Husaren i lördags



Sjukt rolig kväll... :)

Vardagsmys och 17,5 timmar jobb

Jahopp.. Då har man precis kommit hem från jobbet. Jobbade 14-07.30. Härligt pass. Tur att det är sovande jour så man slipper vara vaken hela natten. Man måste bara gå upp vid 02 och sen vid 06.

Anyways, igår var jag med Kata och Linda innan jobbet. Hängde med dom till ÖB och Wilys. Sen drog jag och Kata till stan och tog en fika. Very nice! Drog förbi Intersport och köpte ett par joggingskor, eftersom Johanna och jag ska bli fitta (höhö), Sen gick jag förbi Bokia också och köpte Breaking Dawn och Nikki Sixx´s självbiografi. Har så mycket att läsa så jag inte vet vart jag ska ta vägen!

Började med Eric Claptons biografi, men den var småseg och tråkig.. Sen började jag lite lätt med Lemmy´s, haha, den killen är helt störd, så jävla rolig! Jag tror jag är kär.. Den kommer bli sjukt lättläst, men eftersom jag köpt Breaking Dawn nu så måste jag läsa ut den först, för att se hur allt slutar...

Sen återstår ju då Nikki Sixx och Keith Richards böcker. Ska även köpa Slash´s när hans kommer..

Hepp.. Nu blir det till att hoppa in i duschen med Lola och tvätta fanskapet. Hon luktar as...



Smelly Cat...

Mammas gata



Kanske fortfarande kommer försvinna i din blick och drömma om den framtid som vi aldrig fick...

Hatar spotify reklamen!

Fan vad den suger!

Tänker ju inte betala för att lyssna, men man spyr ju på den där jävla reklamen. Speciellt när hon Amy McDonald kör sin.. GOD DAMN IT vilken jobbig dialekt!

SPYYYYYR!

Idag har jag iaf varit ute hos mamma och tvättat hela min soffklädsel. Kände att jag inte kunde jobba efter gårdagens bryt, men pallar inte heller att sitta inne en hel dag. Vaknade vid 5 av att Jackie skällde som fan. Somnade om och sov till 9.30. Gick upp och åkte direkt till mamma. Tvättade, tvättade och tvättade. Sen åkte jag hem igen och hängde hos Johanna. Kata, Anton och Linda kom förbi en sväng på kvällen också.

Får lite dåligt samvete när jag inte jobbar. För jag är ju inte "sjuk" utan bara helt slutkörd, utarbetad. Men känner mig så jävla lat när jag bara är hemma, fastän jag känner att jag behöver det så jäkla mycket!

Vore toppen om jag kunde få den tjänsten på 75% som blir ledig i oktober som personlig assistent. Bara släppa alla andra jobb och fokusera på ett. Vore jäääkligt gött. Att ha ett jobb, utan att behöva flänga runt som en idiot mellan två jobb/dag. Det är SÅ inte värt det...





Det är i bakgrunden...





ALLT DET ROLIGA SKER...

Illa

Åkte till jobbet igen vid 15.15, men fick åka hem igen 19.30, mådde så jäkla illa. Hade som en klump i halsen, kändess om jag skulle spy och hade ont i magen. Huvudet kändes som mos och jag visste knappt vad jag skulle göra på jobbet, vilka som fått sina mediciner osv. Ann-Britt var snäll och sa att jag kunde gå hem, så kunde hon stanna och ge rapporten. Jag var väl inte den säkraste personen i trafiken på vägen hem, men det gick bra iaf.

Tror det är min kropp som börjar säga ifrån nu för att jag jobbat så mycket senaste tiden. Fick blodsmak i munnen när jag jobbade imorse. Skitäckligt, har aldrig haft det förut. Inte utan att blöda iaf..

Så det är kanske dags att ta det lite lugnt med jobbandet framöver.. Vad vet jag?

Nu käns det bättre när jag bara varit hemma och tagit det lugnt i soffan med Johanna. Hon har precis åkt iväg till jobbet. Jag tänkte hoppa i duschen och slänga mig i sängen med min senaste bok jag läser. Eric Claptons självbiografi. Än så länge är den lite trög.. Inte lika spännande och lättäst som Jenna Jamesons, konstigt nog...

Anyfuckinghow..
Hatar att må illa utan att veta varför, ogillar skarpt att känna mig svag.
Ge mig styrka...



Eller ge mig en öl

19 September

19 september är det inflyttningsfest/födelsedagsfest hos mig.. :) Har skickat runt en massa inbjudningar på facebook. Redan några som tackat ja, så det känns ju bra. Skickade ca 50 inbjudningar, sen drar väl folk med sig lite mer, så jag hoppas det blir livat. :) Sen är det ju folk som jag vet kommer, som jag skitit i att bjuda.. :)

Idag har jag jobbat 7-13 och börjar jobba igen 15.45-21.15. Kom precis hem till Johanna och ska snart ute med jyckarna på en promenad. Hon ligger ju och sover eftersom hon jobbat natt. Igår fick jag veta att jag kan flytta in i min nya lägenhet på måndag, för hon som bor där nu flyttstädar och gör klart allt på söndagen. Gött mos! Nu är det bara 8 dagar kvar...

Ska bli förbannat skönt med en ny, fräsch och STOR lägenhet!




Lycklig som ett svin!

Igår på jobbet fick jag ett infall, föll för en frestelse som jag har gått och suktat efter ett bra jävla tag nu...

Jag ringde Gurka och bokade tid för fortsättningen av min tatuering.. :) Den 12 oktober smäller det! Så nu blir det till att leta ett jävla motiv och sen är det bakgrunden som ska kirras... I'm so happy, oh so happy!

Wohoo!

 
Det ska bli en till på vänster sida, sen blir det bakgrund och skit på resten. Den i svanken ska fyllas i så den blir lite skarpare i färgen.. But first thing is first..

Wiggle your big toe


Om det är nån som har lite pengar över...



... Så fyller jag år den 20 september och jag önskar mig den här. Tack.

Gårdagen med tösera

Efter att jag målat klart dörren till sadelkammaren igår så gjorde jag mig i ordning och drog in till stan till Johanna. Var tänkt att vi skulle upp till Panka och sola lite, men det blev på hennes bakgård istället med sällskap av Kata. Jävligt trevligt var det. Tjöta massa skit...

Jag kan knappt vänta tills jag får flytta in i nya lägenheten! Nästa helg flyttar Tjejen ut som bor där, så den 1 smäller det...

Var jäkligt gött att sola igår, men vart fan är solen idag?! Vaknade vid 8 hemma hos Johanna och bara "Wattafack?!". Regn! :(

Släpade mig upp och åkte hem till mamma igen, börjar jobba kl 12.30 och var tvungen att byta kläder eftersom shorts och t-shirt nog blir lite för kallt idag.



Mumindalen.
(Otroligt internt, så ta inte illa upp om du inte fattar.)



 


Nytt inlägg

Yo

Kvick uppdatering, har inte hänt ett skit. Har precis kommit hem från Magnus. Ska snart ner till mamma i stallet och hjälpa henne att måla lite i våran nya sadelkammare. Kan slänga upp lite bilder på den sen. Efter det ska jag köra rally in till stan och hälsa på Johanna lite grann.

Ska svänga förbi Bokia och se om min Breaking Dawn bok har kommit än. Beställde den förra veckan. Gah! Sista boken av Twilight böckerna! Ska Bella bli vampyr eller icke? Löjligt bra böcker, men det är nog bara för att jag är tjej och Edward är snygg... ;)

Du är glad att du läste detta meningsfulla inlägg nu va?

Woppa!

ÖÖööööööööööööhhhh!

Man blir ännu mer retarded i kolan när man jobbar 13-timmars pass kan jag lova. Inte en cell i min kropp som fungerar rätt just nu tror jag.

Känner mig glad, trött, pigg, arg, förväntansfull, hopplös, ensam, social.. P S Y K F A L L ...

Men imorgon blir det en gulddag har jag en känsla av! Jobbar bara förmiddag och sen börjar jag inte jobba förrän 12.30 på fredag! Yaaay!




Långledigt I like!

ADDIS BLACK WIDOW

Hörde en gammal låt idag med Addis Black Widow som jag inte hört på skitlänge... :) Gamla minnen och nostalgitrippar, det är min grej! Sen är Cream i gruppen sjukt H A W T!




Those good hairdays..

Ni vet såna där dagar  när man vaknar och kollar sig i spegeln och känner, "det här blir en bra dag!", håret ligger perfekt, bara ta sin naturliga skönhet och klampa vidare i livet. Jag gillar såna dagar, älskar till och med. Det är såna som gör livet värt att leva.

Frågan är bara...



Varför händer de aldrig mig?



Jelly

Ska vara lite tråkig och bara upprepa mig igen. Hade en bra förklaring i mitt tidigare inlägg att min hjärna känns som passerad gelé och det är fan precis så det känns!

Jag vet inte vad jag tänker riktigt. Tankarna flyter ihop med dagdrömmar, nattdrömmar och mardrömmar. Kan inte fokusera på nånting riktigt egentligen. Alla mina tankar känns som en enda stor dimma. Och detta utan alkohol.

Vill ni uppleva detta fenomen så se till att jobba ca 6 månader 6-7 dagar i veckan. Gärna 2 pass om dagen för ultimat effekt. Trodde jag skulle somna stående på jobbet på kvällen när jag jobbade igår 8-12 och 14-21. Hade lätt kunna gått och lagt mig i nån utav gamlingarnas säng, bara jag fick sova. Det är inte det att det är jobbigt att jobba dubbla pass nån gång ibland, men 5-6 dar i veckan är lite rough.

En tjej på jobbet klagade på att hon jobbat 13 dagar i rad. haha.. Jag smålog lite och tänkte "semester!".
Sist jag kollade kalendern (vilket händer varje dag) så jobbade jag 35 dar i rad. Jag ser mig själv som ledig när jag bara jobbar på ett jobb/dag.

En rolig snubbe skrev på facebook att jag skulle vara tacksam för att jag hade 3 jobb. Visst, jag är glad att jag slipper sitta hemma, men han som sitter på ett välbetalt heltidsjobb är väl ändå den som ska vara mest jävla tacksam och glad? Vi kan byta anyday, utan problem.

Idag jobbade jag 7-16 och sitter nu hemma och känner mig värdelös som inte hittar på nåt när jag väl är ledig, men jag orkar bara inte. När man väl har kvällen fri och kan göra nåt så får man skuldkänslor för att man inte tar till vara på det. Dagen känns bortkastad i princip. Önskar jag kunde vara ledig en hel helg. 2 lediga dar. Underbart.

Kollade mina kommande dagar, onsdag blir rolig. 9-22. Veckan efter har jag ett annat härligt pass, 13-09. Tur att det är sovande jour på natten. Annars är det bara vanliga turerna. 8-12 och 14-21, eller 8-12 och 15.45-21.15.

Men vem klagar? Inte jag. Jag är skitnöjd!



Du ser ju hur jävla glad hon är...

RSS 2.0