the cove

Oki, det här är nog en film alla borde se. Jag skulle dock må alldeles för dåligt om jag gjorde det. Här är en trailer för filmen "The Cove" iaf.

Macbook

Nu känns det redan mycket bättre.. Det knackade på dörren förut och utanför stod en man med ett paket, min nya dator alltså. En vit macbook. Så himla fin!
Nu ska jag bara lista ut hur den funkar... Försöker ladda över bilder.. Wish me luck!
<3

Insomnia

Kan inte sova.

Har läst nånstans att om man tvingar ett djur att hålla sig vaken i flera dygn så dör de till slut. Just nu känner jag att jag bara vill sova, men mitt huvud låter mig inte göra det. Det är som om nån står och petar på mig med en pinne och tvingar mig att vara vaken. Alt snurrar runt i huvudet och samarbetar med en stor klump i magen.

Huvudet maler och magen gör ont. Gick och la mig strax innan 00. Låg och vred och vände mig i nån timme tror jag. Slumrade till, vaknade vid 4 och kan inte somna om. Hoppades att jag bara drömt allt, men såg på facebook att jag fortfarande var singel.. Go figure.

Det kanske är att jag inte gråtit än. Jag grät inte igår när han gjorde slut, jag grät inte när han gick, jag grät inte när jag gick och la mig och jag gråter inte nu. Har inga problem att stålsätta mig och inte visa känslor. Hatar att visa mig svag och det var ju att jag visade mig svag som gjorde att jag hamnade i den här situationen från första början.

"Vi behöver prata".

God I hate those words.

Smile though your heart is breaking

Short and sweet.. Så kan man beskriva det.

Blev lite oväntat singel här ikväll. Är lite avtrubbad, förvånad och chockad känslomässigt. Rent logiskt så var det väl bättre att det hände nu än sen.

Jag vet inte om jag fungerar bäst som singel eller i ett förhållande. Var ju singel ett längre tag innan jag träffade honom och det är skönt att bara ha sig själv att tänka på. Man kan göra vad fan man vill utan att tänka på eller ta hänsyn till någon annan. Samtidigt finns ju ofta känslan att man skulle vilja ha "nån" när man är singel. Sen när man är i ett förhållande så brukar man sakna att vara singel och bara ha sig själv att bry sig om.

Man är aldrig nöjd.

Jag försöker ändå se ljust på situationen. Jag brukar ha lätt att stänga av, gå vidare. Har inget behov att vara vän med ett ex. Och snart är sommaren här och då är det inte dumt att vara singel, eller hur?

Självklart kommer man sakna såna där små grejer, sånt man bara delar med en pojkvän. Sättet vi sa "Babe" på till varandra, sättet han fick en att skratta när han sa "I've got a surprise for you" (alla som har sett Forgetting Sarah Marshall vet vad jag menar). Sättet han brukade säga "Good morning ladies" till mina tatueringar. Bara att ha nån där.

Man har många bra minnen tillsammans trots att det inte varade så länge.



R.I.P.


1936-2010


1968-2010


But I still see you shining



Börjar morgonen med en gammal favoritlåt. Bra start på dagen! Ska snart dra mitt arsle ut till mamma och motionera lite hästar. Börjar jobba kl 15 sen. Nåja, have a good day people!


Allvarligt...


Hittade de ingen bättre bild?
Jag vill aldrig bli frisk.


När aveln gått för långt



Sick, sick, sick.


Hungrig

Råkade ut för en liten kräkattack igår kväll. Gick och la mig med en hink bredvid sängen efter att jag kramat toaletten lite. Finns det något vidrigare än att spy? Om man bortser från allt det där uppenbara som helt klart är värre, så ingen bitterfitta kommer och drar upp barnen i Afrika, som faktiskt inte har nån mat att spy upp.

I get it. De har det värre. Igår kändes det inte så dock. ¨

Igår var det nog mest synd om mig i hela världen.

Inget kräks idag iaf, å andra sidan har jag inte ätit nåt heller. Nåja, jag lämnar er med en gammal video/låt-favorit. Enjoy bitches!


RSS 2.0