Tidningsartikel

I det senaste numret av Tidningen Ridsport så är det ett reportage från Trotjänarcenter! Det är tack vare ägaren till vår första inackordering, Strateg, som vi får denna publicitet. Hon heter Christina Karlsson och är en veterinär från Göteborg. Det är hon som nominerat oss till Agrias pris "Årets djurhjältar" två år i rad. Verkligen jättekul!
.
Men den bästa belöningen är nog att hennes häst, Strateg blev återställd. Strateg kom till oss med en ledbroskskada med dålig prognos. Eftersom hästar med den prognosen som Strateg hade ofta avlivas, så är det ingen som vet om de kan bli återställda. Christina valde istället att ge Strateg en chans då han bara var 6 år. Han stod hos oss i 1,5 år på lösdrift. Till en början var han skodd, men han lyckades dra av sig skorna och trasa sönder hovarna så att det inte gick att sko honom, så han fick stå barfota ända tills han flyttade hem igen.
.
Christina tog hem honom efter 1,5 år och skodde honom, började rida honom och förväntade sig att han skulle vara stel och sen bli halt igen, vilket han inte blev. Han är igång och tävlar i dressyr och har startat Prix S:t Georges! Man kan ju bara spekulera om hur många hästar som avlivats i onödan, istället för att få en chans genom att vila och bara få vara hästar...
.
Strateg
Artikeln i Tidningen Ridsport.
.
Närbild på framsidan.
.
Kunde väl aldrig tro när jag började med hästar som 6-åring, att jag en dag skulle vara på framsidan av Tidningen Ridsport! Helt galet! :)

A lot going on...

Känns som om det är fullt upp hela tiden nu!
.
Förutom jobbet så är det en hel del på gång runtom Trotjänarcenter hemma. För ett tag sen var det två från Tidningen Ridsport som gjorde ett reportage om oss och vår verksamhet, nu är tidningen ute och det känns jättekul! Nu tänkte jag få ordning på hemsidan igen och göra om den lite. Har bytt webbhotell och fattar I N G E N T I N G! Har inte tålamod för det där heller känner jag, så om nån frivillig kan hjälpa mig på traven så är jag väldigt tacksam! :)
.
Den 9 eller 10 april ska jag flytta min häst till ett stall närmare falköping också. Ska bli skönt att komma igång med honom igen! Tror han kommer trivas jättebra i det lilla stallet med bara en annan häst. Lugnt och skönt! Måste komma igång med att packa ner alla hans saker också. Ska bara ta med det absolut nödvändigaste, eftersom sadelkammaren i det nya stallet är lite mindre än det jag har nu.. :)
.
Var ute hos Mamma igår och red Mr en sväng. Kunde rida utan jacka, helt underbart att våren är här! Lite isande vindar, men men.. :) Jag pysslade lite med T-Rose också (vår 3-årige hingst) och Mamma pysslade med Optimus (vår 2-årige hingst).
.
Mr när han stod i ett stall i Falköping.
Optimus i hagen som ettåring.

På G

Jag fick en förfrågan av Towe att skriva ett inlägg och uppdatera henne om vilka hästar vi har i vårat stall nu. Er önskan är min lag! Så inom kort kommer en uppdatering, måste bara fotografera de nyaste tillskotten i stallet... :)
.
Har ingen kamera dock! Så det får bli kassa mobilbilder tills vidare.
.
Btw så har Tidningen Ridsport varit hos oss och gjort ett reportage som kommer produceras framöver! Ska bli spännande att se hur det ser ut! Uppdaterar er när tidningen kommer ut. Tills vidare får ni en gammal bild på några av hästarna. :)
.

Projekt 2011

T-Rose är mammas uppfödning. En hingst född 2008, e: Mr Carrera och u: Turbina - Turban Rose. Han blir ju 3 år i år och jag och Johanna har tänkt att vi ska rida in honom. Vi var i stallet idag och pysslade med honom. Hade på sadel och ledde honom med den på. Det gick väldigt bra och han är kolugn. Han är lite sadel- och tränsvan, så sakta men säkert ska det nog kunna bli något av honom... :)
Nyfödd T-Rose
Lite äldre
Fölvisning på Grevagården.
Första gången med träns på.
Sommarbete 2010 med Optimus.
1 mars 2011, första gången med sadelgjorden spänd.
.
Vi får se vart detta slutar! :)

Yes!!

Läste idag på aftonbladet att Tim Burton ska göra "Ringaren av Notre Dame"! ÅH! Can't wait! ÄLSKAR Tim Burtons filmer och allt han rör blir bara ren magi.


Bästa skådisen och bästa regissören.

RSS 2.0