Listen



Ett favoritframträdande av Beyonce... Den rösten...

Everytime I see your face, my heart smiles



O U T S T A N D I N G

Cater 2 U



Ett rätt skönt uppträdande av Destiny's Child.. Kul att se killarnas miner... :)

Maybe I'll go

You may think I don't notice
Don’t get a bit hurt by what you do
I ask to please think of
What I’ve done to you
Please search inside and let me know
If I’ve done something wrong I guess I’ll go
Far
Hidden
Never to be found

Just let me know
Then I’ll go
Then I’ll go

Bloggtorka

Önskar att jag hade nåt kul att skriva här nu, men jag är ledsen, måste göra er besvikna.

Det roligaste som hänt idag är att jag insett att jag är gammal. Sjukt seg idag med. Har starka misstankar om att det är mitt fylleslag i lördags som är skyldigt. Det gjorde att jag sov till 11 i lördags, vilket i sin tur ledde till att jag inte somnade förrän efter 00 i söndags. Och gick upp 06. Zombiestyle.

Höll på att somna flera gånger på jobbet. Nä, inte somna. Höll på att dö flera gånger. Det stämmer bättre. Man vet att hjärnan inte är som den brukar (oki, värre än vanligt). Man hinner inte med när folk pratar, man förstår inte vad de menar.

Anne sa att jag kunde hälla upp mjölk i våra kaffekoppar för vi är de enda som dricker med mjölk.
- Sen kan du ställa in det i kylen.

Varpå jag ställer in min kopp med mjölk i, i kylen. Hon tittade lite konstigt på mig och sa: Jag tänkte på mjölken...

- Jaha...

Hade väldiga problem med att hålla mig vaken iaf. Att köra till och från jobbet var ju rent av förknippat med livsfara. Fastnade med blicken hur många gånger som helst, man känner att man kör, men man vet inte hur man gör det. Bilen rör sig framåt och man förstår inte varför. Sen att mina lyktor fram är urkassa gör ju inte saken bättre. Tunnelseende till förbannelse.

Hoppas på en rejäl sovmorgon imorgon innan jobbet kl 16.




Gamla arbetskamraterna

Kärt återseende igår med mina gamla arbetskamrater från Volvo!

Började med en middag och lite öl på Plantis, sen bar det av till skövde mot Bogrens. Jag hade sagt innan att jag bara skulle dricka 3 öl, vilket jag lyckades hålla iofs.. Men det var inte meningen att jag skulle dricka en massa redbull/vodka efter det på Bogrens, men så blev det iaf. Tack vare snälle Mato som bjöd och lyckades få mig pretty shitwasted!
 
Det blev en massa dans som vanligt och det var en skitrolig kväll! Saknar mina gamla kollegor! :'( Tur att man får träffa dom emellanåt iaf!

Mådde precis som jag förtjänade idag.. Som förra söndagen. Tyvärr får ni inte njuta av en bild på mig när jag är bakis idag, blir lite bilder från igår istället.



Söta Fransson och Jag



Jörgen, Jag och Jenny på Bogrens



Robert och Chrille



Mato och Robert




Utbildning

Idag var det som sagt jobb trots att jag var ledig. Var handledning/utbildning 9-16. Rätt intressant faktiskt! När jag kom hem sen så ringde jag Per och så åkte vi till Omar och Lisa. Kollade på Brüno.. Sjukt rolig film! Jag har inte sett Borat, har tyckt att han verkar lite för crazy och konstig.. Men Brüno var grym! Jag skrattade rakt ut flera gånger.. :)

Imorgon jobbar jag 16-09. På lördag blir det fest med Volvofolket som det ser ut nu. Blir förhoppningsvis kul! Brukar bli det.. :) Tänkte försöka hinna med Skövde imorgon innan jobbet, se om jag kan hitta nåt fint att ha på mig.


Done healing




Close up


New Moon



Igår var jag, Jenny och Per och såg New Moon.. :)

Kan säga att den var heeeelt ok.. :) Kan förstå att killar inte tycker det är så där jättefascinerande att se två drop-dead-gorgeous-killar springa runt i bar överkropp, den ena mer vältränad än den andre.. Men om man som hopplös romantiker och tjej har läst böckerna och vet alla de där små detaljerna som inte riktigt kommer fram i filmen.. Då blir den bara sååå mycket bättre.

Helt klart sevärd. Böckerna är grymma. Läs de på engelska är ett tips. Twilight är förstås lite mer speciell, men jag kan inte vänta förrän jag får se Eclipse!

Joy!


Forget the things that you said and you've done, that's in the past, here comes the sun


Bra låt



Tjejen är ungefär lika mycket rock n' roll som Lasse Kronér, jävligt tråkig video till en jävligt bra låt!

Morgondagen

Imorgon blir det till att gå upp tidigt för att åka ut till mamma och hjälpa henne att lasta T-Rose. Vi ska åka till Skara med honom för att kolla upp hans hovar. Får se hur det går. Håll tummarna...

Jag överlevde dagen trots allt. Kändes inte riktigt som jag skulle göra det imorse när jag vaknade hos Jenny. F Y F A N ! Trodde jag skulle få krama toaletten, men det behövdes inte. Kom precis hem från en filmkväll hos Omar och Lisa. Per var med också. Vi såg Gamer, den var nog rätt ok, lite blodig, sen var jag nog för bakis för att hänga med fullt ut...

I veckan ska jag försöka se New Moon iaf på bio! Är ju ledig mån och tis. :)

Återkommer snart

Är bakis som ett jävla ägg idag. Har en date med självömkan, duschen, herr ångest och ska även öva på mantrat jag-ska-aldrig-mer-dricka.

vI HÖRS NÄR VI HÖRS!

oOOPS.. CAPS LOCK.. OCH JAG ORKAR INTE ENS BRY MIG. sÅ BAKIS ÄR JAG. bIFOGAR BILDBEVIS PÅ ÅBÄKET.


JÄH


Did it again


Så där ja!

Nu är hon ifylld och färdig. Måste säga att det gick riktigt bra dag, smärtmässigt. De senaste sittningarna har ju varit lite av en tortyr, men idag var det bara skuggning. Gjorde inte så ont som det brukar. Skönt! Tog lite drygt 3 timmar.

Vill verkligen se slutresultatet nu när det är så nära! All skuggning och bakgrund som ska dit, den nya på vänster axel och de två blommorna som ska bli längst ner i "hörnen". Mot höften kan man säga.. Ska skuggas mer upp mot nacken också där det kommer bli lite "dimma o små stjärnor". Såna som redan är på tatueringen i svanken.

Gurka måste vara sveriges härligaste tatuerare. Bred göteborgsdialekt och så drar han fram en 5 liters vaselinburk.

- Riktiga män kör med 5 liters vaselinburkar, så är det!

Citat från Gurka.

 


Ändringar i schemat

Det är två på jobbet som är sjuka nu, så det har blivit lite ändringar i schemat. Jag skulle sovit natten imorgon, men fick ledigt och jobbar tor och fre kväll istället. Jobbar 9-21 på lördag också. Så det blev lite mer jobb än tänkt denna vecka. Skulle egentligen bara jobbat 2 dar.

Men, men.. Det är pengar och pengar behöver jag!

Typiskt är det väl då att Gurka ringer och undrar vad jag gör på fredag.. Han hade fått en avbokning, så han tänkte att jag kanske ville fortsätta med ryggen.. Men jag ska ju jobba.. 13-21.. :( Har väl egentligen inte pengar till att tatuera mig nu heller, men det hade varit jäkligt gött att slippa vänta till typ januari, när nästa lediga tid är...

Just my kind of luck..

Bomull för själen

Idag var det personalmöte mellan 8.30-11, sen lämnade jag av Catrin, åkte hem, bytte om, hämtade Lola, skjutsade Ann-Charlotte till saab och åkte till slut hem till mamma. Hovslagaren var ute och kikade på T-Rose som fått två stora "fickor" på undersidan av båda sina framhovar. Precis vid bärranden har det skavts upp två stora (8 cm långa och 1,5 cm djupa) fickliknande skåror. Asknepigt.

Så hingstbedömningen i Jönköping imorgon var inte att tänka på. Han är halt som ett as och förhoppningsvis räcker det med att spola rent med jodopax. Gör det inte det måste man kanske gipsa för att hålla all skit borta ur "fickorna".

Hjälpte mamma i stallet med att mocka och allt vad det innebär. Lullade runt i stallet och fixade och donade. Plötsligt var klockan 18 och hästarna skulle in. Mister, Inka, Pajas, Eclipse, Sunbeam, Sune, Paragon, Nikitita, Turbina, Corlando, T-Rose, Wariant, Pint, Gudrun, Cavatina,Optimus Pride och Kairos. (Glömde jag nån?)

I lösdriften går Joker, Bremer, Pondus och Svartur.  Ett helt kompani att hålla reda på...

Men när man varit ifrån hästarna en längre tid så är det lätt att glömma vilken inverkan de har på en. Man är så uppe i "dom" så man stänger av allt annat. Jag lyckades stänga av han idag.

Och det är verkligen bomull för själen...


Back to haunt me

Why did You have to be a peaceful soul
I wish sometimes You would just loose control
I know it's crazy but this is where You should be
Come back and haunt me now

You left a memory I cant erase
And theres no one in life can take Your place
Now I find myself searching my mind
Did I ever say a word unkind


Pysselkväll

 

Igår var Per och Jenny här en sväng. Jag gjorde dörrkransen som jag planerat.. :) Den blev lite stor.. Men för att vara första gången tycker jag nog att jag fick godkänt.. :)








The woods of Döve

Idag blev det en impulsiv tripp till mamma i Döve. Lyckades få med mig Johanna också. Så himla mysigt! Vi gick ut med alla hundarna, (Melvin, Lola, Jackie och Papi). Gick runt i skogen och jag tog med mig mossa och granris hem så att jag kan göra en dörrkrans.. :) Mamma började sälja på Johanna en stallplats direkt.. Haha.. Hade varit skitkul om Johanna flyttade dit sin häst. Kunde man göra sällskap när man åker ut dit, och jag får lite mer inspiration att komma ut till min häst också..  Alltid roligare när man är två.

Ikväll kommer Jenny och Per förbi en sväng.. Får se vad vi hittar på, lite tråkigt när man inte har pengar.. Men det kanske blir en film eller nåt. Kanske orkar ta tag i tapetseringen, nu när man fått lite ny energi från skogen.

Tog med mig systemkameran ut till mamma också. Hoppas att bilderna blev fina.. Tyvärr är det inte en digital, så det är framkallning som gäller.. Old school style.



Torsdag

På väg hem från jobbet igår så lyckades jag få soppatorsk... Batteriet på mobilen lyste rött, men kunde som tur var ringa Per, som inte svarade och Johanna, som för en gångs skull svarade på första försöket.. :) Hon kom och hjälpte mig som den lilla ängel hon är. Per fick bistå med dunk och en icke så fungerande tratt.. Hem kom jag iaf!

Så idag har jag och Johanna varit ute med hundarna en sväng, pantat burkar, så att jag ska kunna tanka lite mer bensin i min bil.. :) Hade 89 kr på kontot, tror man måste ha minst 100 kr för att kunna övertrassera det.. Jag älskar att ha pengar.

Idag har jag äntligen lyckats se färdigt på Up. Det var en mysig och lite smårolig film. Nu ska jag försöka se klart på Ice Age 3 innan jobbet också. Jobbar 16-07.30, sen är jag ledig tills på måndag då det är personalmöte. Jobbar tis och lör, så det blir en lugn vecka. S K Ö N T!

Stina kanske skulle komma förbi en sväng här idag också. Vore kul att träffa henne och snacka lite.. :)




Kiss the rain

Vet innerst inne att jag inte betyder nåt för dig.
Det är en insikt som sakteliga gör sig mer och mer påtaglig. Det som alla sagt har aldrig verkat så självklart som nu. Du får mig inte att må bra, så många gånger som du lyckats bryta ner mig bit för bit, utan att ens förstå den skada du gjort. Du har gett mig mer smärta än glädje och ändå räcker det med minsta lilla positiva kommentar för att ett litet hopp ska tändas inom mig. Kanske... Den här gången så kanske...

Ändå söker jag mig till dig, gång på gång. Ett sånt självdestruktivt beteende som verkar bra till en början. Jag tror att jag kan hålla känslorna i styr. Säger att det är annorlunda den här gången, den här gången så kanske... Men vem lurar jag? Ingen annan än mig själv. Det blir alltid så här. Alla runt om mig vet det. Säkert även du. Och du har ingen aning om att jag tänker på dig precis just nu.

Du vet inte hur ont tystnaden gör. Jag är ett tidsfördriv för dig och låter mig själv vara det, utan att veta hur det bryter ner min självkänsla. Jag betyder ingenting för dig.

Men värst är nog ändå.. Att jag betyder ännu mindre för mig.  

Än en gång

Det är verkligen inte mig det är fel på, det är dig.

Sticker hem, lägger mig ner, låter kroppen domna, släpper världen från mina axlar, lyssnar på Billie Myers och somnar.


När allt är grått omkring en...

.. Så känns det inte lika kul att leva.

För i mitt liv idag är musik den enda glädjen. Jag hade lyckan en gång som barn, men jag tappa den på vägen.

Allt var så mycket lättare förr. A L L T. Att vara vuxen suger. Jag minns när man var liten och sa att man skulle jobba med sitt drömjobb, man skulle inte bli som de vuxna som bara jobbade för pengar. Här är man nu 28 år senare och är precis en sån "vuxen" som man sa att man aldrig skulle bli. Alla drömmar man hade som barn är som bortblåsta och vuxenlivet kommer som en smäll på käften. Ibland har man lust att bara säga upp allt och dra utomlands och backpacka i ett år eller två, men för att göra det måste man spara pengar.

Och jag har inte en sån lön som gör att jag kan spara undan några.

Livet är oftast roligt.. Men ibland kan det kvitta.

Nu till nåt helt annat.. WTF var det som hände?! Från 100 till 0 på en dag. Här sitter man som ett fån igen och undrar vad det var som hände. Inte första gången, men blir lika förvånad varje gång...


Sista lediga dagen

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen. Har varit sjuk tor, fre, lör o sön. Började må bättre igår och idag känns det också ok. Inte 100, men tillräckligt för att kunna gå och jobba iaf. Halsen känns fortfarande av och huvudet känns som om jag stoppat in det i en glaskupa.

Idag får jag se vad som händer. Tänkte kolla på Ice Age 3 nu. :) Sen får jag se om Per har lust att komma förbi efter jobbet och hjälpa mig med förarbetet inför tapetseringen av köket! Vill få det gjort så att det är klart NU, helst igår!

Imorgon jobbar jag 7.30-16, ons 7.30-21, tor 16-07.30. Sen är jag ledig hela helgen! Yay!


Msn gone bad

Hade en liten pratstund med Ola på msn, som jag brukar ha dagligen, i princip. Men söndagar brukar vara bäst, för då tar han Imovane på kvällen för att kunna sova, eftersom han ska upp så där självmordstidigt. Imovane gör en dock lite... Groggy. 


Ola says:
har du druckit tequila suciade? (Pröva att stava suicide efter imovane..)


Anna says:
tror inte det. Vad är det?

Ola says:
man snortar slaltet drar tequiolan och sprutar citroni ögongene


Så nästa utgång vet jag vad jag ska testa!



m.j.b

En (enligt mig) av världens absolut vackraste kvinnor.
Mary J Blige


















Trance



This one here's a race where you don't wanna come first


Lika som bär

 

Jag och Helén satt och kollade på korten jag framkallat, det finns ett kort på min pappa bland annat.

- Vad lik du är din pappa!

Jo, vi är nog ganska lika, och nu kan jag säga att jag är glad över det. Jag är lik både min far och min farfar. Det var inte lika kul på dagis dock, när man fick höra: - Du är så lik din farfar!

- Ser jag ut som en gammal GUBBE??

Men nu tar man det mer som en komplimang. Gamla gubbar är ju mycket sötare än gamla kärringar.



Anna?


Pappa?





She's Back!




Söndag

Idag hade jag ställt klockan på 08.30 för att slippa sova bort hela dan.. Vilket händer väldigt lätt! Helén kom hit en sväng på förmiddagen och vi fikade och satt o snackade lite skit. Vi åkte en sväng till ÖB också, Helén skulle köpa fars dag-present och jag behövde köpa rakblad.

Är less på livet kan man säga.

Nä, skämt åsido, jag (läs Per och Jenny) ska tapetsera om i köket! Tapetserade klart sovrummet igår och det blev skitbra! Förutom att rakbladen vi hade var lite slöa... Så det blir nog ännu bättre i köket! Ska bli kul att se hur det blir, eftersom det kommer bli mycket mörkare och mysigare. Åt det plommonfärgade hållet. Tror det kommer bli skitsnyggt, för det är så mycket vitt ändå eftersom det är snedtak.

Funderar nästan på att måla om i vardagsrummet också. Det är vitt. Vitt är väl fräscht.. Men det är inte så mysigt.. Men jag får se. Det är ju bara en hyresrätt, så jag vill ju inte lägga ner för mycket arbete på den. Det är ju inget som jag får igen, liksom..

Får köpa ett hus istället som jag kan inreda.. :)

Pysslade även lite med alla kort som jag framkallat. Några hamnade i småramar på väggen och några kommer hamna i ett kollage i en stor ram som jag fick av mamma. Har en ram till, men den saknar glas, så jag måste fixa det först...


Sovrummet, check!


Snett och vint.. Det är meningen!


Ett av de blivande kollagen.





Mår skit, men är lycklig

Vill bara krypa ner under en filt och mysa till det med en film. Kom precis hem från mamma där jag hämtade Spot. Hon satt där i köket som om ingenting hade hänt, som om hon aldrig varit borta. Jättekelig och hoppade upp i knät och gosade.

Undrar vad hon har gjort och var hon har varit den här tiden hon varit borta! Det handlar ju ändå om lite mer än 3 månader som hon varit borta... Hon var inte särskilt smal heller, så hon kan ju inte ha haft det så dåligt ändå.

Nä.. Nu blir det en film och lite pizzasallad från gårdagens pizza. (Sorry Ludde, men jag är sjuk och orkar inte laga mat! Tränar bort det sen när jag är frisk.. )

Blir antingen den...


Eller den...

Det kan inte vara sant!

Några inlägg tidigare skrev jag om mn katt som sprungit bort när hon var hos mamma. Hon har varit borta sen i slutet av juli. Mamma ringde mig imorse och jag sov så jag struntade i att svara, trött och förkyld som jag är. Ringde upp henne nu när jag vaknat.

- Jag har hittat Spot! Jag tog in henne i huset, så hon är inne nu!

 Jag, sömndrucken och allmänt seg. VA?

Så nu ska jag göra mig i ordning här och åka till mamma och hämta min älskade katt! Trodde verkligen att hon inte skulle komma tillbaka! Hon är 10 år så hon är ju inte purung heller, man har ju haft henne omkring sig ganska länge. Så planerna om nakenkatt får väl ligga på is ett tag..

Men det gör ingenting.


Mår inte alls bättre kl 00.16 på natten.

Nu känns det bara konstigt...

Blä

Har haft ont i min hals i några dagar nu, men det har verkligen bara varit halsont, ingen huvudvärk, feber eller förkylning. Tills idag, Vaknade med täppt näsa, huvudvärk och allmänt neråt. Och idag ska jag jobba 15-22, så jävla typiskt. Kan jag inte vara sjuk när jag är ledig så jag inte förlorar några pengar?

Eftersom jag jobbar som personlig assistent så kan jag ju inte gå till jobbet och vara sjuk, får ju inte smitta den som jag jobbar med, eller resten av personalen vill säga. Samtidigt som man inte vill sjukanmäla sig för man vet hur svårt det är att få tag på en vikarie. Jobbig situation och vad fan gör man?


Han köpte inte den outfiten..

.. Om ni undrar.

Ny design

Satt uppe till halv ett igår natt och pysslade med designen.. Vad tycks? :)

Idag blev det Göteborg med Ludde! Jag fick honom att spendera ca 4000 kr, men det kommer se jääääävligt bra ut! :) Jag borde bli en personal shopper.. Finns mycket som är så snyggt som många killar kanske inte vågar köpa för att det inte är "deras stil", men det är bara att ta på det och skita i vad folk tänker så blir det bra. Tycker man själv att det är snyggt så är väl det det enda som räknas?

Det bästa som finns är ju folk som sticker ut lite ur mängden, eller? Vad skulle man annars ha att titta på när man går på stan?

Det gäller att tänja på gränserna.


Go Ludde




morgondagen

Imorgon blir det till att gå upp tidigt trots att jag är ledig. Ska till Göteborg med Ludde och Rosvall. Ska bli skitkul! Har inte ett öre att spendera, men skönt att komma bort från Falköping, om så bara för en dag. Det är skönt att vara ledig, men helvete vad uttråkad man blir! Alla andra jobbar ju och har man inga pengar så kan man inte hitta på så mycket heller...

ALLT kostar pengar.

Imorgon ska jag nog skämma bort mig själv med lite sushi. :) Mums!



Hehe.. Fotogenique!

En vanlig måndag med Rosvall


Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.

Jag försöker träffa andra, men det är inte så lätt. Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt.


Första kullen

















gårdagen

Igår kväll var jag hos Ludde och Rosvall var där. Vi kollade på en film o snackade lite skit. Roligt var det iaf, för Rosvall är en mycket störd person. Helt galen - Jävligt rolig alltså.

Igår pratade jag även med Elisabeth från Hagsätra Zoo. Hennes don sphynx hona väntar ungar! Jag hoppas att det blir någon naken i kullen som jag kan köpa... Vi pratade också om parningen med Lola. Hon ska ju paras vid sitt nästa löp, brukar bli runt jul. Så nästa år blir det små kinesvalpar förhoppningsvis! :) Jag kommer nojja sönder mig som vanligt. Händer det Lola nåt så vet jag inte vad jag gör...

Ludde i svart, Rosvall i grått. Eller ja, ni ser ju på bilderna vem som inte är riktigt frisk.







Ni får ursäkta att mitt orakade ben kom med på bild...


Kom hem

Saknar min fina Spot... Tycker hon kan ta och komma hem nu. Hon gör det säkert inte, men man slutar ju inte hoppas. Fina lilla Spot..

Ovissheten är värst.








funny pics




lediga dagar

Idag blev det en städdag hemma. Helén skulle komma förbi en sväng var det tänkt, men hon skickade ett mess för en stund sen och skrev att hon inte kunde komma.. Tråkigt, men jag fick städat iaf! :P

Kata skulle komma förbi efter jobbet, så hon borde komma snart.

Hade ju tänkt åka till Stockholm nu när jag är ledig 3 dagar, men det blev inte av. För lite pengar och för mycket månad kvar. :(

Nu regnar det ute också! Skit.

Nykter halloween

Trot eller ej, men jag hade en nykter utgång igår. Jag vet.. Det är sjukt. Som att hitta en enhörning typ.. Det händer ju liksom inte. Och vet n vad det sjukaste är? Jag hade roligt plus att jag slapp vara bakis. En win win situation!

På minussidan ligger väl bristen på sömn... Jobbade 7-13.30 + 15.45-21.15, åkte till Floby, hämtade Jenny, fixade mig iordning hemma, drog till en förfest, sen vidare mot Medis, utgång till 02, hem, duscha, försöka somna, upp 05.45, jobba 7-16.. Yay!

Det var sjukt kul igår! I princip alla var utklädda, det var masssor av folk, bra drag, bra musik, mycket dans.. Hellyckad kväll! Och jag som inte tänkte gå ut för att jag skulle jobba!? Pfft! Lätt värt det!

Ikväll blir det film och slapparkväll hos en kompis.. Men nu.. En dusch.










RSS 2.0