Fold me in half



Ölen är med

Humor

Tatueringsinspektion


Oväntat

Gillar såna där spontana kort, oplanerade som bara blir så himla bra.. Här kikar man på kortet och ser midsommarfirande med fotboll och allmänt fulla människor.. Och så nere i högra hörnet så blir jag halvt uppäten av Melvin.

Kul.


Kan det här nu

Sitter hemma.. Lyssnar på deppig musik.. Skedar med hunden i brist på annat.. Datan i knät.. En tyst mobil..

Jag är självömkans mästare.
Idag känner jag mig inte stark.


1984-2009

Igår togs Strumpan bort. Mamma ringde och frågade om jag ville vara med, men jag skulle jobba 16-07.30 så jag kände att jag inte riktigt orkade med det. Det är ju ingen rolig sak att vara med och avliva en häst och att sen åka och jobba efter det är nog inte alltför lyckat. Man blir helt känslomässigt utmattad. Jag ringde mamma sen på kvällen och frågade hur det hade gått och det hade gått jättebra sa hon, precis som med Athos (som jag var med när han avlivades). Så det gick väldigt lugnt och fint till.

Så nu ligger han begravd i hagen. Det svåraste med djur är ju att bestämma när det är dags för avlivning. När man får fundera över om man håller dom vid liv för deras skull eller ens egen. Strumpan hade ju svårt att hålla hullet sista tiden. Förra sommaren var bättre, men i sommar har han magrat av trots stödfodring under sommaren. Han var ju ett fullblod och de brukar ha svårt att hålla hullet. Vi tyckte inte att han skulle behöva uppleva en vinter till, utan att han skulle få en sista sommar och sedan vandra vidare till de evigt gröna ängarna.








River flows in you


Crap

Varför ska det vara så jävla svårt för? Kan nån förklara det för mig?


En fråga...



Var kom de där bomberna ifrån?!


Humor

På väg hem från Kata diskuteras dels huruvida Johanna, (som brutit foten då hon kraschade med sin motorcykel),har kvar sin coolness, eller om hon ifrågasätter sin "manlighet" nu varpå Johanna drar till med frasen:

- Nä, jag slutade tro på min manlighet för 10 år sen, när jag tittade ner på mina bröst och insåg att de inte var pungkulor.

Asgarv hela vägen till porten. Askul ju. Garva då!
 

Dags igen...

.. Att jobba till det lite..

Börjar jobba kl 13 idag till 21, sen blir det hemfärd och dusch. Göra sig lite snygg, dricka sig lite snyggare och träffa Kata o Johanna ikväll.

Skulle jobba 13-09 egentligen, men isf skulle jag jobbat ca 50 tim denna vecka, så jag slapp natten som tur var. Så nu ska jag dra iväg till jobbet.

Längtar till ikväll!


Such a huge ego


Insikt

Hmm.. Har konstaterat att mina födelsedagspresenter bestod av choklad och alkohol.

Mina vänner vill helt enkelt se mig fet och full.


Birthday Girl

 

That's Me!

Födelsedagen började med dunder och brak kan man säga.. Runt 00-slaget så var dimman som tätast. Härligt! Mycket blandat folk och hejdlöst med alkohol. Jägern tog slut, vinet tog slut, ölen tog slut, cidern tog slut och T-röd fanns det inte ens!

Festen var som tagen från 90-talet och man var tvungen att spela cd-skivor! Tänka sig! Mitt uttag på datan är ju helt cp-glapp, så sladd mellan data och dvd var inte att tänka på.. Men det dög iaf!

Idag har varit en riktigt seg bakisdag. Inte så farligt bakis, men allmänt jätteseg. Var ute hos mamma en sväng och passade på att träffa Micke och Jenny lite mer innan de åkte igen..  :(

Otroligt lugnt resten av D-day... Och pappa kom inte ihåg den i år heller...

Kata och Mattias




Micke och Jag


 
Ludde och Jag.. What can I say.. I like muscles!



Micke, käre bror.. Jag älskar honom precis som han är.



F¨U¨c¨k

Hatar när saker och ting inte blir som man tänkt sig, planerat eller hoppats på.

Ashelvetesjävlapissskithora

Så. Nu känns det bättre.

Dags för en öl.

WIGGLE IT


Sorgligt



-No one puts Baby in a corner


Vill så mycket...

Idag kommer Micke och Jenny ner från Stockholm. Ska bli kul att träffa dom igen, eftersom det blev lite stressigt när jag var i Sthlm sist.

Ikväll är jag sjukt sugen på att äta kräftor! Har inte ätit en enda kräfta i år och för mig, som är galen i kräftor, är det rätt stort. Det är ju kräftskivesäsong för helvete!

Idag ska jag städa och plocka undan hemma, har ett berg med papper, tapeter och maskeringstejp som måste slängas, saker som ska ner i källaren, ett golv som ska dammsugas, diskmaskin som ska invigas. Ska försöka hinna med att sova lite också eftersom jag jobbade natt inatt. Hade världens vidrigaste mardröm innehållande min farmor. Kunde inte somna om. Sen ska man upp kl 02 och kl 05.45. Lyckat.

Har drömt mycket sjukt sista tiden, vet inte vad det är. Har blivit strypt och lite andra trevligheter. Mycket kan jag, men tydligen inte drömma en trevlig dröm, eller inte drömma alls hade varit bättre kanske. Bättre än vidriga, förvridna drömmar om de jag älskar. 

Nähäpp.. Ta tag i min underbara lägenhet var det ja.. 



Slänger med en bild från sthlms-trippen, så ni som är icke läskunniga har nåt fint att titta på.
 
 


Closer


RSS 2.0