Inspirationen till mina tatueringar






Mina Tatueringar


Nummer ett och två


Nummer tre



Aj, aj...


Even more pics..



Bam-Bam.. Sov gott killen..


En gammal drake

Unicorn






Keep smiling








Chila, sov gott fina, fina hund..


More pics


My Chemical Romance

Elfquest

Hyperion

American Staffordshire Terrier

Elfquest







Pictures


Simba
..



Nån j*vla terrier.. :)

En halvkass Elfquest tolkning..

Zack, Neapolitansk mastiff / Bullmastiff

Lite mer Elfquest

Engelsk Bulldogg

Basenji

Lite fler bilder då...


Dvärgspets

American Pit Bull Terrier










Even more Art by Me










När du hör det här ljudet är det dags att vända blad..


Can you say nostalgi?



Hittade min gamla bok "Tomtarnas Hemligheter" när jag rensade ut bland mina saker hos min bror..


Snailmail

Allvarligt talat. Hur kul är det att få mail egentligen? Jag har precis gått igenom min lilla låda med brev sedan jag och Maria, min allra äldsta och bästa vän brevväxlade. Det är så himla kul att läsa dom! Att få hem ett brev från henne på posten var ju guld värt när man var liten! Det enda som kommer nu är räkningar och reklam... Inte lika roligt va? Tänk att man förr tog sig tid att köpa brevpapper, kuvert, frimärke, skriva ett brev, gå till brevlådan och posta det?! Vem gör det idag? Saknar den tiden, man blir ju så glad när man får brev..


Ser det inte mysigt ut?

Hundj*vel!

Kommer man hem och hittar sitt lypsyl så här, för 511:te gången.. Då blir man inte jätteglad...
Vad är grejen med just Lypsyl? Lola är galen i det! Tuggben, hundmat, nä, det är inget kul, vi äter upp mattes lypsyyyyyl istället!!


Skitdag

Ibland har man såna där dagar som bara kan fara åt helvete... Idag är en sån dag..

Vaknade kl 10.54. Underbart. Kl 10 skulle jag vara hos MVC och hämta ut p-piller. F*tta! Hade ställt kl på 8, men förmodligen inte sparat larmet, så jag sov som en stock efter att ha jobbat 7 dar i sträck. Gick upp, duscha, ut med hundarna, mot MVC. Som tur var var det en jättegullig tjej som hjälpte mig att få tid imorgon kl 13. Lyckades klämma in mig mellan två andra tider, Yes! Annars var den första lediga tiden den 14 april, så jag är henne evigt tacksam!

När jag var klar där så åkte jag ut med hundarna till mamma. Hon undrade om jag kunde ge hästarna i hagen lunch, så det gjorde jag. Lergegga i hagen och inte hade jag stallkläder på mig heller.. Paragon jagade runt alla hästarna och skulle ha alla höhögar för sig själv, han är så läskig också, för "normala" hästar backar när man säger till dom att flytta sig eller när man går emot dom. Paragon gick efter mig när jag skulle ge en höbal till de som brukar bli lite utstötta. När jag ber honom gå därifrån, då går han emot mig med öronen slickade bakåt och hotar verkligen.

- Du ska inte tro att du kan flytta på mig! Ungefär.. Och när en häst på 500-60 kg går emot en och ser ut som han ska attackera en, då är man inte så kaxig. Jag blev så förbannad och till slut gick han därifrån. Det är andra gången han gör så och sen när jag stod och tittade lite på alla hästar, då flyger Paragon på Joker (som är en liten c-ponny), han hugger tag i manken på Joker, trycker ned honom i leran! Så joker går ner på framknäna, går omkull och rullar ett varv på rygg. Så just nu är inte Paragon populär hos mig kan jag säga!

Till råga på allt, så skulle T-Rose's bandage läggas om. Jag tog in Turbina, och T-Rose kommer efter lös. Tränger sig mellan väggen och mig, springer halvt ner mig på vägen och springer in i en box.. Hästj*vel.. Mamma höll honom när jag skulle linda hans ben.. Och vad händer då? Jo, han sparkar till med bakbenet, inte en, men två gånger. Det gjorde inte ont och han sparkade inte särskilt hårt, men bara grejen att han sparkar gör mig förbannad! För att linda benet gör inte ont på honom. Vi hade tvättat såret och lagt om, då gjorde han inget, men när jag ska linda benet för att inte sårbandaget ska glida ner, DÅ sparkar han! *SUCK!*

Vill inte hålla på med hästar på min enda lediga, hästfria dag!!

Åkte straxt efter det hem, frustrerad, arg och ledsen. Blev inte bättre när jag skulle betala mina räkningar och såg att Form hade dragit pengar för mitt medlemskap som jag sa upp i slutet av förra året! Ringde dom och de sa att tyvärr kommer det dras pengar i april också. Kul! 700 jävla kronor fastän jag inte tränar! Jag har verkligen inte råd med det!!

Blir så less på att vara så beroende av pengar, när man liksom inte har råd att ens köpa mat eller tanka bilen när alla räkningar är betalda. När vänder det? När får man ett bra betalt jobb som man trivs med? Jag kan jobba med VAD SOM HELST, bara jag slipper ångesten och paniken av att inte ha råd att köpa mat.

More Art by Me








Art by Me






















Lördag

Igår var jag och jobbade som vanligt och jag vet inte hur jag gjorde det, men jag var klar med allt kl 11. Det gick så himla fort allting. :) Efter det åkte jag till min bror, Tommie. Han och hans tjej, Pia, har ju köpt mammas gamla hus. De hade fått hem en stor container där det skulle slängas gammal skit. Vi gjorde en fin brasa också och eldade upp en massa. Jag har ju haft mina gamla kartonger med all möjlig gammal skit som man samlar på sig. Där kan vi prata nostalgitripp!

Alla gamla brev, gamla foton, gosedjur, filmer mm, mm.. Jag har så svårt att slänga gamla saker, som man har behållt av nån anledning, men det slängdes och eldades en hel del faktiskt. Jag är stolt ver mig själv. :) Av ca 8 kartonger blev det 3 kartonger kvar, med gamla och galna minnen... :)

Sanna hörde av sig på dagen och undrade om inte vi kunde gå ut på kvällen. Med min ekonomisituation så är det ju ingen bra idé, plus att jag skulle jobba söndagen. Det är ju så sällan hon och jag är ute tillsammans, så jag kunde ju inte säga nej, dessutom skulle hon bjuda på vin och inträde. :) Det var ju snällt! Kostade inte mig ett öre, bara några timmar av skönhetssömn...

Utgången var väl sådär.. Kunde kvittat känns det som.. När man ändå vet att man ska jobba dagen efter, så kan man ju inte släppa loss riktigt.. Dessutom var mina tankar hos nån annan.. Som jag inte kan träffa just nu.. *suck*
Och Sanna var väl inte sådär jättesocial kanske.. Hrm.. Man ska festa med Sanna själv och inte med Albin på samma ställe.. Då får man inte se mycket av henne alls. Det sista hon sa var att hon skulle på toa, sen såg jag inte dom nåt mer. Ringde henne 2 gånger utan svar, så då gick jag hem vid 01.30. Har inte hört av henne sen dess..


Vi testade alla mina coola solbrillor..







Pepe le Pew

Är inne i nån nostalgi-period nu känner jag.. Vem älskade inte Pepe le Pew, den kärlekskranke skunken som jagade en stackars katt.. Hihi.. Så himla gulligt.. :)




Sex with clothes on...

Allvarligt talat.. Allt handlar om sex, sex säljer osv.. Men börjar man inte tröttna lite på hur sexigt allt ska vara? Justin och Ciara torrknullar sig genom hela videon och jag känner bara.. "Jaha.." Då tar vi till sextricket så att folk pratar om hur vågad vår nya video är. Suck.. Vad blir nästa steg?


Grey's Anatomy-kväll!

Onsdagen måste vara veckans bäästa dag numera! Eftersom jag jobbar 6 dar i veckan så känns inte helgen lika helig längre. Therefore, wednesdays is now the sh*t!
Det är Grey's Anatomy- kvällen!
*Myyyyyyyys*



I övrigt har dagen bestått av förmiddagsslit i stallet, vilket gick bra! Sen åkte jag hem, åt och stensomnade framför datan... Mamma ringde och ville ha hjälp med att byta bandage på T-Rose, så vid 13.30 hämtade jag Alexandra vid Lärcenter och släpade med henne till mor. Melvin spydde i bilen, väldigt mysigt!

Mamma var inte hemma när vi kom fram, så vi tog in Strumpan, Turbina och T-Rose och gav dom lunch. Sen återstod bara att ge resten av hästarna i hagen lunchhö. Det gör man med livet som insats kan jag lova... Det kommer hästar från alla håll, det skriks och det sparkas och jagas runt hästar från höger och vänster. Sen när allt är klart så står de snällt och äter. Paragon jagade runt Corlando så han nästan sprang ner mig, då blir man glad på hästarna! *mutter..*



T-Rose med bandage, dock inte dagens...



T-Rose med mamma Turbina



En dag i stallet

När jag kom till stallet imorse så var Magnus redan där. Det visade sig att han skulle åka med Tjeckov till Skara Djursjukhus. Han tyckte det var dags att kolla upp vad det var för fel på hans ben. Han har ju varit lite halt, lite ojämn till och från tydligen, så nu skulle han undersökas. Jag lastade honom och han var jättesnäll. Klev på direkt, inte som Mister som slet sig och sprang ut på 90-vägen... *suck*

Dagen i stallet flöt väl på lite sådär.. Hände en massa småsaker hela tiden, skottkärran välte med spån i, jag slog i händerna i dörrkarmar, Baltimore lyckades trampa mig på foten, precis där det inte är stålhätta. När man blir irriterad så blir det ju bara mer och mer saker man irriterar sig på.. Jag var inte klar förrän 11.45 med allt.

Magnus kom hem sen, lite stressad, så jag hann inte fråga hur det gått med Tjeckov, men han kom hem med ett stort bandage på vänster bak, så de borde ha hittat nåt. Magnus sa åt mig att inte släppa ut Cous-Cous i hagen, för det skulle komma folk och titta på henne. Det gäller att inte fästa sig för mycket vid nån av dessa hästar. Alla har ju en prislapp. Även Tjeckov.. :(

När jag kom hem så slängde jag mig i duschen, tog med hundarna ut och mötte Alexandra vid försäkringskassan. När vi var klara där så körde jag henne till Lärcenter där hon skulle prata med nån lärare. Efter allt det var klart så åkte vi hem till mig och kollade lite på en Top Model repris. Sen skulle hon hem till tvättstugan, så nu sitter jag här själv... Daniel ringde förut, han skulle äta med sina föräldrar, sen hade han fotbollsträning kl 20, så han skulle höra av sig sen.. :) Vore kul att träffa honom innan han och Peter drar iväg till Egypten på lördag.. Dom jävlarna... ;)

Nostalgi kväll..

Lyckades hitta Trolltyg i Tomteskogen på dvd.. Myyys!

- Var är Fjant?!
- Här Mamma!!




Hittade även en serie som gick på sommarlovsmorgon för 100 år sen, som hette De vilda djurens flykt. Inte lika kult som trolltyg, men lika mycket nostalgi.. :)

File:Animals of farthing.jpg


Lååång lista!

Jag blir imponerade om ni orkar läsa hela.. ;)

Lovar du att vara ärlig? Ja

Du heter: Anna Maria Helene Jacobsson

Smeknamn: Litän, Stockholm, Lilla Räkan av pappa.. :)

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Hmm.. Autumn med Paolo Nutini är jättefin.

Beroende av: Mina vänner.. :)

Vad tror folk om dig?: Hmm.. Ingen aning..  Att jag är yngre än vad jag är? Kan ju hoppas att de tycker att jag är snäll och lite rolig iaf.. :)

Stämmer det?: Jag är äldre än jag ser ut, och jävligt rolig.. ;)

Vad får du oftast komplimanger för?: Min rumpa..

Vad säger du för att imponera på någon?: Försöker nog inte imponera på någon avsiktligt.. Det gör bara skrytmånsar.. :)

Hur imponerar man på dig?: Man får mig att skratta, står för sina åsikter, står upp för vänner och bekanta, man är ärlig. Man vågar säga nej, när alla andra säger ja.

Brukar du skratta för dig själv?: Haha, ja!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Det hade varit trevligt, men jag måste förbereda inför vår processkartläggning. :( Sen måste vi boka resan också. Kan vi inte ta fikan nån annan dag? :)" Från upptagna Sanna

Var bor du?: I Falköping

Trivs du där?: Ja, absolut!

Äger du några converse: Bara ett par kopior.. :D

Sprit, cider, vin eller öl: Sprit, cider, vin och lite öl.. :)

Brukar du bli för full: Brukar och brukar.. Försöker att andas hela natten när jag festar till det..

Vad har du för mobil operatör: Telenor

Är du allergisk mot något: Nope

Har du haft sex idag: Haha, nej

Hur svarar du i mobilen: Nån jag känner: Hallå, Skyddat nummer: Ah, det är Anna..

Vem ringde du senast?: Fröken Fransson

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att vi skulle ta en fika imorgon

Antal timmar sömn inatt: Ca 8 timmar

Sov du ensam: Nej, med Spot på kudden, Lola under täcket och Melvin snarkande på golvet.

Brukar du komma i tid: Ja, hatar att vara försenad.

När mår du bra: När livet känns bra!

När blev du fotad senast: Hmm.. Sist det var fest.. Den 14 mars.

Hur känner du dig nu: Lite småhungrig och glad!

Vanligaste färg på dina kläder: Väldigt blandat..

Vad tycker du om fötter: De är bra att gå på.

Vad saknar du: Lite mat i magen..

Hade du en bra kväll igår: Jag hade en helt underbar kväll.. :)

Favorit dryck på morgonen: Lite gott te..

Rakar du benen: Ja

När brukar du oftast gå och lägga dig: Vid 22-23 tiden..

Är du blyg?: Ja, ibland


Sysslar du med någon idrott:
Bara hästsport, dock inget tävlande.

Vill du hellre ha mail än brev:  Nä, hade blivit skitglad om jag fick ett brev, som man fick i the good old days!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Inte kärlek, men åtrå.

Har du spytt offentligt: Haha, ja, det har jag. Inte de senaste åren dock..

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Vara förkyld och se om jag blir döende.

Är du nöjd med ditt liv: Ja, jag är nöjd med mitt liv, saknar bara ett  bra betalt jobb just nu..

Är du bortskämd: Nja, det vet jag inte. Har familj som ställer upp när det behövs, definitivt.

Vad gör du i morgon: Jobbar förmiddag, går ut med hundarna, fikar med Johanna och Jenny kanske?

Vad är det värsta du vet?: Djurplågeri, människor som är medvetet elaka, oärliga, skadeglada osv.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: Inte mycket att slösa av.. :)

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Kommer inte på nån sådär på rak arm...

Vad längtar du till?: Vår, sol, värme, sommar. Tack!


Har du bra vänner och äkta vänskap?:
Ja verkligen ♥


Vad använder du för shampoo?:
Schwarzkopf nånting..

Vad är det finaste du fått?: Min häst, Mister.

En speciell dag du minns: Finns ju massor!

Hur gammal är du: 27, fyller 28 i september.

Tycker du om någon just nu: Ja.. :)

Du samlar på: Minnen

Gröna eller röda äppeln: Röda. (Red Delicious)

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma eller Maria


Gillar du golf:
Nej.

Vilken tid gick du upp idag: 07.00

Har du sovit i din egna säng inatt: Ja

Har du strumpor på dig nu: Japp

Är det okej att gråta: Absolut

När grät du senast: Vet inte dag, men det var till nån film. :)

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa, betala av lån.

Bär du glasögon eller linser: Linser dagligen.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej


När går du upp ur sängen en helgmorgon:
Efter fest: Ca 10-11. Nyktert: 9-10 kanske..

Har du piercing: Hål i öronen. Har haft hål i naveln och tungan.
 

Vill du gifta dig: Ja, jag vill uppleva ett bröllop.

Vill du ha barn: Med rätt person kanske, men jag vill inte föda!!

Solar du ofta: Nej, inte nu längre.


Är du bra på att laga mat:
Kan väl slänga ihop nåt ätbart..

Är du flygrädd: Vet inte, flög en gång från Norge till Sverige, knappt man hade tid att bli rädd.

Hur vig är du: Kan lägga ena benet bakom huvudet.

Är du musikalisk?: Sjunger hellre än bra.. Så, nej. Skulle vilja kunna sjunga.

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Vilken är din favoritglass: Ben & Jerrys chokladglass med brownies!

Tror du på ett liv efter döden: Ja


Tycker du om sushi:
Love it!

Vad äter du helst när du ser på film: Godis, morötter & dip, coca cola.

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej


Har du tandläkarskräck:
Inte skräck, men jag studsar väl inte dit.. Så lite kanske..

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Morgonmänniska


Vilken ögonfärg har du:
Blå

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja, men det gör jag inte gärna..

Biter du på naglarna: Nej

Röker du: Nej usch!


Hur ofta tränar/motionerar du:
Dagligen i stallet, promenerar med hundarnar,  aldrig på gym.

Senaste låt du hörde: Shakespeare's Sister - Stay


21 timmar

Gick upp kl 07 igår och la mig 03.30 imorse.. Jätte, jätte, jättetrött....

Punkens Romeo & Julia

Hade en jättebra dag i stallet idag, var klar med allt kl 11 och det kändes riktigt skönt!

Jag åkte förbi min häst på vägen hem och fixade där. Ska ju flytta hem honom till mamma imorgon. Funderade på om jag skulle packa ihop lite av hans utrustning, men jag tar allting imorgon istället. Hoppas att allt går bra med att köra honom. Det brukar inte vara nåt problem med han, men man vet aldrig när man transporterar hästar, vad som händer...

När jag kom hem så åt jag, satte mig i soffan, somnade.. *suck* Då är ju i princip dagen förstörd..

Vaknade till efter 2 timmar av två kissnödiga hundar som ville ut och gå. Blev lite piggare efter promenaden, men skulle ju inte göra nåt speciellt idag, så jag tog plats i soffan igen. Kollade på en film som hette "Sid & Nancy". Handlade om basisten i Sex Pistols, Sid Vicious och hans flickvän Nancy Spungen. Det sägs att Sid stack Nancy i magen med en kniv när de båda var höga, så hon dog och han åtalades för mordet på henne. Han gick fri mot borgen och dog av en överdos 4 månader senare. Man vet inte säkert att det var han, för det var en till person i lägenheten när hon dog.

Tragisk kärlekshistoria, den stämde inte direkt överens med verkligheten, men filmen var bra gjord. Inget förskönande av knarket.

Jag läste en bok om Nancy Spungen för några år sen, som är skriven av hennes mamma Deborah Spungen. "Inte som andra döttrar" heter den. En bra bok. Inget man blir glad av att läsa, ganska tragisk. Man förstår filmen bättre om man läser boken, Ända sedan Nancy var 11 hade hon velat dö. Hon levde ett destruktivt liv med droger och hon var groupie till många stora rockstjärnor. På en fest med Aerosmith, när alla var höga som hus, så hade de i bandet velat tända eld på Nancy och kasta henne från balkongen. Säg det till en 17-18-åring med en dödslängtan.. Hon ville göra det, men bandet backade och i intervjuer har hon sagt att Aerosmith "chickened out".

Man tror att Nancy hetsat Sid att döda henne, men vad som hände vet väl bara dom två. Tragiska livsöden.



"You were my little babygirl, and I knew all your fears, such joy to hold you in my arms and kiss away your tears, but now you're gone, there's only pain, and nothing I can do. And I don't want to live this life, if I can't live for you.



Vårkänslor


Melvin snodde Jackies pinne


Melvin in action



Fröken Fransson med 3/4 av hundarna


Inka fick ett ryck



Även Nikitita hade vårkänslor


O.D.I och Melvin


Man blir trött efter en dag i solen

Ett samtal

Nu på kvällen så ringde Fröken Fransson till mig, lite uppgiven. Var så tråkigt att höra henne så nere, hon som är en sån glädjespridare! Vi kom iaf fram till att vi ska åka ut till min mamma imorgon, så ska hon kika på vårat stall och eventuellt ta dit sin häst. Sen, om vädret är lika underbart som det varit idag så blir det nog en långpromenad med jyckarna! Långt ut i Döve-skogarna.. :)

Jag ska ju flytta min häst till helgen, ska ta hem honom till mamma där han ska få gå på lösdrift. Inte långt kvar till sommarbetet nu! Behöver dra ner på mina utgifter rejält nu känner jag, så hemma hos mamma betalar jag bara för hans foder, hovslagare och veterinär. Det har ju varit billigt att ha honom hos Jenny för 1000 kr/mån, då ingick allt foder och halm, men jag fick släppa ut hästarna på morgonen varannan vecka. Inget större bekymmer. Det blir nog bäst så här ändå, jag är ju hos mamma ganska ofta ändå och pysslar i stallet.

Det är ju ett jäkligt fint stall hon har fått iordning nu, min lilla mamma. Man blir ju så hemmablind och tycker kanske inte att det är så speciellt, men alla som besöker oss blir ju alldeles hänförda! - Vad fiiint! Och så brukar de bli så förvånade över att 15 hästar går alla i samma hage och håller sams! Det är ju ganska vanligt i större stall att man sorterar valackar och ston för sig, eller ponnyer och stora hästar för sig. Vi blandar allt, så länge det funkar så! Dock ska våran ettåriga hingst gå med nån valack när han är klar med sin boxvila.. Vi vill inte ha några fler föl än de som är planerade.. :)



Några av boxarna



Stallet från utsidan


- Var det nån som beställde älg?

När & Fjärran med Maud Olofsson


Hihi...


Vår, vår vår!

Hur underbart är det inte att dra upp persiennen på morgonen och mötas av solens värmande strålar? Det kunde inte bli nåt annat än en bra dag idag! :)

Hade en bra dag i stallet också, Maria var där, så jag hade nån att prata med, alltid trevligt. :) När jag bytte hästarna i hagen så tog jag in Tjeckov och stod o gosade lite med honom. Maria tittade på oss och sa: Jag tror du har fått en favorit!

No shit.. Den där hästen har klamrat sig fast i mitt hjärta ordentligt!

Efter jobbet tog jag en promenad med hundarna i det underbara vädret, helt sjukt att det var för vamt med en tunn skinnjacka! Hur som helst, jag är överlycklig över att värmen har kommit!

Nu känns inte sommaren så långt bort..





Grisar kokades levande

Ja, så har man läst ÄNNU en vidrig nyhet från de svenska slakterierna. Vad är det för fel på världen när det kommer till värdig djurhållning och värdig hantering ända in i döden? Jag är inte 100% vegetarian, men jag försöker att äta så lite kött som möjligt. Quornfärs, quornbitar, veggo-bullar (som förövrigt är 1000 gånger godare än mamma Scans broskfyllda "köttbullar"). Vet inte hur många gånger man ätit det och det knakar till i käften och man spottar ut nån liten brosk/benbit. Mumsigt, eller hur? Då undrar man vad det är för avfall de gör köttbullar och korv av. Slakterirester? Vad sägs om mular, klövar, svansar, öron? "VI maler ner det och kallar det köttbullar!"

Kan bli så frustrerad på sånt här. Det ska slaktas och fort ska det gå! Är djuret inte riktigt dött innan det skållas? Too bad, det var ju bara en gris. Det är svårt att ta upp det här ämnet utan att låta som en militant vegan som tycker att djur ska behandlas som människor. Riktigt så är det inte. Djur är djur, människor är människor. Att barnen svälter i Afrika är jättehemskt och borde inte få hända, men det ger inte oss rätten att behandla djuren så illa och utsätta de för onödigt lidande, när det är vi som avlat fram dom för att vi sedan ska äta dom.

Jag har själv varit med och lämnat en häst på slakt. Inte min häst. Jag skulle aldrig nånsin lämna min häst på ett sånt ställe. Jag gjorde det tillsammans med en väninna för att ägaren inte klarade av att göra det själv och vi tyckte att hon förtjänade ett bättre slut än att bli hämtad av en lastbil som luktar död. Vi lastade henne i en transport och åkte till slakteriet. Det vidrigaste stället jag sett hittills. De skötte det väl någorlunda ok, det är ju deras jobb, men man fick inte vara med när de sköt hästen. Så riktigt ända fram kunde vi inte vara med. Har man ett djur, så tycker jag att man är skyldig att vara med till slutet, är man inte det så sviker man ett djur, en vän som varit med en i (förmodligen) många år.

Gäss plockas levande och fjädrarna får växa ut för att de sedan ska plockas igen. Läste nånstans att de kan plockas 4-5 ggr/ år. Nån som skulle vilja byta med en gås? Canada Goose jackan, som alla brats och överklass människor har på sig. Gissa vad det är för dun i den? Eller en annan fråga, gissa vad det är för päls på kragen? I jackan på en lapp står det att pälsen är "coyote", vilket betyder hund. Ni tror väl inte att de jagar prärievargar för att få päls till en överklass-jacka? Nä, det är hundar som föds upp/ fångas in i Asien. De flås levande för att pälsen på kragen ska "stå upp". Någon som vill byta med en hund från Asien?

De som såg Kalla Fakta's program om just hanteringen av hund och katt som används inom pälsindustrin, skulle nog hålla med mig om att det var vidrigt. Katterna ströps med ståltråd, runt 8 katter i en bur och snaran slingrades ner runt en av katternas hals och drogs upp mot taket. De andra fick titta på medans den döde plockades ut och flåddes. Tror ni den sista katten i buren hade dödsångest? "undrar vad som ska hända mig?"

Sen fick man se när en schäferkorsning fick en ståltråd runt halsen, sattes fast i ett staket av järn, sen lyfter en man bakbenet på hunden och tar upp en kniv mot buken. Sen blir bilden svart och man hör hunden skrika. Det var för starkt för att visas i svensk tv. Undrar om man inte ska köpa en Canada Goose jacka? Hunden är ju ändå redan död, synd att låta en bra päls gå till spillo... Eller?



Hungrig?


Tung dag på jobbet...

Åkte till jobbet imorse vid 07.40, eftersom jag alltid är tidig, så tänkte jag att nu kommer jag nog dit lagom till 8. På vägen dit åker jag förbi stallet där min häst står och innan jag passerat kommer jag på: Helvete! Det är ju min vecka att ta ut hästarna!! Svänger in på gårdsplan, sliter av innetäckena, kastar på utetäcken och slänger ut hästarna i hagen med sina höpåsar. Tur att de bara är tre. :) Hoppar in i bilen igen och drar iväg mot jobbet, en bit över hastighetsbegränsningen.. 08.02 stod jag på stallbacken. Mycket skickligt gjort, om jag får säga det själv.. :)

Magnus sticker ut huvudet genom dörren o berättar att han fått möblera om lite i stallet, då en vattenkopp stått o runnit och gjort en av boxarna till simbassäng, så Pleasure stod ute hos hingstarna, Tokyo stod i en box som varit tom. Inte nog med det, Couscous och "Den Lille's" mellanvägg hade blivit lite sned, de måste ha sparkat den eller nåt, den är helt skev.. Så "Den Lille" stod i Pleasures box. Snurrigt.

Det var bara att slänga ut de som skulle ut och sen börja mocka och tömma simbassängen. Det var ju det roligaste av allt.. Tog säkert ut 8 skottkärror med pissblött spån som vägde ett ton, är lite småöm i ryggen nu kan jag säga.. Jag var inte klar med allt förrän kl 12. Så hela dan blev en timme försenad, men men.. Det är sånt man får räkna med när man jobbar i stall. Vad som helst kan hända. :)

Imorgon är jag ledig iaf, ska bara släppa ut hästarna i "mitt" stall.. Om jag nu kommer ihåg det.. :)

Dålig reklam

 
- Jag undrar bara.. Behöver tjejer en rakhyvel för att känna sig som en gudinna?

Jag tycker inte det...

Tjeckov



Avskedsfest för visstidare

Igår var det den efterlängtade (?) avskedsfesten för alla visstidsanställda som fick gå från volvo. Förfesten började hos Johanna vid 16. Det var, som vanligt när det gäller volvos fester, ett bra drag och jäkligt skoj! Det var en massa folk hos Johanna och vid 18.30 åkte/gick vi till Gondolino och käkade. Efter det fortsatte festen hos Johanna.

Vid 22-23 nån gång, tror jag, så åkte några iväg till Skövde och resten blev kvar i Falköping och gick till Terrassen. Jag, Jenny och Peter fick skjuts med Crille till en kompis till Peter. Så vi satt där en stund innan vi drog ner till Terrassen. Det var meningen att jag skulle åka till Skövde egentligen, men Johanna försvann till Tidaholm (!), fråga mig inte hur hon kom dit.. Och Jenny skulle ju upp och jobba kl 6 på söndagen, så hon stannade hellre i Falköping, vilket jag förstår..  :)

Kort och gott, en bra kväll, bra folk, bra alkohol. :)

Idag är det värre som vanligt. Att man aldrig lär sig.. Man dricker alltid för mycket känns det som. Iaf dagen efter, kanske inte just då.. Jag vaknade till och från några gånger, somnade om och när jag vaknade igen så tänkte jag, nu måste klockan vara tillräckligt mycket för att gå upp. Kollar på mobilen, och klockan är 9. Wohoo.. Gosade lite med Lola och sen vaknade Melvin till och han fick komma upp lite i sängen också. Herre gud.. Han är ännu större när han ligger bredvid en, han är ju större än mig! Vi gosade lite och han lyckades knocka mig rätt på näsan så jag trodde jag skulle blöda näsblod, men det gjorde jag inte som tur var.

När jag väl kom upp, så gick jag med dogsen till Willys och handlade mjölk och gick hem och åt frukost. Nu sitter jag och slökollar på The Hills och väntar på att reprisen av Grey's Anatomy ska börja, missade ju det i onsdags. Senare blir det en promenad med Johanna, Jackie, Lola och Melvin.


De coola grabbarna...



Nya Facebook upplägget

VARFÖR? God oh why?!

Varför ska de ALLTID ändra upplägg/design på facebook? Nu är det helt idiotiskt snurrigt och man får se ALLAS uppdateringar, vilket man inte vill.. *suck*

I övrigt har jag haft en av mina tråkigaste dagar, ever..  Skickade ett sms till Richard i göteborg och beklagade mig lite över hur uttråkad jag var, så han ringde upp och "cheerade" upp mig lite. Det var snällt av honom och uppskattat av mig. :)

Jobbet var kul som vanligt, men sen när man kommer hem och vill hitta på nåt.. Det fanns ingen som var ledig att göra nåt.. Astrist! Så jag har varit ute på två promenader med hundarna. Lola hatar ju det här snöovädret/slasket som är nu, så den andra promenaden gick jag bara med Melvin. Det snöade helt sjukt mycket och jag var vit efter 2 min typ. När jag väl kom hem var jag alldeles dyngsur, men det kändes bra att ha gjort av med lite energi på promenaden.

Så jag lagade lite spaghetti och quornfärssås och nu är jag mätt och glad igen. :) Fortfarande väldigt uttråkad dock..
Känner bara för att gå och lägga mig, men jag ska ju upp klockan 07, så det blir lite väl många timmar att sova. Jag får hålla mig vaken helt enkelt.

Imorgon är det den efterlängtade Volvo festen för alla visstidsanställda som fick gå. Jag jobbar till ca 11.00, sen måste jag hem, hinna med systemet innan de stänger och sen vid 16-17 så är det dags för förfest! Vi ska äta middag på gondolino och sen blir det utgång i Skövde. Ska bli jättekul, verkligen! *Yay* :)

.. And when we're holdin' hands, it's like having sex with me..


Wohoo!

Tänk att man kan bli så glad av att 6 främlingar har kommenterat på ett av mina blogginlägg! Gjorde hela min kväll... :)

[chewgootha]


Hipp Hipp



Hunden Katten Glassen!



Swänskä fuhr newbuhrjare

Ömma händer och dansande hingstar..

Har haft ännu en underbar dag i stallet.. :) Tog lite kort på Tjeckov när jag hämtade honom i hagen. Åh, vad den hästen är fiiin... :) *in löööv*.. När jag skull ta in hingstarna från hagen så började jag med Carême. Jag märkte att han var lite "dansig" och man har inte alltför mycket att säga till om.. Han stegrade sig en gång, men vi kom in i stallet oskadda iaf. :) När jag sen skulle ta in skimmelhingsten (Colton... nånting..) var han HELT galen i hagen, stegrade, sparkade bakut, rusade runt, hoppade rätt upp i luften och så.. Jag stod utanför hagen och bara tittade.. Snart lugnar han ner sig, tänkte jag, men icke.

Medan han höll på så hämtade jag två ston som skulle ut i hagen, så han fick busa av sig lite. När de två var ute var han lugn som en filbunke igen. Kom fram till grinden och lät mig ta honom. Han travade lite på vägen till stallet, men han går ju bättre att kontrollera än Carême iaf.. :)

När jag var på väg hem från stallet så ringde mamma och undrade om jag kunde komma förbi hos henne och hjälpa henne med att hålla T-Rose. Han måste få sitt penicillin injicerat med spruta. Inte så populärt för hans del... Så jag åkte förbi Mister, fixade allt där, hämtade Lola hemma och åkte iväg till mamma.

Det gick ganska bra med T-Rose, det enda var att när jag höll i bremsen, som ska göra honom lugnare, så smäller han till med huvudet, så min hand hamnade mellan hans huivud och en trästolpe.. Så jag är lite svullen över knogarna nu på vänster hand.. I stallet tidigare så slog jag i höger hand i dörrkarmen när jag skulle köra ut en skottkärra.. Så mina händer är lite ömma nu, så att säga.


Tjeckov ♥

Uppdrag granskning

Har precis sett programmet "Uppdrag granskning". Som den hästmänniska man är så var det inget roligt program att se, Det handlade om 5 personer som skänkt bort sina hästar av olika anledningar, sällskapshäst, promenadhäst osv. Alla 5 hästar hämtades av en Erika Larsson, som behövde sällskap till sin häst Rolex. Ägarna mailade henne och frågade hur det gick med deras hästar, så som man gör som hästägare om man säljer/skänker sin häst till någon. Man VILL veta hur den mår.

Hon hade svarat någon och skrivit att hästen gick i en hage på hennes hästgård osv. Att den hade det bra.
.
Senare kommer det fram att Erika Larsson är ägare till Knorre Vångens Slakteri. Hon har hämtat upp dessa hästar, kört dem direkt till slakt och tjänat ca 7000 kr/häst (om det är en vanlig stor häst, slaktvikt varierar). Hon hade skrivit kontrakt med ägaren till en av hästarna, Ametist, att hon inte fick sälja/överlåta/avliva hästen, utan gamla ägarens tillstånd.

Som hästägare är ett sånt här program hjärtskärande att se. Skulle detta hända min häst, skulle jag aldrig förlåta mig själv. Hur tänker en sån person som Erika Larsson? Det är lätt att skylla på hästägaren, att hon borde gjort det svåra beslutet själv att ta bort sin häst. Det är fel, enligt mig. Hon gjorde allting rätt, Erika Larsson kom och tittade på hästen två gånger, gullade, gosade och ville ha honom. De pratade i över två timmar om hur hästen skulle skötas och hade samma uppfattning om hur bra hästskötsel skulle vara. Ametist fick inte gå ut utan täcke när det var dåligt väder. Ägaren skickade med 3 täcken, foder och mineraler. I vanlig god, jävla tro, att hästen skulle få ett bra hem.

Och Ametist hämtas och slaktas. Detta framkom inte fullt i programmet, men det kunde vilken idiot som helst fatta, som såg programmet. 
 
Att man som människa kan leva med detta, för att enbart tjäna pengar får mig att må illa. Min åsikt är att  Erika Larsson kan sätta bultpistolen i sin egen panna. Och trycka av.

Nu känner jag ännu starkare än tidigare att om jag nånsin, nånsin måste göra mig av med Mister så avlivar jag honom och jag är med honom när det händer. Han ska inte hamna på nåt vidrigt slakteri. Han ska ha mig som sin trygghet in i det sista. Att överlåta honom till en främling hans sista stund i livet finns inte på kartan. Hans sista syn ska vara hans matte, som älskar honom så.

Vad är väl en svan på slottet?

Gick en långpromenad med Lola, Fröken Fransson och Jackie precis.. Det kommer två svanar flygande och Johanna utbrister:

-  Åh! Askungen!!

- Eh, va?

- Ja, eller vad heter det där..

- Den fula ankungen?

- Ja!

Och så bryter vi ut i gapskratt..
En trevlig promenad helt enkelt.. :)

Jobbe...

Har precis kommit hem från stallet. Fick ta hela stallet själv idag! :) Jag kom dit, sådär lagom förvirrad. Skulle jag vara själv? Stallet var tomt på folk.. Jag tänkte bara -är jag själv så är det ju lika bra att sätta igång, för jag ska ju vara klar runt 11. Så jag satte täcken på de som skulle ut. Kikade ut om det kom nåt folk, men icke.. Så jag tog ut Tjeckov (min lilla favorit... Han är sååå fin!). Då dök Maria upp!

Man känner sig ju som en vilsen valp i början..
- Eh, jag tog ut honom, jag visste inte om du skulle komma eller inte..
- Ingen fara! Det är helt rätt, bara att sätta igång!

Phu! Det finns ju vissa stallnazister har man ju erfarat, som inte vill att man gör nånting om inte de sagt åt en specifikt att göra det.. Så släppte jag ut resten som skulle ut. Gick iväg till det andra stallet och släppte ut de två hingstarna. Den ena skimmeln, vet ej vad den heter än, han är jättesnäll och lugn, men sen har vi Carême, som är lite mer "dansig".. :) Först skulle jag ta på honom grimman.. Jag vet inte hur många gånger han bet tag i den och skulle busa, sen skulle hingstkedjan på, den åkte in i munnen x antal gånger innan den satt där den skulle.. Men, men.. Ut kom dom iaf! :D

Sen var det bara att sätta igång och börja mocka! Tar ju sin lilla tid att komma in i hur alla hästar är, hur de är att mocka till osv. När det var klart var jag lagom svettig. Inte alls i form! Sen var det bara att ströa och väga upp hösilage. Det är totalt 11 hästar i stallet och man väger upp morgon, lunch och kvällsfodringen. Det blir 33 påsar att väga upp det... :) Så allt tar sin lilla tid, även om det inte är jättemånga hästar.

Det känns jättebra att hålla på och jobba i stall igen iaf. Har saknat det och det är skönt att vara trött för att man jobbat fysiskt, inte för att man är uttråkad av att det inte finns nåt att göra.. Min rygg skulle dock behöva sig en genomgång av massör eller naprapat.. Den har nog fått sig en chock nu av alla tunga lyft.. Från 0-100 liksom..

Finns lite fina bilder på den tredje hingsten i stallet, Baltimore, på www.falbygdensstuteri.o.se



Sagan om Melvin

Liten....



... Åt en katt...



... Blev en stor, hemsk och dregglande best...


The End






Dagens outfit

HIttade en sida där man kan bli "Simpsonized"... Vad säger ni? Ganska likt va?





Melvin har blivit lite smalare bara...

Sidan heter www.simpsonizeme.com

Lite humor...










Inget att göra.. Klipp lugg!

Sanna ville att jag skulle skriva något roligt på min blogg.. Känns inte som om jag hade så överdrivet mycket skoj att skriva om idag, så jag fick väl styra upp nåt roligt!

Så jag klippte min lugg! Har alltid haft lite snedlugg så, inte rakt.. Skillnaden är väl inte jättestor och trivs jag inte så växer det ju ut så småningom.. :) Nu är det gjort iaf! Och Sanna, enjoy.. :)



Händer inget får man väl se till att det händer nåt.. :)

Hästjobb

Idag kl 8 började jag i stallet hos Magnus. Jag fick jobba tillsammans med Maria, tror jag hon hette.. :) Och det funkade bra tyckte jag, man springer ju mest runt som en yr höna i början och vet inte vilken häst som ska gå i vilken hage och vilken häst som står vart, men jag kommer nog in i det så småningom!

Direkt efter jobbet åkte jag till Mister och tog hand om honom, så kl 11.20 var jag hemma! Lagom arbetsdag.. :P Kommer väl bli längre arbetsdagar när jag jobbar ensam i stallet. Går rätt fort att mocka till 11 hästar när man är två. Nu har jag precis fått i mig lunch och ska snart ut med Lola. Sen har jag äntligen tvättstugan mellan 14 och 21!  Efter mycket om och men...

Igår kväll var jag hemma hos Johanna och kollade på Twilight. RIktigt bra film.. Och jag och Johanna var överens om att det skulle vara helt ok att ha en kille som var vampyr... Om han såg ut som Edward.. ;)
 
Mums!

Våren hälsade på idag...

Den underbara solen tittade fram idag.. Och det kändes verkligen som vår i luften! Jag var i stallet och red ut en sväng på Mister barbacka. Mmm.. Underbart! Lola låg i solen och bara njöt också.. Hon är lite less på vintern nu, som den nakenhund hon är.. :)










Aldrig får man ha nåt ifred! ... Eller?

Igår tänkte jag vara duktig och tvätta, det var ledigt hela dagen i tvättstugan. Så glad i hågen studsade jag iväg o hämtade  min tvätt, stoppade in min fina pläd som jag fick av Fredrik i Östersund, satte på maskinen och så startade den.. Inte! Slog mig för pannan:

- Fan! det är ju söndag!

Då får man inte tvätta.. Så de stänger av tvättmaskinerna då. Och luckan gick inte att öppna, så jag kunde ta ut min filt. Skit! Jaja, jag får hämta den imorgon bitti tänkte jag. Så idag när jag gick ner så var det någon som tvättade och hade startat maskinen med filten i.

- Jaa, tänkte jag.. Jag får gå ner sen o hämta den då. Sen när jag går ner, så är maskinen tom och torkrummet är låst!
- Men vad faaan! Ska de sno min filt nu också!? Ge fan i mina grejer!

Går upp, skriver en lapp att de kan vara snälla o lämna min filt, så jag kan hämta den. Jag går ner vid 11 och är riktigt irriterad. Då är torkrummet upplåst och tomt och på bänken ligger min filt, med en lapp på sig..



Hej! Denna filten är tvättat och klar

Jag blev varm i hjärtat och skämdes lite.. Att man alltid ska tro det värsta om folk! Har vi så lite tilltro till varandra? Varför ska man bli förvånad när nån gör något snällt mot en? Så fort någon är snäll så tänker man genast att det är nån baktanke med det.. Jag tänker försöka bättra mig där och ha lite mer tilltro till att det faktiskt finns bra människor som lyser upp tillvaron lite..

Just like me



En sån där söt, feel good-video... Låten är mysig också..

Helgen hos mamma i bilder

En ny häst, Paragon, anlände och fick en hel del nyfikna hästar efter sig. Eclipse med sin enorma fölmage, 2 månader till nedkomst. T-Rose med mamma Turbina i stallet, T-Rose är nyopererad i benet och har boxvila tills såret är läkt.

Lite tankar...

Ibland kan man känna att man saknar nånting i livet.. Och när det gäller något man absolut inte kan bestämma över, så känns det lite värre.. Nästan hjälplöst.. .

Det jag saknar just nu är kärlek. Inte kärlek som man har till familj och vänner, det har jag i överflöd.. Inte för att man kan få för mycket kärlek, men ni förstår vad jag menar.  :) Kärleken man har till en pojkvän, att vakna upp bredvid den man älskar, nån man kan dela allt med, nån som man känner lika bra som sig själv. Någon som har sina små egenheter som bara just du vet om, sånt där som gör den personen till just din specielle någon. Jag saknar den kärleken.

Och just att man absolut inte kan bestämma, planera eller göra någonting för att den ska dyka upp när man behöver den som mest, gör det hela så frustrerande. Jag vill ju bara ha lite kärlek.. Är det för mycket begärt?

Ibland har singellivet helt klart sina fördelar, men det kan bli ensamt också.

Sen är det problemet med hur man hittar rätt.. Har gått på några nitar nu den senaste tiden, så när man väl känner att det kanske kan bli nånting mer, så blir det bara att "everything blows up in your face." När det händer några gånger, så blir man inte så pigg på att öppna hjärtat och visa de känslor man känner, för man vill inte bli bränd. Igen och igen och igen. Pratade en del om det här med en väninna som känner lite som jag. Hon tänkte precis som jag, att man inte vill visa att man är intresserad, för då visar man sin svaghet och när man visar sin svaghet så blir man sårad.

Kärleken är ändå lustig så, för man ger ju inte upp hoppet på att finna den igen...

Hihi..

Satt precis och tittade på One tree hill.. Brooke utbrister:

"It's like finding Bigfoot! Or at least a unicorn!"

När hon får veta att hennes väninna är oskuld.... :)

Få fler besökare på din blogg!

Gå in på Den HÄR länken om ni vill få fler besökare på er blogg! Gör bara exakt som det står på sidan så kommer antalet besökare öka, så länge du skriver intressanta blogg-inlägg.. ;)

Viral Trafik heter sidan som hjälper er med reklam för er blogg.

Alltid värt ett försök!

En vacker kväll i stallet...


Rickard Sjöberg!!!

Var ju bara tvungen att skriva om när jag var i Stockholm med Jenny, Johanna och Lisa. Johanna och Lisa skulle på AC/DC i globen och jag och Jenny mötte upp dom vid centralen, De var lite hungriga så vi käkade på Mc Donalds där. Jag såg en söt hund och tittade på den och la inte märke till ägaren, när ett skri skär igenom luften..

- RICKARD SJÖBERG!!!

Det är Lisas diskreta antydan till att en "kändis" är i närheten.. :)
Mycket skratt blev det åt det och vi kom fram till att även hunden är en kändis, eftersom den är med på en av hans reklamsnuttar.. :) Lisa fumlade med kameran, men det blev ingen bild, däremot fick jag en riktigt bra bild med mobilen..

Alltid trevligt att se en ö-kändis..


Fina, fina Lykke Li






Ledig fredag

Vaknade kl 8 imorse av att mobilen
spelade pokerface på högsta volym.. *suck*

Dags att ta ut hästarna!

När alla var utsläppta och det var mockat så åkte jag hem och åt en dunderfrukost. Så himla gott! Frukosten är lätt den godaste maten man äter på hela dagen.. :)

Efter dusch och allt så gick jag iväg till arbetsförmedlingen, eftersom det är min första dag som arbetslös.. Jättekul...
Det är ju bara ångest att gå dit! När jag skrivit in mig och allt så skulle jag anmäla mig som arbetslös. Går fram till tjejen som man ska prata med.

- Har du legitimation?

- Eh, nej..

Då måste man ha legitimation för att kunna
anmäla sig som arbetslös.. Eh, Why?! Är det många som går och anmäler sig som arbetslösa som någon annan person?
- Hej, jag skulle vilja anmäla mig som arbetslös! 
Och sen dra till med nåt namn bara, for the fun of it! Det är humor! .. Eller?

Det var bara att knata hem igen och återkomma på måndag igen! Joy, joy!

Ringde Johanna och mötte upp henne och Madelene på Kupan. Strosade runt lite bland alla second hand grejer och åkte sedan med Johanna ut till stallet där hon har sin häst och hjälpte henne mocka. Vi ska fika runt kl 15, så det är dags att dra iväg snart.

Hann slänga i mig lite thaimat från igår. Sjukt gott! Så nu kommer det sitta fint med en stor, varm kopp té!


Ett gott skratt förlänger livet...



Så nu lever vi några år till...

Little bit...

Hands down
I'm too proud, for love
But with eyes shut
It's you I'm thinking of
But how we move from A to B it can't be up to me
Cause I don't know
Eye to eye
Thigh to Thigh
I let go

I think I'm a little bit
Little bit

A little bit in love with you
But only if you're a little bit
Little bit
Little bit
In lalalala love with me

And for you I keep my legs apart
And forget about my tainted heart
And I will never ever be the first to say it
But still I, yes you know, I..I..I..
I would do it
Push the button
Pull the trigger
Climb a mountain
Jump off a cliff
Cause you know baby I love you love you
A little bit

If you would do it
If you would say it
If you would mean it
That we could do it
If it was you and I, not only I
Hm

I think I'm a little bit
Little bit
A little bit in love with you
But only if you're a little bit
Little bit
Little bit
In lalalala love with me

Come here, stay with me
Struck me by the hair
Cause I would give anything
Anything
To have you as my man

Come here, stay with me
Struck me by he hair
Cause I would give anything
Anything
To have you as my man

Little bit
Little bit
A little bit in love with you
But only if you're a little bit
Little bit
Little bit
In lalalala love with me

I think I'm a little bit
Little bit
A little bit in love with you
But only if you're a little bit
Little bit
Little bit
In lalalala love with me

Little bit
Little bit



Ett geni

Sista dagen...

Då var det dags för sista dagen på volvo.. Känns inte alls kul.. Kommer kännas så konstigt att gå ut genom dörrarna och inte komma tillbaka på måndag. Och jag hatar att säga hej då. Vissa kommer man ju hålla kontakten med, men det är ju en massa folk som man bara träffar på jobbet som man inte kommer träffa på samma sätt igen.

Det suger, den här jävla finanskrisen kan fara åt..

På måndag är det nya tag igen som gäller. Då blir det dags för kroppsarbete igen! Var ju massa år sen jag jobbade med hästar på heltid.. 2003 slutade jag på Ågesta Ridskola. Det är fan 6 år sen! Sjukt vad tiden går...
Ser fram emot det iaf.. Kanske man kan gå ner lite i vikt för bikinisäsongen.. :)

I helgen spelar Volbeat i Malmö.. Hade så gärna velat gå på den konserten.. Och nu finns det inga pengar till det..
 :( *sucka*. De kommer väl till Sverige fler gånger får man hoppas.

Nu blir det dusch och sen till ica o köpa avskedsfika..



Kryssning med jobbet... :)

Svenska hjärtan


Svensk sommar tinar frusna själar och stackars satar

Som du och jag

Som tror och hoppas och tänker att nu så är det väl

Äntligen våran tur att träffa nån som behandlar oss väl

Kyss mig ömt och brutalt sover sked håller hårt både morgon och kväll

Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar

Och om dom bara gav oss chansen


Jag ger dig inte min morgon och inte min dag

Du får nåt så mycket bättre du får hela djävla jag

Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag


Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit

Skitsnack, ge mig kärlek och passion och hunger och magi så smälter jag rakt av

Och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge jag vet, jag vet

Men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö

Och vem vill leva så?

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
Du får nåt så mycket bättre du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte nåt så fjuttigt som en morgon och en dag



Go Girl



Och så dansar vi...

Starkare än igår..

Idag börjar man jobba kl 13... Onsdagar är inte roliga.. Att det kan göra så mycket att börja en timme tidigare.. Det är konstigt..  Imorgon är det sista dagen också..

Var inne på facebook igår o hade fått tre nya vänner, alltid roligt! :) Varav en av de vännerna alltid sagt- "Jag tänker aldrig skaffa facebook!!" Hahaha.. Vet många som sagt det, men ändå sitter de där sen i samma facebookträsk som resten av världen.. Det är starkt beroendeframkallande, borde nästan ha en varningsetikett!

Igår var det inte mycket att göra alls på jobbet, fulla utbanor och tomma inbanor, så det blev en del snack nere på tvätten. Jag var lite smådeppig och fick vädra lite tankar. Kändes skönt, men vi kom nog inte fram till något vettigt eller varför folk (läs killar) beter sig som de gör.

Att ligga eller inte ligga, det är frågan... ;)

Nä, nu är det dags för frukost.. Ni får ha en så underbar dag, jag tänkte försöka ha det iaf.. :)



Tisdag

Började dagen med att släppa ut hästarna som vanligt. När jag var klar i stallet så åkte jag iväg till posten för att skicka sadeln som jag äntligen fått sålt. 330 kr kostade det att skicka fanskapet.. :( Men, men.. Nu är den borta iaf!

Idag vet jag inte vad som händer innan jobbet, men skulle behöva städa, igen.. Fattar inte hur det kan bli stökigt så fort!?

Anyways... Efter lite deeptalk med Fröken Fransson igår, så kom vi fram till att det mest är massa krångel med killar.. De tar energi, de tar tid och de gör ont. Visst finns det bra killar också, de är bara så jävla bra på att gömma sig, eller vara upptagna..

The search goes on..
.


Ni gör inte ont iaf... ♥
Och ni får en att le.. :)

Måndag igen...

Jaha, då var helgen slut denna vecka med.. Dessa måndagar. *suck*

Jag jobbar em denna vecka, vilket innebär att jag tar ut hästarna i stallet på morgonen. Lite segt att gå upp 07.30 och sen jobba 14-23, men det funkar rätt bra. Är ju trots allt min sista vecka på volvo nu.. :( Känns lite konstigt, man har ju vetat att man slutar den 5 mars ett tag nu, men nu när det snart är dags.. Då vill man ju inte alls sluta.

Kommer sakna alla arbetskompisar så in i h******.. :´(

Blir en middag den 14 mars då massor från volvo ska ut o käka o ha lite "sista kvällen med gänget"-typ, för alla visstidsanställda som fått gå. Kommer säkert bli skitkul.. Som alla volvo fester.  :)

Sen på måndagen den 9 mars börjar jag på ett nytt jobb. Tillbaka till stallet som hästskötare till en hoppryttare/utbildare.. :) Ska bli kul! Runt 15 hästar som jag ska sköta, mocka. Sen rider ju Magnus.




Inflyttningsfest = Fylleslag

Igår var det inflyttningsfest hos Jenny i Floby. Riktigt kul, dessvärre mindre kul idag... Klockan är 15.45 och jag har precis ätit frukost. Var ute med Lola vid 11-snåret, men kröp tillbaka till sängen med en sprängande huvudvärk.

Jesus.. Att man alltid utsätter sig för detta!
 Det bästa av allt är att jag ska masa iväg mig till stallet också och ta hand om hästen. Kul med djur, eller hur?
 Sen ikväll skulle jag tippa på att det blir en film och onyttig mat..

Fick ett samtal också idag från en tjej som vill köpa min hoppsadel som jag haft ute på annons i evigheter! 3500 kr i fickan känns inte alls dumt! :) Precis vad jag behövde.


RSS 2.0