytunderlägg, en höganäskruka och ett halsbandssmycke..




Min kväll

Efter grillning i Floby hos Martin och Carro ( -Carro) så åkte jag hem och slängde mig i soffan med Ben & Jerrys chokladglass i högsta hugg! Kollar lite på Berg flyttar in, sen blir det nog duschen och sängen. Ska ju upp och jobba imorgon på äldreboendet. 7-13.30.. Så det blir en kort dag.. Sen får vi se vad som händer på kvällen. Håller tummarna för att Johanni är pigg på att dricka vin.. Så kan vi skratta åt Eurovision-finalen..


Oskarp?


Inte alls gott.. Alls..

Min morgon

Så här såg min morgon ut idag.. Ny bok, med underbara Kat von D, tända ljus och god frukost..
Om inte jag behandlar
mig själv som en prinsessa, varför skulle nån annan göra det då?






Hon är så jävla snygg!


Ehm...

I guess this is that kinda face that only a mom could love...




Husaren.com

Kollade deras vimmelbilder.. Och Vóila! Där hade jag och Emil fastnat som två partynissar... Det där jag håller i är inte en dammsugarslang, utan en väska.


Where my kitten at?



Kommande sommarplågan garanterat.. Love it!

Dagen och gårdagen

Min bilbesiktning igår gick ju sådär.. Alla som tror att min bil gick igenom utan anmärkning upp med en hand!

- Ni kan ta ner handen, för det gjorde den inte.

Bromsarna bak var kass, däcken fram var så dåliga att det skulle bli böter på dom om polisen såg mig. Tutan funkade inte och det var fel färg på blinkerslamporna bak... *suck* Nån som kan hjälpa mig? :)

- Du har en månad på dig att fixa det.

Wohooo....

Idag fortsätter min städvecka med tvätt av soffklädsel. Den som vet hur man får av och på soffans klädsel utan att bli hysteriskt svettig och förbannad kan ju berätta hur de gör för mig. Kuddarna är alldeles för stora för de där små överdragen. Halvt omöjligt att få av och att få på dom igen ska vi inte ens tala om!

Sen jag köpte Melvin så har det här med städning tagits till helt nya höjder. Jag gillar inte att städa. Jag kan lätt säga att jag hatar det. Sen när det blir så stökigt så man inte vet vart man ska börja, då är det ännu tråkigare att städa. Visst, det är skönt när det är gjort och allt är fint, men med Melvin i hemmet så håller det i en dag. Max.

Han dregglar, han hårar, han skakar sig så att dregglet fastnar på soffor, tv-möbel, väggar, tavlor, golv osv. Nu är han utvisad på balkongen, där även maten och vattnet är. Det är det bästa med sommarhalvåret att han kan äta och dricka utomhus. När skålarna måste stå inne så har jag en swimmingpool av vatten och dreggel i köket när han är färdig med att dricka. När jag inte är hemma så roar han sig med att ligga i sofforna och i sängen, vilket han INTE får när jag är hemma.

Lola skitar inte riktigt ner på samma vis..

Vill ni ha ett tips? Om ni är städgalna och ä l s k a r att städa, skaffa en dogue de bordeaux, eller en annan valfri mastiff. Mastino Napoletano, Bullmastiff, Engelsk mastiff, Spansk mastiff. Då får ni städa varenda jävla dag. Grattis!

Älskar min lilla dreggelnisse, men hatar att städa.
 

Melvins pappa Eross.. Som ni kan se så har han lite att brås på...
Det är inte ett skosnöre han har i mungipan.

1000 frågor...

Vad tycker du om att lära känna personer genom internet? Det funkar väl.. Är inte ofta man träffar dom irl...

Vad är det pinsammade du gjort? Shit.. kommer inte på nåt på rak arm.. Skäms inte över så mycket kan jag påstå..

Vilken är din favorit film? Men åh! Orka välja EN? Twilight ligger högt upp på listan iaf.. :)

Ditt bästa skönhetstips? Jag behöver skönhetstips, ge mig istället!

Vad vill du arbeta med? Ett bra jobb med bra lön... Inom vilket yrke vet jag inte..

Vilken är din favorit bok? Inte som andra döttrar av Deborah Spungen

Beskriv dig själv med 3 ord? Jag är grym

Favorit klädaffär? Gina Tricot

Vad är det finaste du fått i present av någon? Kommer inte på nåt på rak arm så där..

Hur gammal är du ? 27

Vad heter du?
Anna

Hur långt är ditt längsta förhållande ?
3 år ca

Hur lång är du?
 1,57 cm LÅNG

Hur var dina betyg när du gick ut nian?
Kassa

Vad ska du jobba i framtiden med?
Ska låna en spåkula, återkommer med svar sen.

Vilket är ditt äkta hårfärg?
Kloakråttfärgat

Åker du ofta ner till kroatien?
Aldrig faktiskt..

Har du bra självförtroende? Ibland

Favoritaffär?
second hand

Favorit plagg i din garderob?
slitna jeans

Vad fick dig att börja blogga? Rent grupptryck, jag är en svag jävel..

Hur får du så många läsare? Har ett jävligt intressant liv..

Har du haft någon kille på långdistans? Ja

Vart bodde han isf? Rättvik, håcksvik, sthlm
 
Hur klarade ni det? Det gjorde vi inte

Har du bra betyg? I vad?

Vad ska du göra i sommar? Sola, bada, festa... och jobba lite..

Vad är det värsta du gjort mot dig själv och mot andra? Att tatuera sig i 4,5 timme rekommenderas inte mot kroppen.. Mot nån annan vet jag inte.. Dumpat kanske?

Hur kan vi bota aids? Sluta knulla

Har du en tvinlling? Nånstans där ute kanske

Gillar du att baka? Gillar o gillar.. inte så att jag längtar efter det, men det kan väl va kul ibland. Med sällskap förstås.

Vilka bloggar brukar du läsa? Egoinas

Vad för "sorts" bloggar tycker du om att läsa? Någon med lite humor och självdistans.

Dagliga bloggar du läser? Egoina

Om du fick ta med dej 3 saker till en öde ö vad skulle de va då? en båt, solskyddsfaktor och en helikopter
¨
Är du oskuld?
Nope

Hur många pojkvänner har du haft? 3 seriösa

Favoritämne i skolan? Håltimme, höhö

Har du någonting du inte kan leva utan? Egentligen inte

Drömresa? Marocko kanske?

Skulle du vilja flytta till stockholm? Flyttade ju därifrån för 4 år sen, så nej tack.

Vilken kändis kille tycker du är snyggast? Johnny Depp är svårslagen..

Varför tror du folk läser din blogg?
Det finns för lite att göra på nätet?

Vilken är din favoritblogg?
 Egoinas

Vad är dina framtidsdrömmar/mål? Har verkligen inga visioner för framtiden..

Hur länge har du bloggat, o varför? Sen februari 2009 typ

Vem tog din oskuld? En kille

Har du några husdjur? 1 häst, 2 hundar, och 1 katt

Favoritmat? Mmm.. maaat.. äter allt.. nästan..

Har du haft sex? Inte idag

Vartifrån köper du ditt smink? Sani i falköping, make up store

Klädstil? Kör du enkelt? eller plagg på plagg? det beror på humöret.

Hur många killar har du haft, har du en nu? 3 seriösa, nu är jag seriös singel

Hur sminkar du dig? Tar fram spackelspaden, spackelburken och går loss. Jag går för "sliten-red-district-brud-från-holland-som-gått-på-café-för-ofta-looken". That's me.

Vad använder du för parfym? Gucci envy me

Men vad är det bääästa du vet? Att vara lycklig och att vara kär.

Hur många syskon har du? Tre bröder i alla storlekar och former. 38, 31 och 12.

Pengar? sex? eller kärlek, ifall du var tvungen att välja en av de? Kärlek

Vad skulle du helst vilja göra just nu? Ställa fram klockan en timme och skeda med nån söt kille och kolla på Grey's anatomy.

Vad skulle du göra ifall du vann 5 miljoner? Shoppa, betala skulder..

Hur är du som person? Kåt, glad och tacksam?

Om du skulle få ändra på en sak i ditt liv vad skulle det va? En liten söt pojkvän kanske? Men helst rolig..

Bor du i stockholm, isf vart? Nej, bodde i sthlm.

De värsta bloggarna du vet?  Kissie och Paow.. *yuck*

Dricker du? Gärna

Snusar du? Har gjort en gång. Kalvade från brorsans balkong och kände "Det här var ju ingenting för mig!"

Röker du? Nej, funderar på att börja. Har hört att det ska vara coolt.

Knarkar du? Bara på lördagar när det är skottår.

Är du bosnisk? Väldigt lite faktiskt. Är kvartsfinsk och resten svennebanan.

Kupan

Idag blev det lite mer fynd gjorda! På Röda Korsets second hand här i falköping så hade de 50% rabatt. Så jag lyckades hitta två ljusstakar och en téburk för 15 kr.. Haha! Löjligt billigt!


Den vita burken till vänster


Ljusstakarna


Hittade en skål på ÖB också.. Med lite yum-yum i..

Ett litet paket...

Damp ner i min brevlåda idag! Äntligen! Mina nya piercings från barbarella.se
De var efterlängtade kan jag säga.. Efter att ha gått med piercings i kinderna i storlek bowlingklot så känns det betydligt bättre med de nya 4mm stenarna!

Idag ska även min bil besiktigas kl 14:00.. Önska mig lycka till. Tror inte den kommer gå igenom besiktningen utan anmärkning direkt...









Glömde en sak..

Har ju glömt att skriva i bloggen om att vi har fått föl hemma hos mamma! Mamma ringde mig i lördags när jag var lagom trött och bakis och sa att Eclipse var på G. Det var hon några dagar tidigare också, men det blev inget då, så jag hade väl inga jätteförhoppningar om att det skulle bli en fölning.

Man vill ju inte missa det heller, så det var bara att sätta sig i bilen och åka till mamma. När jag väl kommer fram så går Eclipse i hagen med två små hovar som sticker ut "där bak", så nog var hon på G alltid! Allt gick jättebra och hon var superduktig och skötte allting själv. Lilla fölet, som var ett sto, var uppe på benen efter en 40 min kanske. Helt sjuk att de kan stå upp så tidigt i livet!











Sto, fux med bläs och tre vita strumpor.
E: Sandakan U: Eclipse - Krius xx

Namnförslag?

Eurovision semi-final

SÖG PURJO


Second hand

Idag var ja med Alex och Wass på pingstkyrkans second hand.. Ibland kan man göra lite fynd.. :)


Lampa 150 kr


Flaska 50 kr


Ask 30 kr

Städdag

Idag har det tvättats och städats hela jävla dan! Alexandra kom över vid 15 och hjälpte mig en massa.. :) Mycket snällt och vi tänkte käka kinamat när vi var färdiga. En ihärdig, hungrig och jobbig Valle var pratglad på msn, så vi tänkte köpa med oss mat och gå till honom och käka. Eller ja, först och främstt änkte vi att Valle skulle laga mat till oss, men tydligen är vi inte så bra på att övertala...

 När allt var klart gav vi oss av till Ming som var stängt pga semester till den 16 maj... Wtf? Nåja, vi går till wok-stugan då, tänkte vi.. Kommer dit. - Stängt måndag! Hur stor är chansen att BÅDA kinarestaurangerna är stängda när vi är sjukt sugna på kinamat? Och friterad banan med glass.... *ggaaaaaaahhh*

Så vi fick bege oss med svansen mellan benen till Marc o' Polo och äta pizza... Inte riktigt lika gott.. Men det dög.. Sen hade Valle glass hemma och det var ju inte fy skam.. :) Vi kollade på Färjan och CSI, sen kom jag hem för en stund sen och har precis varit ute med hundarna. Nu är det nog dags att krama kudden, gud vad trött man blir av att städa!

*Gääsp*

Varför?

Vet inte varför det är så viktigt för folk att säga exakt vad de tycker, typ hela tiden. Jag lärde mig en gång för länge sen:

- Har man inget snällt att säga, så säg ingenting alls!

Så enkelt! Och ändå så himla svårt för folk att följa... Jag är absolut inte guds bästa barn, jag kan vara riktigt jävla elak. Det är det många som har sagt. Oftast är det med glimten i ögat och med en stor portion ironi, vilket folk kan ha svårt att förstå ibland, utan tror på största allvar att jag menade det jag sa.

Jag skulle nog aldrig kunna säga till en vän; vad fan har du på dig? Vad fan har du gjort? (tex ny frisyr, ny tatuering or what ever). I mina ögon, eller öron, är det som att säga rakt upp och ner - Vad ful du är!
Det går säkert att skämta bort, att säga att man bara skojar, att man inte tar illa upp, men sanningen är: Man tar illa upp. Gör man nån förändring på sig själv och får höra att den är ful, även om man själv är nöjd, så börjar man till slut tro på det de andra säger.

Om jag ser min vän ha fula kläder på sig eller whatever, så tänker jag kanske "inget jag skulle ha på mig", mår hon bra av att höra min åsikt? Tar hon illa upp? Blir svaret i mitt huvud "ja", då säger jag det inte. Hon får väl ha på sig vad fan hon vill, om det får henne att må bra?! Skiter fullständigt i hur hon ser ut, rosa hår, fula kläder, tatueringar i ansiktet.. I DON'T CARE. Är hon min vän, så är hon! Är det nån som sårar henne däremot, då jävlar. :)

Och det där med att av en sann vän får man höra sanningen, sure, må vara sant. Men brutal ärlighet hela tiden, det behövs inte. Linda in det i lite sockervadd ibland va?

Favorit i repris

Lite oväntat så blev det utgång på lördag också. Än en gång på Husaren.. :) De flesta från fredagen var med, så det var helt klart lyckat! Dock så var det betydligt mer folk där på en lördag än en fredag, så fredagen var klart roligast! Ett ord sammanfattar kvällen rätt bra och det är:

- Schängplatsch?

Med den obligatriska juckdansen. Så klart.


Hallberg & Jag


Så jävla vackra


Sexigt har fått en helt ny innebörd


Den där Emil var mer på golvet än han var stående. Varför? Luftgitarr.


SÅ tråkig kropp. Gäsp.   ;)





Husaren

Har precis kommit hem från en av mina absolut roligaste utgångar ever! Att gå ut med bara grabbar is the shit! Bara 100% nöje hela kvällen! Sjukt kul! Helt oplanerad utgång, så jävla lyckad! Tack grabbar för en skitrolig kväll!

Tyvärr ingen kamera med, så det blev några halvkassa mobilbilder...








Omelett


Min bibel har kommit

 



Nu känns det bra igen


Pimpa min balkong...


Har tänkt köpa trätrall till min balkong när ekonomin tillåter igen. Förhoppningsvis innan sommaren är slut. Nu när jag har så fin blomlåda och bord med stolar, så kanske man ska göra det lite mysigt med trätrall och blommor i stora krukor. Tända ljus på ljumma sommarkvällar.. Mmmm..





Beställda



Nu när jag fått normalstor stav så kan jag ju äntligen beställa lite fina smycken till mina nya smilgropar.. :) Har beställt två ljusblå stenar och två vita stenar.. Kommer bli så fint när jag kan byta ut dom. Kinderna ska bara läka ihop lite till.  :)

Trodde väl aldrig att folk skulle reagera så mycket på två små hål i kinderna. Herre Gud! Det är tydligen väldigt farligt att sticka ut lite... Vem f-n vill vara som alla andra?


 

Enligt mig finns det inget tråkigare än "stureplanssnygga" brudar med långt blont hår och plutande läppar med en allvarlig min. Ha kul? Vad är det?

Jag tycker tatuerade, piercade, coola brudar är tusen gånger mer intressanta att titta på! Coola pin-up brudar och dylikt, thank god att dom finns! De som vågar sticka ut och skiter i vad folk tycker och tänker, de som går där som ett levande långfinger till hela den trångsynta världen.












Brutalt?


Mot Jönköping för nya kulor

Idag ringde jag House of Pain Tattoo & Piercing i Jönköping, eftersom jag hade två gigantiska kulor i kinderna..Hon tyckte jag skulle komma till dom så att vi kunde byta mina gigantiska 2 mm stavar till vanliga 1,6 mm stavar. Lättare sagt än gjort, eftersom hon som piercat mig tagit lite för korta stavar till mig så gick det knappt att få tag i kulan för att kunna skruva loss den från staven...

Efter lite om och men så gick det dock. Det sved lite när hon drog ut staven, men det gjorde inte alls ont att sätta i de nya, eftersom de var något mindre i omkrets... Fick byta till längre stavar också, för om de är för korta så kan kinden växa över kulan och man kan bli tvungen att s k ä r a ut den.... Pleasure!

Så nu känns det redan mycket bättre! Mindre kulor och längre stavar! När mina kinder inte är lika svullna kommer det väl se ut som känselspröt som sticker ut... :P





And there you have it...

En till sak som snart dimper ner i brevlådan..



Kat von D's självbiografi, cool bok med MASSOR av bilder på hennes tatueringar.. Like, like, like! :)

Snart i brevlådan...


Set med make-up borstar

Mineral eyedust ögonskugga: Black - Kolsvart, matt
Svart ögonskugga

Mineral Concealer Grön - Täcker röda områden
Mineral foundation i puderform

"Det går inte att förhindra"

Så står det på aftonbladet.se i deras reportage om att ännu en travhäst fallit ihop död under ett lopp. Den tredje på bara några veckor.

Guess what?

Jag tror jag har hittat en lösning på problemet.. Ge fan i att pressa hästarna så jävla hårt i träning och tävlingslopp! Hästarna springer så fort de kan, med en kusk i vagnen som pressar dom över rimliga gränser, att springa fortare än de gör. Jag vet att folk älskar denna "sport" och menar att hästarna "gillar" att jobba hårt. Om de nu älskar att springa fort, varför måste det sitta en människa bakom hästen och piska fram den? Släpp alla hästarna lösa på banan och se hur snabbt de springer. De springer säkert varv efter varv och hoppas innerst inne på att komma först i mål.. (ironi)

En häst som springer tills den dör, gör det förmodligen inte av egen vilja. Att de springer tills hjärtat stannar eller något blodkärl brister är inte normalt beteende för en häst. I hur många hästsporter händer detta, förutom trav och galopp? Där de tvingas springa så fort som möjligt.

Diamond of Rock, 6maj


Heavy Dew, 15 april

Hästen Peroni blev liggandes på banan.
Peroni, 14 april


Ladies & Gentlemen...

... Boys & Girls..

Eftersom ni är så otroligt kassa på att gissa så får ni bilder på underverket..
Dock, måste sägas, så är kulorna väldigt stora nu. Därav anledningen att jag häckar ute hos min mamma nu.. Vill inte visa mig bland folk.. ;) I slutet av nästa vecka får jag byta kulor och ev stav också..


Blir ni inte stolta över mig nu..



Då blir ni det fan aldrig!

Vuxenpoäng, Huh? HUH?

Vill ha

Kat Von D Silver ''Sketch...











'


Se så... Köp dessa till mig är ni snälla!

Balkonginspiration



Hittade den här söta fågelholken på Indiska.. :) Jättefin ju! Den ska nog inhandlas så småningom och hängas upp på min balkong... Tror inga fåglar kommer flytta in, men den är ju menad som prydnad..

By the way...

Ni är för övrigt jäkligt kassa på att gissa vad det är jag har gjort...

Se så, kommentera nu!

Utbildningsdag

Idag kl 8.30 var det dags för utbildning inför min medicindelegation. Rätt intressant! Fick höra lite personliga historier från sjuksköterskan och lite andra tips.

Ett exempel (och lite tips till unga tjejer..) En del äter ju naturläkemedel. Ett vanligt naturläkemedel är ju johannesört. Kan vara bra att veta om man äter p-piller och äter johannesört så tar johannesörten av effekten på p-pillrena.. Inte bra med oönskade graviditeter...

Så där, då var dagens goda gärning avklarad!

It's done

Hehe.. Ja, idag var det avklarat då.. Det jag tänkte göra.. var så himla orolig att det skulle göra ont, men det var verkligen inte så farligt som jag trodde det skulle vara!

Det var väl som när jag gjorde min första tatuering.. Jag var helt uppumpad på adrenalin och förväntade mig att det skulle kännas som om nån stack kniven i mig.. Väl där så var det inte alls så farligt som jag förväntat mig! Andra gången var det värre.. Då förväntade jag mig en walk in the park.. Det blev det inte...

Så nu när jag än en gång förväntade mig ett rent helvete, trots att det inte tar lika lång tid som en tatuering.. Så var det inte alls farligt! - Pang, ena. - Pang, andra.
Fast inte pang, haha, det var mer segdraget än så.. :D

Så nu sitter jag här öm igen och väntar på att kunna visa mig ute bland folk igen om 2 veckor, haha!

Så... Kan ni gissa vad jag gjort och var jag gjort det? :P

Jag googlade söt och hittade den här...


Nånting nytt..

Hehe.. Nu har jag bestämt en sak jag ska göra.. Tänker inte säga vad det är.. Hihi, ni får se när förändringen har skett..  :)

Min chef ringde precis och sa att jag ska gå på en utbildning imorgon här i Falköping. Jag har ju ingen medicindelegation på äldreboendet, så jag måste gå den här kursen först så att jag kan få det. Kommer bli lite lättare att jobba då när man inte behöver be alla andra ge mediciner till de gamla.. Så det blir ju bra att få det avklarat!

Nu ska jag se om Fröken Fransson vaknat till liv än, så vi kan gå ut med hundarna nån gång...

Längesen

Behöver verkligen uppdatera min blogg, för det är ju massor som hänt som jag inte hunnit skriva om. Valborg blev knappast som planerat.. Min nyktra utgång slutade med drinkar och öl och var hemma igen vid halv 3 kanske... Hade skitkul iaf på pubben på Terrassen. Fröken Fransson var napalmfull och vi hade riktigt kul där med lite blandat volvofolk och grannar osv.

Jag tog med mig 300 spänn och leget, inget kort eller nåt. Jag frågar Johanna om hon kan följa med mig till baren. Hon hade nåt superhett drinktips som jag absolut måste smaka, förmodligen orsaken till varför hon blev napalm. Väl i baren så öppnar jag väskan o ska ta ut pengar/kort. HELVETE! Jag har inga pengar kvar ju! En sliten 20-lapp. Skrek åt bartendern - STOPP! Blanda inte! Jag har inga pengar! Men Johanna var snäll och slet upp en 500-lapp o betalade.. :)

Pinsamt?

Kvällen slutade med prat om efterfest eller inte efterfest. Det blev inte det.. Tyvärr.. Men, men..

Fredagen blev det bio! Såg Wolverine i Skövde. Den var helt ok, gillar X-Men filmerna bättre, men den var klart godkänd! Innan bion blev det sushi på Voda. Alltid lika gott... *mums*

Igår så var det cruising i Tidaholm. Johanna tyckte att jag skulle komma dit. Jag ringde Jenny och kollade om hon var på, vilket hon var. Hon kunde vara nykter och köra, vilket passade alldeles utmärkt! På dagen var jag på stan med Alexandra och vi tog en fika på Lilla Blå, Johanna och Lisa kom förbi och höll oss sällskap. Sen gick vi till Willy's och handlade lite grillmat, eftersom det skulle grillas hos Strand vid 17. 

Vid 19.30 kom Jenny in till Falköping och så åkte vi till Tidaholm, vid 22.30  sms:ade Johanna o skrev att hon var på Brygget.. Vi knatade iväg dit och fick stå i kö ett bra tag, med tanke på allt folk som trängde sig.. *hata*
Väl inne var det fullt pådrag, men det blev ingen lång stund där inne, det blev lite tjafs och Johanna var tvungen att dra vidare. Så jag och Jenny åkte hem. Vi hade fått se en hel del fina bilar iaf! Roligt när man får stå längre i kö än vad man är inne på stället... :P

Idag sov jag till halv 12... Har inte sovit så länge på år och dar.. Visserligen väckte Johanna mig vid 9 med ett samtal, men jag lyckades somna om utan problem.. Sen började jag jobba 15.45-21.15. Gick riktigt bra.

Nu är det väl dags att sova igen då.. Ska upp kl 06.45 igen.. :)


Jenny kom in i dimman utan alkohol..


Gott med vattenmelon efter grillat..





RSS 2.0