Long time no write...

Ahhh.. Suck...

Inte bra att ha långa uppehåll från bloggen, blir så jävla mycket att skriva när man väl tar tag i det...

Men det orkar jag inte göra nu.. :)

Jag lever, trot eller ej. Mitt liv har de senaste dagarna, veckorna bestått av flytt och jobb. Har äntligen tömt min lägenhet på alla saker och flyttat ut till mamma där jag ska bo tom den 1 sep då jag äntligen får flytta in i min nya, större och finare (läs dyrare) lägenhet!

Sen jobbar jag som vanligt, hela tiden i princip. Sliter ut mig i förtid och satsar på förtidspensionering.. :P
Imorgon är jag otroligt nog ledig! Skulle jobba hos Magnus, men han har 3 praktikanter nu, så jag känner mig lite överflödig och frågade om jag kunde vara ledig. Inga problem. Så imorgon blir det till att besöka systemet. :)

Funderar på en napalmfylla lagom till lördag. Börjar inte jobba förrän kl 14 på söndag. Enda kruxet är sängplats, men jag tror Johanna är ett lätt offer i den frågan efter några öl. Hon blir så snäll när hon dricker.

Höhö.. Shit, har verkligen inget vettigt att skriva, har hänt 1000 saker i princip, men min hjärna känns som passerad gelé, tror inte det är bra att jobba 7 dar i veckan i flera månader.

Hepp hepp, nu kallar hemfrun i mig att det är dags att tvätta.
Har ni orkat läsa ända hit så förtjänar ni en oscar. Amen


Nytt hem i en vecka

Idag har jag jobbat 7-16, gick riktigt bra. :)

Efter jobbet bar det av hemåt för packning och hämtning av hundar. Jag ska ju bo hos Magnus nu i en vecka, eftersom han är i Falsterbo och tävlar. Jag ska sköta om hans hästar som är kvar hemma. Så nu sitter man här i ett helt hus för sig själv. Lola springer runt och fattar ingenting, Melvin är bannlyst till hallen över natten. Orkar inte städa upp hans dreggel över hela huset.. Så på dagarna är han ute. Perfekt. :)

Annars har det inte hänt så mycket. Jobbar mest hela tiden känns det som.. Är ganska lugnt nästa vecka, och på fredag kommer Micke och Jenny ner! Yay! Ska bli kul att träffa brorsan igen... Och Jenny förstås!



Min brorsa Micke och hans betydligt bättre hälft, Jenny.  ;)

Michael Jacksons begravning

Ja.. Jag jobbade som sagt ikväll, men tv:n står alltid på i köket, så jag hängde med rätt så bra på hela ceremonin. Blev det inte lite väl kyrkligt och amerikanskt? Visst, han var amerikan. Och klyschigt nog är det många som vill ha en glad, ljus begravning, men om min son, bror, pappa ligger i en kista och man ska ta sitt sista farväl, då är väl glädje och lycka det sista man tänker på?

Jag skulle aldrig kunna stålsätta mig så och inte gråta på en nära släktings begravning. No way.

Som tur var var det två som fortfarande var "mänskliga" under talen och det var Brooke Shields, som var nära vän till Michael, och så hans dotter Paris, som bara är ett barn som saknar sin pappa. När hon talade och grät så kunde inte ens jag hålla tillbaka tårarna. Usch.. Skulle aldrig vilja förlora min mamma eller pappa.

Alla andra tal var bara tråkiga och opersonliga. Står där med sina papper och inövade tal. Blööö..

Nu när all cirkus och allt spektakel är över så kan han väl få vila i frid?

Tisdag

Nu har jag precis mellanlandat hemma. Har jobbat hos Magnus mellan 8-11, rätt kul när det är en praktikant där och sen var det en tjej som skulle träna sin häst för Magnus. Så idag hann jag med lite mer än bara mocka och göra det vanliga, sorterade täcken och rensade ur den gamla sadelkammaren. Eftersom taket ska bytas i den gamla delen av stallet så regnar det in en del vatten... Så jag fick köra ut alla täcken till ett förråd där de kunde torka så de inte möglade sönder..

Mycket intressant att veta va? :)

Nu har jag precis varit ute med hundarna och tänkte gå till banken eftersom jag får min lön på en utbetalningsavi, men då var banken stängd.. Nya öppettider.. Jippie.. Så det var bara att knata hem igen. Nu ska jag snart åka iväg till Kinnarp för att jobba på äldrebendet mellan 15.45-21.15. Rätt gött att kunna vara hemma några timmar så man hinner äta, diska, plocka undan, umgås med hundarna.. Fast det är ju ännu skönare att vara ledig.. :P

Försöker ladda upp en film från Metaltown på facebook, men det går sådär.. Tar sån jäkla tid!

Kärlek

Tänk om man nån gång kunde hitta rätt person att dela livet med. Hur hittar man rätt? Hur vet man att det är rätt? Man säger ofta att "tar det slut, så var vi inte menade för varandra". Då kommer pessimisten Anna in i bilden och tycker att "Det är ju ett sätt att se på det. Eller ett lätt sätt att glömma och gå vidare."

Tänk om man har träffat den rätte, men sumpat det? Får man fler chanser då? Finns det nån annan som kommer vara lika rätt? Tänk om man träffat den rätte, inte insett det och sumpat det.. Tänk om man inte får fler chanser?

Intalar man sig att man inte var rätt för varandra för att det tar slut, så har man iaf hoppet kvar, att nånstans där ute finns den där personen, den rätte.

Man säger också att man vill hitta den rätte att skaffa barn med, bilda familj.. Jag vill ha mer än så. Jag vill inte ha nån jag bara får barn med (om det nu händer..) Jag vill ha nån som jag får se mina barnbarn växa upp med. The whole shebang. Ni vet när man ser gamla par på stan gå och hålla varandra i händerna? DET vill jag ha.  

Först ska jag bara hitta Mr Right... Wish me luck...

Jobba

Jaa... Vad ska man säga.. Idag har jag jobbat (ovanligt?).. Jobbade i Floby där jag ska börja som personlig assistent. Har gått bredvid i lördags och idag, ska göra det på torsdag också innan det drar igång på allvar. Kommer nog gå bra bara jag kommer in i det.

Jobbade mellan 9-17, så när jag kom hem tog jag ut hundarna och gick till Willy's och handlade. Nu har jag käkat middag och är uttråkad som ett as. Känns som jag aldrig är ledig och kan göra nåt kul.. Jobbar ständigt mellan 6-7 dar i veckan, men får ändå knappt nån lön. Det suger röv. Skulle jag vara ledig så skulle jag ändå inte ha råd att göra nåt, så det är bara att jobba på... Work work!

Imorgon jobbar jag 8-11 och 15.45-21.15.. Yeehaa!

See you on the flipsyde..

Hey you

Torsdagen jobbade jag 7-16, efter det så var det dags att göra sig redo för Husaren med Johanna. Lite hastigt och lustigt blev det förfest hos Jonas i Skövde. Jag gick till Johanna vid 19 sen åkte vi till Skövde vid 21. H E R R E G U D vad laddad jag var, hela dan, hela kvällen! När jag är så laddad för fest så brukar det bli en besvikelse, men icke den här gången...

Är det nån man ska festa med så är det Johanna.
Vi var högt och lågt, hela kvällen. Vi såg knappt några andra människor, vi bara festade loss med varandra. Haha! Crazy!
Hade skitkul, hell yeah!

Eftersom det inte gick några tåg hem så var Hallberg snäll och hämtade oss. Jag och Per sov sött i baksätet fick jag höra av Johanna sen, som hade suttit och garvat åt oss. Jag hängde i bilbältet med huvudet hängande... Då är man trött. Eller full..

Fredagen var jag ledig och sov till 11. Helt sjukt underbart! Då bar det iväg till Johanna, som var hos sin mamma. Vi solade lite och sen drog vi till Skövde. Johanna ville gå på Gina Tricot.. Vi köpte varsin cola och gick runt på Elins Esplanad, gick runt i andra affärer och tänkte ta Gina sist. När vi står och provar kläder så frågar Johanna vad klockan är. 18.57. När stänger dom? I don't know.. De brukar väl ropa i högtalarna när det är dags att stänga... Men icke.. Vi gick i alla affärer UTOM Gina...

Men vi hade kul ändå.. :)

Fredagskvällen bestod av trevligt häng hos Chrille med dunder och brak. H E L V E T E vad det blixtrade och åskade! Vi satt på hans balkong och drack lite öl (och EN cider.. ) Jag skulle ju jobba på lördagen så jag fick ta det lugnt.

Lördag och söndag var det jobb... :(

      
  


Rix Morron Zoo


Säg att han är ful...





.. Och ni åker på spö.

Volbeat Live at Wacken



Önskar jag hade varit där...

RSS 2.0