Dagen och gårdagen

Min bilbesiktning igår gick ju sådär.. Alla som tror att min bil gick igenom utan anmärkning upp med en hand!

- Ni kan ta ner handen, för det gjorde den inte.

Bromsarna bak var kass, däcken fram var så dåliga att det skulle bli böter på dom om polisen såg mig. Tutan funkade inte och det var fel färg på blinkerslamporna bak... *suck* Nån som kan hjälpa mig? :)

- Du har en månad på dig att fixa det.

Wohooo....

Idag fortsätter min städvecka med tvätt av soffklädsel. Den som vet hur man får av och på soffans klädsel utan att bli hysteriskt svettig och förbannad kan ju berätta hur de gör för mig. Kuddarna är alldeles för stora för de där små överdragen. Halvt omöjligt att få av och att få på dom igen ska vi inte ens tala om!

Sen jag köpte Melvin så har det här med städning tagits till helt nya höjder. Jag gillar inte att städa. Jag kan lätt säga att jag hatar det. Sen när det blir så stökigt så man inte vet vart man ska börja, då är det ännu tråkigare att städa. Visst, det är skönt när det är gjort och allt är fint, men med Melvin i hemmet så håller det i en dag. Max.

Han dregglar, han hårar, han skakar sig så att dregglet fastnar på soffor, tv-möbel, väggar, tavlor, golv osv. Nu är han utvisad på balkongen, där även maten och vattnet är. Det är det bästa med sommarhalvåret att han kan äta och dricka utomhus. När skålarna måste stå inne så har jag en swimmingpool av vatten och dreggel i köket när han är färdig med att dricka. När jag inte är hemma så roar han sig med att ligga i sofforna och i sängen, vilket han INTE får när jag är hemma.

Lola skitar inte riktigt ner på samma vis..

Vill ni ha ett tips? Om ni är städgalna och ä l s k a r att städa, skaffa en dogue de bordeaux, eller en annan valfri mastiff. Mastino Napoletano, Bullmastiff, Engelsk mastiff, Spansk mastiff. Då får ni städa varenda jävla dag. Grattis!

Älskar min lilla dreggelnisse, men hatar att städa.
 

Melvins pappa Eross.. Som ni kan se så har han lite att brås på...
Det är inte ett skosnöre han har i mungipan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0