Valborg

Idag jobbar jag 8-12 och 15.45-21.15.. Tjohoo!
Blir nog inte mycket Valborgsfirande för min del... Sitter här nu och bävar för att behöva jobba första dagen ensam på äldreboendet. När man jobbar kvällen där så är man ensam.. Kul! Jag vet inte ens vad de som bor där heter... Kommer nog gå lysande. Spelar det nån roll om de ligger i sin egen säng? OBS! (Ironi, för de som inte är begåvade med humor.)

Apropå humor.. Jag gick och funderade lite idag när jag mockade. Man hinner fundera ganska mycket när man mockar till 13 hästar, jag tror nästan det är skadligt att fundera så mycket som jag gör och sen inte ha nån att vädra tankarna med. Undrar ni vart jag är nån gång när jag är försvunnen så kan ni kolla på psyket.

Det jag funderade på iaf var killar (ovanligt) och vad jag faller för hos killar. Och detta är just humor! Jag har fan abstinens efter roliga killar. Det finns ju inga! Snygga killar i all ära, men oftast är de för jäkla tråkiga. En snygg tråkig kille eller en halvful asrolig kille? Jag väljer lätt den halvfule. Inte helful, det funkar inte. Man ska ju ha något fint att titta på också mellan skratten. Eller halvfint.

Jag får se om jag åker förbi Strand när jag slutat jobba. Det ska ju grillas där och firas Valborg.. Hmpf.. Jag ska hämta min Ben & Jerry's glass som jag glömde där sist och gå hem och bojkotta allt vad Valborg heter. Känner mig inte alls bitter... Inte alls, jag vill inte alls festa, träffa kompisar, gå ut på Plantis premiären, ha sovmorgon på fredag, Jag sitter hellre ensam hemma, äter glass, lägger mig i tid och går upp 06.45 och jobbar. Mycket hellre.

Imorgon blir det roligare dock. Då ska jag och Per och några till åka till Skövde och käka sushi på Voda och sen gå på bio och se Wolverine. Gött gött! Först ska det jobbas och sen ska det tvättas bara.. Men det blir ju ett bra avslut på dagen iaf. :)


Humor

Hur man gör mig glad..

Kika in på Lindas Blogg.. Den finns HÄR

Gjorde hela min dag.. Eller kväll.. Whatever.. Saknar verkligen min partypolare Linda.. Ingen kan festa som hon, att dansa till kl 05 på morgonen var inga problem! Inte många man bara kan gå ut och dansa med en hel kväll, utan att behöva supa sig dyngrak (nog för att det hände en del gånger det med... ) Bara rent, skärt PARTY!

Miss the good old days! Hon är även en av de få vänner man har som kan festa trots att de har pojkvän/sambo or whatever. Linda kan gå ut och festa, helt själv, utan att prata om/ höra av sig till sambon. Helt otroligt! :P Inte många som klarar av det, helt ärligt.. Finns det nåt mer annoying än när "tjejerna" ska ut, och sen helt plötsligt dyker pojkvänner och övrigt pack upp på antingen festen eller krogen, eller om de börjar tok sms:a när de fått i sig lite och sen vill de bara gå hem till "Han med stort H". *Suck*

Tjejkväll är tjejkväll! Därmed basta!
Ni dör inte utan era pojkvänner i några timmar, jag lovar!
Jag lever varje dag ensam, still kicking!


Aldrig mer vanilj vodka säger jag bara...


Kärlek... Kolla händerna.. ;)

090428

Idag har jag varit i Skövde med mamma och hämtat en huv till min brors bubbla... Han ringde igår och hade hittat den på blocket, eftersom han bor i Sthlm så fick vi åka och hämta den, sen ska vi väl paketera den på nåt vis och skicka upp den till honom.

Efter det bar det av hemåt och jag var vrålhungrig, försökte få med mig nån att äta, men det gick inget vidare.. Så jag slängde i mig lite chili con carne från igår. Självklart när jag precis ätit klart så ploppade Valle upp på msn och sa att det skulle grillas kl 17.. *Morr*

Jag ringde Alexandra och hon var i Falköping med Malin, så jag mötte upp dom på stan och gick lite i affärer.. Köpte en ny mascara, highlighter och en ny parfym, båda mina lacoste är inne på sista dropparna. Det blev Gucci´s Envy Me. Har velat ha den sen jag luktade på den sist. Nu ingick en lotion också för samma pris som för enbart parfymen, så det var ju en liten bonus. :)

Efter grillningen så gick jag hem, bytte kläder och tog ut hundarna på en lång promenad. Nu sitter jag här och måste snart gå och lägga mig.. På torsdag är det ju Valborg! Och jag jobbar 8-12 och sen 15.45-21.15.. Blir inte mycket Valborgsfestande för mig, ska ju upp och jobba igen kl 8 på fredagen.. Inte för att jag är särskilt sugen på att festa efter min napalmfylla i lördags... Men man vill ju ändå ha möjligheten att kunna fira valborg.. Jag är väl tacksam på torsdag när jag inte är bakis och slipper känna för att halshugga mig själv för att slippa huvudvärken.. Tänk positivt! ;)

Sacrifice


Vackert, vackert, vackert...


Filmkväll

Efter lite mer sömn och en rejäl middag så började jag må något bättre än vad jag gjorde när jag vaknade imorse... Tog en promenad med Johanna också och alla hundarna. Alltid lika trevligt! Sen blev det att jag kollade på Lejonkungen.. Haha.. :) Många år sen jag såg den! Ser den alltid på engelska, den är SÅ mycket bättre då, som de flesta disneyfilmer är. Grät en skvätt också, den är ju lite sorglig...

Jag håller på och läser Nattens Barn av Traci Lords. Den gamla porraktrisen. Riktigt hemsk bok, men jag är inte färdig än och slutet verkar ju vara lyckligt iaf.. I boken så handlar det mycket om hennes skådespelarkarriär, även utanför porren. Hon är med i bl.a. Cry Baby med Johnny Depp. Detta är ju en riktig kultfilm, men jag hade inte sett den! Så jag gjorde det nu ikväll också. Ganska sådär töntig komedi typ, men den var ju bra! Påminde lite om Grease med mycket sång och coola grabbar i skinnjackor.. ;)

Så jag har lyckats klämma två bra filmer på en kväll!

Nu ska hundarna och jag ut på en promenad.. :)

Karatefylla

Igår blev det lite fest hos Valle med Alex, Martina, Nico och Bäck, Riktigt kul, men man ska inte shotta turkisk peppar...
Det var sista kvällen på Terrassen innan de stänger för säsongen och det ville inte jag missa! Min fylla ledde mig på andra spår dock.. Mådde inte så bra, så jag gick och la mig och vila lite på Valles säng..

Senare vrålades det om att de skulle gå, jag mådde skit och Bäck, den lilla ängeln, följde mig hem så jag slapp gå själv. En riktig gentleman! Hemma har jag tydligen lyckats plocka ut linserna, borstat tänderna och tvättat av mig sminket innan jag la mig, men väl i sängen så vände sig magen och jag fick springa till toaletten och hulka.. SÅ jävla vidrigt det är att spy! Hatar det! Hade nog mått ännu sämre idag om jag inte gjorde det, men jag kan inte säga att jag mår bra.. Så nu får det fan dröja ett bra tag innan jag dricker igen. Blä!

Hela min underbara lediga dag är ju förstörd nu.. :(


Brudarna


Tjejkväll så att säga..




Gentlemannen


Far åt h*lvete

Grillning och slingor

Det blev lite grillning i fredags hos Strand.. Supergott! Grillade även banan med choklad.. Mums! Jag och Alexandra var och handlade innan och då köpte jag slingor, tänkte lysa upp mitt hår lite.. Det har varit så tråkigt den senaste tiden...










Resultatet

Onsdag

Idag är det onsdag.. Och ni vet vad det betyder.. Grey's Anatomy!! :)
Klockan 20 är det Du är vad du äter som jag också måste se ikväll, eftersom Cribba (Christine)  ska vara med.. En gammal bekant från Sthlm.. Hehe.. Helt galen, men det är bara uppfriskande. :)










Så coolt...


So Light



So Light
1996
E: Midt-West-Ibi-Light U: Sorona

"Mat"..

Lyckades hitta lite rester i frysen.. Haha..
En vegetarisk vårrulle blev det, med wokgrönsaker som jag hittade ihopknölat längst in i frysen.. Hehe, gourmetmiddag! Med lite sweet chili-sås på och soja så blev det riktigt gott.. :)


Andra introduktionsdagen

Idag jobbade jag 7-16.. Det var inte riktigt lika skönt som att jobba kvällen innan..
Men jag har nog aldrig varit så mätt i hela mitt liv... Det var frukost, och det var fika, det var lunch, det var fika, det var middag, det var fika, fika, FIKA!

*kräks*

Nu sitter jag här, hög på socker, men med ett sug i magen efter riktig mat.. Får se vad man kan skrota ihop.. Har ju ingenting i varken kylen eller frysen. Det enda jag har är bröd typ.. Och mackor är inte mat!

Pratade med Anette precis.. Hon skulle sätta in 500 kr till mig, så jag kan tanka bilen och handla lite nödvändiga saker, som typ.. mat! Så himla snällt.. :)

Första introduktionsdagen

Sådärja!

Då var första dagen på äldreboendet avklarad! Jobbade 15.30-21.15.. Har glömt bort hur det är att jobba så få timmar.. Haha, kommer bli bortskämd.. :P

Det funkade riktigt bra tyckte jag, det är ju bara 8 personer på den avdelningen som jag ska vara på. Väldigt lugnt och skönt! När man lagt alla så frågade jag vad vi skulle göra. Svaret var, dricka lite kaffe och kolla på tv.. Haha, på jobbet?! Det är underbart!

I övrigt har jag haft en riktig softardag. Vaknade 9.30 och åt frukost, gick ut med hundarna. När jag kom in kollade jag på Schindler's List.. Bedrövelse, bedrövelse.. Så nu behöver jag inte se den på några år igen.. Fick för mig att jag skulle se den.. Är nog självplågare innerst inne.

Anyways.. Ska jobba 7-16 imorgon, så det är väl snart dags att lägga sig..


Rida sig lite...

Har haft en underbar dag, både hos Magnus och hos mamma. :) Baltimore låg ner i boxen, så vi passade på att mysa lite.. :) Han är så himla go! Vi har alltid en liten kelstund om dan, finns ingen keligare häst, hingst dessutom!  Efter visiten hos Magnus bar det av till Mamma. Red Sune igen, går riktigt bra!
Ännu fler bilder, enjoy.. :)


Jag och Sune


Baltimore


Sune


Baltimore


Sune


Baltimore och jag myser

Anouk - Nobody's wife



Alltid kul med gammal musik som fortfarande håller. Jag tyckte Anouk var asgrym när jag var yngre, cool och så snygg!

Lite ridning

Var ute idag med Jennie igen och red. Jag red Sune och hon red Corlando. Vi red en liten sväng i skogen, så mysigt så! :) Hon skulle iväg sen och fiska med sin bror, så jag red Turbina senare på eftermiddagen. Hon är rolig.. Hon är stor som en elefant, men när man sitter på henne känns hon som ett fullblod, lätt, stort steg, snabb och pigg. Man tror att hon ska vara ett riktigt ök, men hon är så otroligt fin och rida! :) Det går undan kan man säga! På kvällen blev det grillning med Johanna och Lisa hemma hos Tommy. Gott gott, trots att korvbröden var slut på ICA.. (Katastrofen var ett faktum...)

Låter bilderna tala för sig själva.


Jag och Fröken Turbo


Sune


Corlando, Jennie och Sune


Sune


Sune i skogen


Jag och Turbina

Solig dag med ridning

Idag efter jag varit hos Magnus åkte jag direkt ut till mamma och åt lunch. Jennie kom förbi också, eftersom vi skulle rida lite i det fina vädret! Hon red Corlando och jag red Paragon. Corlando är ju helskodd, men Paragon har bara skor fram, så när vi red på grusvägen så blev han himla ömfotad tyvärr.. :( Så vi red in en sväng i skogen, sen vände vi och jag ledde honom hem på grusvägen. Vi red lite dressyr i mammas ena hage som är tom. Det gick ganska bra för att vara första gången för oss båda. :) Paragon var bara väldigt tung att rida, ganska stark och stum i munnen.. Men Corlando verkade väldigt pigg och flög fram! Såg väldigt lätt och fin ut. Jennie tyckte han var trevlig, så vi ska rida en sväng imorgon också.
 
Senare på eftermiddagen tog jag in Sune och tänkte att jag skulle rida honom lite, det var ganska längesen. Johanna tog en sväng på Joker samtidigt. Det gick riktigt bra och jag blev positivt överraskad. Tidigare när jag ridit Sune har han varit så stark och inte lyssnat, varit nervig och allmänt jobbig. Idag lyssnade han och arbetade på bra! Så fort han gick i form så hade man inget i handen, men han är ju ganska omusklad (fet), så han orkar ju inte hur länge som helst. Men jag var glad att jag tog honom på en tur, ska göra det imorgon också, istället för Paragon.


So Light
"Sune"


Paragon


Corlando


Hundslagsmål och hingstvisning

Idag när jag var klar i stallet så åkte jag till mamma en sväng. Idag var det hingstvisning utanför Skara på Skålltorp. Magnus skulle visa Baltimore, så jag släpade med mamma dit, eftersom vi ska betäcka Turbina med Baltimore i år. :) Visade sig att om man bokade en av de hingstarna som visades så fick man 500 kr i rabatt! Alltid bra!

Ute hos mamma så hade jag med mig Melvin och Lola som vanligt. Vi gick upp mot huset och Bobo kommer efter Melvin och helt oprovocerat flyger han på honom! Han bet sig fast i Melvins högra framben och vi fick slita loss honom. Fy fan, det var hemskt och det är andra gången det händer! Melvin har lite ärr på höger sida om huvudet och nu haltar han och är svullen. :( Man mår så himla dåligt när man ser hur ont han har.

Nu när jag kom hem från Skålltorp så låg han bara vid dörren, reste sig inte ens upp för att hälsa på mig. DET är ovanligt kan jag säga, har aldrig hänt! Så vi kramades och gosade på golvet en stund, stackars liten.. :`(

Avlivning är det enda rätta för Bobo, men att få hans ägare att förstå det,, Det är en helt annan femma.. En normal, frisk hund, flyger inte på en hund som visar underkastelse och som knappt är könsmogen! Så är det bara! Melvin har aldrig gjort honom nåt, de lekte jättebra ihop när Melvin var valp. Melvin biter ju inte tillbaka heller, han är ju så långsam i rörelserna och har underbett, så han får inget grepp om han skulle bita, så han får ju ingen chans att försvara sig, han får ju bara ta stryk..

Blä! Annars har det varit en underbar dag med sol! Har nog fått lite färg.. :)
Imorgon ska jag ut till mamma igen, ska träffa Jennie som är i trakterna och hälsar på! Så vi tänkte ta en ridtur imorgon! Får se vilka vi ska rida bara, kan inte rida Mr, för han är barfota och sjukt ömfotad.. Så det får bli några av inackorderingarna. Har ju inte ridit Paragon, Corlando eller Kairos, så det finns ju några att välja på!  :)


Tsarevitj 1139


Baltimore 1178


Ludwigs Champion 1129

Kassa bilder, inte lätt att ta bra bilder i ett ridhus tyvärr... Kan inte använda blixt och utan blixt blir det suddigt...









'

Vem har tagit "mitt" tak??



Kom till stallet imorse och såg det här.. Det var ett tak igår på den högra delen av byggnaden.. Nån som känner sig skyldig?


Grilla!

Underbart väder idag, lite kallt märkte jag när jag gick ut i enbart tröja... :) När jag var ute och gick med hundarna så fick jag ett mess av Alexandra där det stod " Grill nu Strand".. Haha, så då gick jag förbi Strand och var med när dom grillade där. Fick även lite mat själv av Hallberg, det var så snällt så.. :) Tog lite bilder som ni kan se här nedanför..


Melvin vill också vara med...


Fredrik och Strand


Alexandra.. :)


Hallberg


Martina


Skev gaffel... :/


Fina Melvin fick vara på andra sidan staketet...


Nån kanske kan avvara en liten köttbit..?

Besviken och glad!

Är så grymt besviken på den där personen. Tänker inte nämna namn eller dylikt, men det han gjorde.. Det gör man fan inte. Är man 30 och ska fylla 31 så borde man fan vara lite mer mogen. Vi dejtade i drygt tre veckor, kändes skitbra, astrevlig kille, sen var han bortrest i en vecka och vi träffades på natten när han kom hem och dagen efter. På söndagen blev det väl lite konstigt, men inget allvarligt i mina ögon och vi skiljdes åt som vanligt och sa att vi skulle höras av.

På mån - inget ljud. På tisdag - Inget ljud. Jag skickade ett sms på tisdagen vid 14 och frågade vad han skulle göra och om han hade lust att träffas. Vid 20 på kvällen kommer ett svar där det stod att han hade varit upptagen hela dagen och att han inte haft tid att svara på mitt mess. Sen hade han träning mellan 20.30-22.00, så det blev lite sent... Kanske ska nämna att vi båda var lediga dagen efter.. Sen avslutades sms:et med "Kram". Inte "puss" som vi alltid skrivit innan. Börjar ana oråd.. Jag svarade bara att han kunde höra av sig när han hade lust att ses.

INTE ETT LJUUUD.

På fredag skriver jag ett mess. Frågade om allt var ok mellan oss eftersom det varit väldigt tyst från honom och frågade rent ut om han inte ville träffa mig längre. INGET SVAR.

På lördagen skulle jag på förfest, gör mig iordning, går ut, går över vägen mot Dagny's. Och vem står där? Jo, HAN. Jag blir nervös, ser att han ser mig, jag tar upp mobilen, byter låt o fifflar lite, tittar upp och då ser jag att han och hans kompis vänt sig om och börjat gå åt samma håll som jag ska. Så jag går 4-5 m bakom dom halva vägen till förfesten, inte ett hej, ingenting. Bara ren och skär igorering. Så jävla löjligt. Hans kompis vänder sig om två gånger och tittar, och det är ju rätt uppenbart att de pratat om mig.

Skitförbannad går jag upp till förfesten, möter Daniel, Hallbergs kusin på vägen och han fick sig en salva när han frågade hur det var med mig.. En hel del svordomar och manshat flödade ur min mun. Så också resten av kvällen. Väl inne på Terrassen så släppte väl det mesta och jag hade riktigt kul, tills vi gick ut och rökte (inte jag, jag röker inte..) Då är  HAN där utanför. Ser mig, ignorerar mig. TIll och med hans kompisar som jag träffade samma kväll som jag träffade honom kom fram och kramade mig! Då var han 2 meter ifrån mig. Han stod där med nån blondin och kramade henne. Oh the joy. Kan nån förklara för mig hur JAG lyckas hitta varenda idiot i hela falköping?

Skickade ett mess på natten när jag var på väg hem. Skrev bara: Det du gjorde ikväll är det lägsta jag nånsin varit med om. Trodde du var 30, men du beter dig som en 15-åring. Förstår att tjejer hört av sig till dig när du inte gör några avslut, utan bara slutar höra av dig som en riktig fegis. Var en man för helvete. 

Inte ett svar. Förvånad?

Jag tycker det är jäkligt synd, för det kunde nog ha blivit något bra av det hela. Det kändes bra. Nu känns det såklart helt cp och jag är fortfarande förbannad. Hur kan man bara stänga av och inte ens bry sig om att svara?! Jag la ju till och med fram det till honom när jag frågade om han inte ville träffas längre! Han hade bara behövt skriva - Nej, det känns inte rätt, jag vill inte träffas mer. 

Svårare än så är det inte. Då kan man iaf hälsa på varandra ute som vänner och beté sig som vanligt folk. Men inte nu, när han "went down the coward lane.." Samma natt tog jag bort honom som vän på facebook och raderade hans nummer. Delete, gone, finito.

Riktig man sökes!

Jag är lite glad idag iaf, för jag fick sommarjobbet på äldreboendet, så på mån och tis ska jag dit och gå på upplärning.. :)

Tills dess kan karlar i alla dess former fara åt h*lvete.

 

Grillpremiär!

Idag har det varit grillpremiär för mig! Inte en, utan två gånger! :) Inte illa! Och så himla gott! Mammas sallad med dressing är väldigt svårslagen... :) Gårdagen var också helt ok, förutom att jag var tvungen att se den där personen två gånger under kvällen... Kunde varit utan! Men min kväll fick ett bra slut iaf.. haha! Hela dagen har jag solat hos mamma, har ju varit sjukt varmt idag! Fick lite färg i ansiktet, känns bra att inte behöva vara likblek längre.. :) Tog en massa söta kort på Melvin när han lekte med sin boll.. Han roar sig själv lätt!



Sture - Grillmästaren



Melvin dödar boll



Grill no. 2



Johanna kommer älska att jag lägger upp den här bilden.. :D



Herr Nöjd

Dimman

Efter en underbar glassätar dag i solen med Johanna och doggsen så kom vi fram till att det var dags för en urblåsning av sällan skådat slag imorgon. Jag och Johanna har ju aldrig festat ihop ordentligt, hon och jag bara. Nu är det dags. Ska skramla ihop pengar till inträdet och Johanna står för alkohol och lägenhet. Kan det bli bättre? I think not! Imorgon är det bara dimma, manshat och alkohol som gäller! Thank God!



Gud. Jag är härmed troende.



Supernice väder!

Och en till...


Och inte fan blir de gladare heller...

Det blev en till..


Inspirationen flödar...

Ja, som ni ser har det inte blivit bättre i mn värld.. Det enda som fylls är mitt huvud med tankar och mitt skissblock med teckningar..


Känner mig ungefär så här...


It's just emotions..


Lite senare

Nu har jag precis varit ute med Fröken Fransson och hundarna. Skönt att få rensa huvudet och prata av sig lite, inte för att vi kom fram till något vettigt eller ens förstod varför saker och ting blivit som det blivit.. Två bitterfittor ute på promenad helt enkelt...

Tidigare idag var jag med Micke och Jenny i Skövde och åt helt underbar sushi på Voda! Mums!! Alltid lika roligt att träffa dom och se dom två tillsammans, är det två personer i världen som är menade för varandra, då är det dom! Hoppas att jag själv lyckas hitta en lika bra match i framtiden..

Annars idag har jag tecknat lite.. När jag är orolig, nervös, när nåt bara är fel i livet, så brukar inspirationen flöda och teckningar blir gjorda. Alltid nåt positivt. Jag har inte tecknat på flera månader, men nu så. Om jag bara kunde få svar, veta vad som hänt, vad som gick fel, nånting! Men icke... Jag börjar vänja mig vid detta, och är rent utsagt; rätt less på skiten! Varför ska man hoppas på nånting, som aldrig blir av? Varför ska man fortsätta tro att nån gång, snart, så är det äntligen min tur! När det gång, på gång, på gång uppenbarligen inte är så.

Hoppas att den här episoden i mitt liv snart är över. Är otroligt less på att känna igen situationen och känna: "fan, inte igen!"

Deja vu, fuck my ass!

Mina hundar

Vad heter din hund?
Chang i stamtavlan, men Melvin till vardags.

Varför valde du just det namnet och vilka andra namn funderade du på?

Chang
döpte hans uppfödare honom till, alla valpar var döpta efter olika ölsorter.
Melvin döpte jag honom till, har alltid gillat namnet och det passar honom utmärkt. Hade lite olika namn på en lista, men inget som fastnade.

När är din hund född?
25 mars 2008

Vilken ras är den och vilken färg har den?

Han är en Dogue de Bordeaux och har en fin rävröd färg.

Vad väger din hund?
49 kg just nu. Växer fortfarande...

Vart köpte du hunden och vad kostade den?
Melvin är köpt i Töllsjö, utanför Aingsås hos en tjej som hade en tik som hon tagit valpar på. Ingen stor kennel. 6 av 7 valpar i kullen föddes med kroksvans, så priset var nedsatt till 8000 kr. I vanliga fall kostar de 15000.

Varför valde du just den rasen?
Har alltid varit förtjust i mastiffer och molosserhundar överhuvudtaget. Jag hade en omplacering ett tag som var korsning med neopolitansk mastiff och bullmastiff. Helt underbar hund. Så nån gång ville jag ha mastiff igen. Älskar deras temperament, coola, lugna, stabila och trygga. Älskar färgen som Dogue de Bordeaux har, och vem kan motstå Hooch i filmen "Turner & Hooch"? ;)

Har du deltagit i några tävlingar med hunden?
Nej, han går inte att ställa ut med kroksvansen...

Är hunden rädd för något?
Njae, inte rädd. Han gillar inte när man höjer rösten åt honom..

Vill du ha fler hundar av samma ras?
Njae, inte just nu. Det räcker att torka dreggel från en hund så länge.. :) Det dröjer väl några år, när man glömt hur det är att torka dreggel varje dag och skura golven minst en gång om dan. DÅ kanske det blir en till!

Kan hunden några konster och lydnad?
Näe, sitt kan han ju, men det tar lite tid. Han har inte bråttom vad gäller nåt! Han går fint i koppel, drar inte runt på lilla mig och han ignorerar andra hundar och människor när vi går, så det duger fint åt mig! Att han skiter som en häst och man behöver ica-påsar för att plocka upp det, räknas det som en konst?


Mina hundar

Vad heter din hund?

Tuffskin's Geisha Dream Girl (Lola)

Varför valde du just det namnet och vilka andra namn funderade du på?

Tuffskin's Geisha Dream Girl:
Är Lolas kennelnamn som uppfödaren kommit på.
Lola: Jag hade faktisk svårt att välja namn till henne och bad vänner och familj om hjälp. Anette, min bonusmamma, skickade ett sms med ett namn och det var "Lola". Det var så klockrent rätt på henne, så Lola blev det!

När är din hund född?
10 april 2005

Vilken ras är den och vilken färg har den?

Chinese Crested, kinesisk nakenhund. Hennes färg heter blå i stamtavlan, men på vntern är hon likgrå och på sommaren är hon läckert svart/brunbränd.

Vad väger din hund?
För mycket.. Runt 7 kg.

Vart köpte du hunden och vad kostade den?
Jag köpte henne från min dåvarande chef i Hagsätra på halvfoder, vilket innebär att uppfödaren får första kullen och jag fick henne då för halva priset, 6000 kr.

Varför valde du just den rasen?
Jag jobbade extra i en djuraffär där chefen födde upp chinese crested och hon hade en naken och en pufftik. Den nakna, Bimbo, var min favorit. När hon sedan skulle ha sin sista kull så sa jag till Elisabeth att om det blev en naken tik i kullen, så ville jag köpa den. Det blev 4 valpar, 3 nakna, 1 puff. Alla hanar, utom en av de nakna. Lola!

Har du deltagit i några tävlingar med hunden?
En utställning, borde ställa henne igen...

Är hunden rädd för något?
Raketer och smällare....

Vill du ha fler hundar av samma ras?
Ja, men inte just nu. Räcker med två.

Kan hunden några konster och lydnad?
Nja.. Det är lite under hennes stolthet att hålla på och tricksa.. :) Hon är inte ouppfostrad, men jag har inte haft nåt intresse av att träna henne. Vi njuter av varandras sällskap bara.. :) Hon vet vad jag vill om jag vill nåt.


Fan

Kan ju säga att magkänslan oftast får det mesta rätt. Känns nåt fel, så är det förmodligen nåt som är fel. Ville inte att det skulle vara så denna gången, men antar att det har med typ karma att göra eller nåt. Måste varit Hitler i mitt tidigare liv antar jag.

Varför ska det vara så jävla svårt?

Anställningsintervju

Idag i stallet så var det två tjejer till som var där som ska ha praktik. Kul med sällskap! Vi var klara med allt runt halv 11, det var så skönt att slippa göra allting själv! Kommer bli riktigt bortskämd nu under tiden de är där.. :)

När jag kom hem så ringde telefonen under tiden jag städade. Som tur var hade jag slutat dammsuga när det ringde, annars hade jag aldrig hört det... Det var iaf chefen som ringde från ett ställe där jag sökt sommarjobb på ett äldreboende! Underbart! Så jag ska dit på tisdag nästa vecka och prata med honom. Först och främst är det ju ett sommarvikariat, men det finns möjlighet till förlängning. Skulle vara så himla skönt att få ett jobb!

Håll tummarna nu!

Förvirrad

Ska snart till stallet, är förvirrad och har en konstig känsla i magen.. Vill inte att det ska vara så och hoppas att det löser sig snart. Min bror och hans tjej är nere och hälsar på nu, jättekul! Var med dom hela dagen igår och ikväll ska vi kanske ta en bio. På onsdag är jag ledig och om vädret tillåter så ska vi grilla! Underbart!

En underbar dag


En högdräktig Eclipse, fölar 7 maj...


Joker, 25 år...

Mister, 13 år

T-Rose, 1 år, visar vilken respekt han har för eltråden...

Turbina, 14 år

Welsh Cob på Grevagården's Welsh utställning

Ännu en fin Welsh Cob..

Melvin är helt slut efter en långpromenad i vårvärmen...







Imorgon...

.. Kommer Maria! Wohoo!! Vi har inte träffats på 7 mån kom vi fram till.. Det är helt sjukt med tanke på att vi bara har typ 16 mil från varandra nu.. Vi träffades oftare när jag bodde i Stockholm och hon i Bollnäs.. :)

Imorgon blir det mys ute hos mamma och kanske käka lite middag, rida lite också, nu när det är så fint väder. :) Sen blir det nostalgikväll med breven som jag hittade, haha! Ser fram emot det, fan vad jag har skrattat! På lördag ska vi till Grevagården utanför Skövde och kolla på hingstvisning. Maria har ju köpt en godkänd welsh cob hingst, Valla's Carracas. Skitfin!

Ser fram emot att träffa min vän! :)


Midsommar 2007

Kommentera mera..

Jag kan ju se i min statistik att det är ett gäng som läser min blogg.. Men ingen kommenterar nånting.. Vilka är ni som läser? Vore kul att veta.. :)

Underbara dag!

Gud, vilket väder vi har haft idag! Är det lika varmt imorgon funderar jag på att vårstäda min bil, eller tycker ni det behövs?


RSS 2.0