Jag vågade lite!

Bättre än att inte våga alls! Jag är nöjd med håret faktiskt! Det känns skitbra, det blev ju inte den färgen som jag tänkt från början, men det kanske det blir nästa gång.. :) Anywho.. Nu ska jag leta upp gympass på Atlantica inför morgondagen!
CIAO!



Vågar jag?

Är så jäkla sugen på att färga mitt hår i den här färgen! Ska jag? Vågar jag? Kommer jag passa i det? Gah! Going nuts här!

Deja vu!

Pratade med Anette idag och hon har köpt biljetter till Linkin Park till Simon, så i sommar får jag förmodligen se dom igen!
.
Ska bli kul att rocka loss med lillbrorsan igen!
.

Bakfylleångest

Igår var jag och Andreas och bowlade med Johanna och Peter. Skit trevligt och vi hade askul! Drack lite öl också, vilket ledde till att jag ville gå ut och dansa. Som vanligt. Johanna skulle jobba 6-18, så hon och Peter gick hem efter bowlingen.
.
Jag tvingade med Andreas ut till Dagnys.
.
Fattar inte hur jag kunde bli nåt så djävulskt full! Vaknade på morgonen och kommer inte ens ihåg hur eller när vi gått hem.. Stackars Andreas säger jag bara! Jag hade ju inte alls varit särskilt snäll, sagt håll käften och dra åt helvete hela vägen hem typ. Fattar inte, jag är ju aldrig sån!
.
Klart man ska ha sin första snefylla innan man fyller 30!
.
Nåja, nu blir det film och mys med älsklingen! Ska försöka att inte be honom fara åt helvete ikväll.

Vilodag

Idag har jag en välförtjänt vilodag. Körde tre pass på gymmet igår. Skulle köra yoga på morgonen, men Åsa var sjuk, så det blev body balance istället. Sen på kvällen blev det sumba med Kata, skitkul! Och direkt efter det var slut så var det body balance igen. Var nog inte så bra att ta ett så lugnt pass direkt efter all adrenalin från sumban.. Men men! Nu vet man det!
.
Idag börjar jag jobba kl 16 och innan det ska jag hinna träffa Kata och fika med henne o gå lite i affärer. Hon slutar kl 14, så vi ska försöka hinna det på 1,5 timme.. Hmm.. Lite optimistiskt kanske..
.
Nåväl! Idag väntar jag på ett samtal angående en lägenhet.. Hoppas den är intressant! :)
.
Ciao!

Yesterday

Gårdagen var fan ingenting mot idag. Jag går som nån som blivit r*vkn*llad två dar i rad. Sumban gick ganska bra idag ändå, var ganska skönt att jobba igenom musklerna, men sen när man kommer hem och stelnar till så är det inte alls lika skönt...
.
Nåväl! Nu ska jag iväg och jobba natten på jobbet. Imorgon blir det yoga på morgonen och sen sumba och body balance på kvällen!
.
På torsdag får jag vila igen!

RSS 2.0