Bastufredag

Igår var det bastu och öl som stod på schemat. Sjukt nice!


Efter lite bastu och några öl så skulle Daniel ut och "göra snöänglar", vilket han gjorde. Men sen eskalerade det till att jag låg nedbrottad i snön. Det sa han ingenting om.

Från bastun till Daniel

Jag fick leka med trumpinnar...

... Och även Jenny...

Men jag tror att Jack gjorde ett bättre jobb...


Bikini 2010

Då var bikinin inhandlad! Eller ja.. Nerklickad. Invecklad historia. Den kommer hamna i Texas först innan den når mig. Det gör inget att det är inveklat när resultatet blir; frakfritt! I like!


Så!

Frisören imorgon kl 10. Gillar!!

Då var det bara bikinikroppen kvar att köpa då...


I wanna hold you high and steal your pain away


I'm so tired of being here


Seriöst...

Hittade den här artikeln på aftonbladet.

Flickvännen blev en delfin.
Då slog 26-åringen pipan i bordet.
Och gick till polisen med det dåliga haschet.
Rutten mat, spruckna skor och loppätna charterhotell. Det mesta går att reklamera.
Men dåligt knark?

Är missnöjd

I torsdags klev en 26-årig man in på polishuset i Eslöv, skriver tidningen Skånska Dagbladet.
– Jag är missnöjd med haschet jag inhandlat, sa han.Inför ögonen på de häpna poliserna berättade han att han hade rökt hasch i tio år, men kände sig rökt på den senaste leveransen. Varpå han tog fram en provbit som han ville få analyserad. Enligt Skånskan ska 26-åringen efter några bloss kastats in i en mardröm, en hallucinatorisk upplevelse han själv misstänker beror på att haschet preparerats med LSD.

Dålig i två dagar

Tv:n började prata med honom. Flickvännen blev en delfin.
Först efter två dagar blev han någorlunda normal igen.
– Möjligen kan det räknas som misshandel om det visar sig att haschet spetsats med LSD, säger Mats G Odestål på Eslövpolisen till Skånskan.

Tja... Vad säger man?


Johnny Cash sista intervju


Han var verkligen en fantastisk person. Ju mer jag läser om honom, ser på intervjuer med honom, lyssnar på låtar av honom, så kan jag inte hjälpa att bli helt fascinerad. Det är inte konstigt att han var en av de största.


Insnöad

Jag skulle jobba 8-17 idag, så strax innan halv 8 gick jag ut till bilen och ska börja sopa bort all snö på den. Får en liten chock när jag kliver ut i snön och den når upp till knäna. Oki, jag är inte lång, men det hör inte hit. Det var en jäkla massa snö iaf. Tar borsten och ska börja sopa bort på rutorna och det är säkert 3 dm snö innan jag kommer in till rutan... På taket var det ca 0,5 m.

Så jag pulsade runt där med snö till knäna och försökte så gott jag kunde få bort det mesta av snön. När jag till slut kommer in i bilen så backar jag nån meter, sen är det tvärstopp. Kunde inte ens köra fram igen.

- Jaha.

Bara ringa chefen och säga som det är. Catrin som jag skulle jobba med hade inte heller kommit ut med sin bil. Kan tänka mig att det är några stycken som inte kommer till jobbet idag...

Jag gillar ju snön och vill inte klaga på den, för det är det tillräckligt många som gör ändå. Det räcker ju bara att tänka på alla snölösa jular man haft flera år, då tar jag bra mycket hellre en vit jul som varar ända fram till påska.

Så det så.


Wow.. Jag säger bara.. Wow..

 




Vill ha sommar...

Ligga på stranden, sola sig stekhet, ta ett svalkande dopp i vattnet och sen sola tills man torkar.. Längtar som fan! Gärna en stereo med lite sjysst sommarmusik och en kall öl i handen... Smaka på den ni! Har en känsla av att Rihannas senaste kommer spelas lite i sommar. I like it!


Nice & slow or fast and reckless?


En gammal favorit.. Nelly och Pharrell i samma video = S E K S I


Hubba Hubba


The Warrior!!


Alla hjärtans dag

Ja, alla hjärtans dag. Kul när man är singel, eller hur?

Jag valde dock att inte deppa ihop. Jag gjorde en fet kopp med te, bäddade ner mig i soffan med min återfunna kärlek i livet, min älskade hund Lola är tillbaka. Helt galet underbart! Spot var också med på ett hörn. Surkatten som inte flyttar sig från sin finkudde i onödan.

Sen laddade jag dvd:n med Johnny Cash Live at San Quentin. Pappa hade den hemma och jag fick låna den. Sjukt bra! Sen hade jag beställt lite grejer från ginza, bland annat en dvd med blandade liveklipp. Av Johnny Cash, såklart.

Ska aldrig mer fira alla hjärtans dag. Från och med nu så är det min officiella Johnny Cash Dag.


Gangsterbrorsan

Det blev middag hos pappa på lördagen. Hans kända gulaschsoppa stod på menyn. Hallelujah moment! Efter att vi ätit bestämde sig Simon för att krascha en av pappas stolar. Har man fyllt 13 så har man. Skjutit med häftiga pistoler, spöat brorsan poängmässigt, allmänt kaxig och han var "on a roll", så att säga. Satt på stolen och vägde på den lite halvhäftigt så där. Så där cool som man vill vara när man är nyss fyllda 13.


Coola killen.

Är det inte ett litet leende på pappas läppar..?

"Går den att laga?"
"Nej."

Fick några förslag på vad det kunde bli. Allt från kaffeved, till en spark, träningsredskap.

Men bäst förslag var nog en stege till en brygga i sommar.

Kreativitet folk, kreativitet!

Triggerhappy in Stockholm

Helgen spenderades som sagt i stockholm. Halva familjen låg nerbäddade med dunderförkylningar.. Kul! Simon var dock pigg. På lördagen så åkte vi till Target och fick skjuta med lite vapen... Helt sjukt roligt! Vi fick skjuta med 7 olika pistoler och revolvrar. Jag skulle egentligen inte skjuta eftersom jag är fattig, men Anette fixade en deal så att jag och pappa fick skjuta billigare. :)

Vi fick skjuta ett skott med varje vapen. Efteråt kände man ju att det var på tok för lite, för det var sjukt kul!

Först ut, en SigSauer Mosquito, kaliber: .22LR

Nummer 2; Walther PPK, kaliber: 7,65 mm.

Nummer 3; Ruger GP100, kaliber: .38 Special.

Nummer 4; Glock 17, kaliber: 9 mm.

Nummer 5; Para P14, kaliber: .45 ACP

Nummer 6; Desert Eagle, kaliber: .357 Magnum. (Nu börjar vi snacka...)

Le Grande Finale! Nummer 7; Ruger Blackhawk, kaliber .44 Magnum

Dirty Harry är min personliga favorit. DAMN!


Hallo!

Visade det här klippet för min bror X-antal gånger i rad. Det resulterade i att vi båda låg dubbelvikta och skrattade så vi grät. Humor eller inte.. Kanske ska tillägga att det var min storebror och inte min lillebror.

 

Minus på vuxenkontot, check!


Stockholm på lördag!

Min farmor och min bror fyller år idag.. Stort grattis till båda två!

Lillebror 13 år och Farmor 83 år.

Åker hur som helst upp och firar min bror på lördag, ska bli supermysigt! Jag har egentligen inte råd, men Anette sa att hon kunde betala bensinen om jag ville komma upp. Hon är en ängel! :)


Farmor (till vänster)


Lillebror (till höger)

Getting shit done

Igår satt jag och pysslade med ett kollage som jag skulle gjort för ett halvår sen... Framkallade en massa kort i svartvitt och med vit kant, blir så snyggt så. Sen hittade jag två stora gamla ramar hemma hos mamma, den ena utan glas dock. Nån gång i framtiden ska den väl få åka till glasmästaren och få ett glas så man kan använda den ramen också.

Jag satt iaf hemma hos Daniel och gjorde klart det sista. Tur att han hade tång och silvertejp, för det behövdes...

Efter en oväntat lång sovmorgon så gick jag ut med Ozzy och drog sen vidare till grannen i porten bredvid, Kata. Vi drog iväg till posten för hon skulle hämta ut sitt pass. Passade på att handla lite också. Det blev en snabb fika hemma hos henne och sen drog vi en snabbis till Kupan.

Halva priset i två veckor i en asbillig second hand affär. Man kan inte annat än att gilla det! Tyvärr var det ganska utplockat redan, men det fylls ju på hela tiden. Hittade en tröja idag och två små fat. När vi kom hem sen så fick jag ett ryck och hängde upp spegeln som stått på golvet i mitt vardagsrum i hundra år och satte även upp två tavellister, eller vad de nu kallas. Såna där smala hyllor... Och en snabb runda i tvättstugan också. Skönt att bara tvätta en maskin istället för att vänta tills man har ett Kilimanjaro av tvätt.

Smack! Färdigt!
Nu kan jag pusta ut lite..

Ett av faten

Det andra fatet, under ljusen.

Ljusstakar inhandlade förra veckan.

Hyllorna uppe.

Och det färdiga kollaget!


I love bestofblocket.se







Johnny Cash does Elvis

And he does it well.. :)


The man

Älskar den här bilden på Mr Cash.


Världens största vs. minsta


apropå små djur...

Världens minsta häst, Thumbelina.

Vet inte vad det där är.. En dvärgko kanske?


naturnörd

Fastnade framför ett naturprogram idag. Det handlade om korallreven och alla olika arter som lever där. De visade världens minsta sjöhäst. Så jäkla söt!

 


Mysmelvin

Bakis nåt så inni fick jag åka ut och hjälpa mamma med stallet. Jättekul var det. Verkligen. Melvin var lika stor som vanligt.

 

 

 

 

 



Lördag 6 Februari 2010

Igår var det dags att dra sig mot Göteborg igen. Black Suit Order spelade på Meeths. Efter spelningen drog vi efter lite om och men till Sticky. Alltid lika kul att festa med de där galningarna.. :) Jenny var nykter och körde, vi var hemma 05.45 och jag sov som en klubbad säl hela vägen.

Jocke

Hasse, lika glad som vanligt.

Jag spillde öl på Hasse.

Jocke, Jenny och Daniel @ Sticky

Jocke, Jag och Hasse @ Sticky

Daniel dricker öl.

Dansa min docka.

Jenny, Jag och Jocke, still at Sticky.

Sötlökar och boybandposer.


Mer fynd i fredags...

2 Rolling Stones, en till Johnny Cash och en Cornelis.. Lovely!


Now what I need...

Skulle verkligen vilja ha en sån här gammal grammofon. Tyvärr kan man ju inte spela lp-skivor på dom, bara gamla stenkakor. But still! Behöver ändå köpa en gammal lp-spelare när jag hittar nån snygg...


Mer fynd

Bläddrade mycket i den här boken när jag var liten. (Mindre). 30 kr, så den fick följa med mig på en nostalgitripp hem. Mycket fina bilder!

Den här fick också följa med, mest för de fina bilderna. Och att den kostade 20 kr, förstås.

Jag gillar ju gamla saker. Ett gammalt träpussel tänkte jag kunde bli fint på en hylla. När jag nu får upp hyllor på väggen..

En kudde till min kökssoffa. Förmodligen lika gammal som min soffa..

Och en t-shirt och ett linne blev det också! There! I'm done!


Me like fynda

Jag och Kata drog till Röda Korsets secod hand idag.. And I sooooo don't regret doing that!

Det började med att jag hittade den här när jag bläddrade bland de hundratals lp-skivorna som de har i backar. Hallelujah!

Sen hittade jag den här! Pappa är ju ett big fan av Ron Wood, så jag ringde upp honom. Han sa att han redan hade den på cd, men jag lyckades övertala honom att det är bra mycket coolare att ha en retro lp-skiva istället. Sen berättade jag att den kostade 15 kr, så då lät han mig köpa den till honom.

När jag bläddrade vidare så hittade jag Roy där också! Eftersom han och Mr Cash var goda vänner och grannar i verkligheten, så tyckte jag att det var synd att sära på dom nu.

När jag bläddrade vidare samtidigt som pappa hängde kvar i luren så vrålade jag till "Rod Stewart!!". Pappa är ett riktigt old fan av Roddan. Den tidigare versionen, inte den nördiga "I am sailing" versionen. "Vad kostar den då?" frågade pappa. "Allt kostar 15 kr pappa", klarlade jag för honom och han hade nog lite svårare att dölja sin entusiasm..

As I went on.. "Tom Petty!!!" Som pappa också gillar skarpt. "Vilket album är det?" "Köp den också!" Lika bra att passa på när det är billigt...

Med pappa kvar i luren fortsatte jag mitt fyndande då jag skymtade Mr Cash's namn igen. Hell yeah! Mine!

Köpte den här för att det var ett coolt omslag.. :)

 

 


Färdig hos veterinären

Kom precis hem från veterinären. Spot fick antibiotika, fodertillskott och specialfoder mot urinvägsproblem. Åsa klämde och kände igenom Spot's mage och kunde inte känna någon urinsten, så det kändes ju jätteskönt! Nu ska hon medicineras och sen gå på specialfoder resten av livet.

Och vad kostade kalaset då? Ynka 1325 kr.


Så ser 1325 kr ut i detalj.


Damn... She got moves!


Sjuka djur

När jag gjorde rent kattlådan imorse så såg jag att Spot kissat blod. Jag tenderar att alltid tänka det värsta och såg mig själv behöva åka till Åsa (veterinären) igen och avliva henne. Jag var där i onsdags och avlivade mitt ena marsvin och på torsdagen var mamma tvungen att avliva Pajas, så jag känner inte riktigt att jag orkar med att avliva fler djur. Speciellt inte Spot som jag haft i 11 år.

Jag ringde Åsa och lämnade ett meddelande på hennes telefonsvarare. Under tiden kollade jag lite på nätet och det är troligtvis en kraftig urinvägsinfektion och att det kommer blod beror oftast på urinkristaller som irriterar blåsan. När Åsa ringde tillbaka så sa hon samma sak som jag läst, så jag fick tid kl 20.30 ikväll.

Hon ska kolla igenom och känna på Spots mage och sen blir det antibiotikakur med specialfoder. En dyr historia kort sagt och med min inkomst denna månad så kan jag inte göra annat än att jubla...

Men bara Spot blir frisk så är det ju värt det. ♥



RSS 2.0